İphone lara gelecek indirimi beklemeye değer mi ?

burstlymode

Öğrenci
Reaksiyon puanı
9
Selamlar. İphone 7 almayı düşünüyorum ama gelecek indirimi bekleyip beklememek konusunda kararsızım .Sizce kayda değer bir indirim gelir mi ? Ayrıca 3500 TL bütçem var bu güne kadar hep android kullandım ve kullandığım her telefonda sıkıntı çıktı. En son huawei mate 20 lite kullandım ve ayıplı çıktığı için 2.5 ay sonra iade ettim. Bu yüzden android den soğudum artık. Xiaomi gibi markalara da güvenmiyorum, var mıdır sizin öneriniz max. 3500 TL ye kadar( lütfen yalnızca samsung-iphone modelleri olsun) ?

TheTruthHurts

Profesör
Reaksiyon puanı
3,139
Selamlar. İphone 7 almayı düşünüyorum ama gelecek indirimi bekleyip beklememek konusunda kararsızım .Sizce kayda değer bir indirim gelir mi ? Ayrıca 3500 TL bütçem var bu güne kadar hep android kullandım ve kullandığım her telefonda sıkıntı çıktı. En son huawei mate 20 lite kullandım ve ayıplı çıktığı için 2.5 ay sonra iade ettim. Bu yüzden android den soğudum artık. Xiaomi gibi markalara da güvenmiyorum, var mıdır sizin öneriniz max. 3500 TL ye kadar( lütfen yalnızca samsung-iphone modelleri olsun) ?
Bence değer çünkü iphonelar çok pahalı. Biraz indirim olsa çok şeyi değiştirmez ama önceli fiyatı vermekten iyidir.

Benim önerim galaxy s9 olur. Bütçeni biraz zorlarsan s9+’ı da düşünebilirsin

burstlymode

Öğrenci
Reaksiyon puanı
9
Bence değer çünkü iphonelar çok pahalı. Biraz indirim olsa çok şeyi değiştirmez ama önceli fiyatı vermekten iyidir.

Benim önerim galaxy s9 olur. Bütçeni biraz zorlarsan s9+’ı da düşünebilirsin

Yorumun için teşekkürler, fakat s9 şuan 4400 TL seviyesinde ve bütçem maksimum 3500 TL.

TheTruthHurts

Profesör
Reaksiyon puanı
3,139
İnternetten 3800’e gibi bulunuyor. Olmazsa 3300-3500’e S8+ alabilirsin

bsg2344

Öğrenci
Reaksiyon puanı
19
Bende iphone almayi düşünüyorum acaba indirim ne zaman gelir

burstlymode

Öğrenci
Reaksiyon puanı
9
İnternetten 3800’e gibi bulunuyor. Olmazsa 3300-3500’e S8+ alabilirsin

Internet mağazalarında apple store a bile güvenmeyen bir tipim .d gidip mağazadan almam gerekir vatan teknosa mediamarkt gibi . Teşekkurler bunu seçeneklerime ekliyorum

ertanplencelik

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
3
Beklemeye kesinlikle değer ne kadar indirim olur bilemem fakat değer. Çünkü indirim geldikten sonra otomatik olarak 2. El piyasısındada düşüş olacak. Örnek 300 ₺ indirim geldiğinde 300₺ zarar değil 2. El piyassndaki düşüş kadar + zararın olacak. Yinede tercih konusu.

BenjaminF

Asistan
Reaksiyon puanı
45
Konu dışı bir şey sormak istiyorum bende mate20 lite aldım ayıplı olabilecegini dusunuyorum. Sizde ne sorun cikti ve 2.5 ay sonra nasil iade aldiniz biraz bahsederseniz cok sevinirim

DKN NZY

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
10,183
Ucuz olsa bile alınmaz fazlada düşürmezler

burstlymode

Öğrenci
Reaksiyon puanı
9
Konu dışı bir şey sormak istiyorum bende mate20 lite aldım ayıplı olabilecegini dusunuyorum. Sizde ne sorun cikti ve 2.5 ay sonra nasil iade aldiniz biraz bahsederseniz cok sevinirim

Kulaklığı ara ara algılamıyordu 2.5 ay sonra hiç algılamamaya başladı ve ben de farklı bir şehirde öğrenci olduğum için ancak fırsat bulabildim servise kendim götürdüm ve onarım veya değişimi kesinlikle onaylamadığımı belirttim. Toplam 4 gün içinde 2 defa iade kabul edilmedi ve ben gerek teknik servisi gerekse müşteri hizmetlerini çok zorladım ve 3.de ücret iadesi kabul edildi biraz sizin de üstüne düşmeniz gerekiyor cihazı oraya kaderine bırakmayın.ayrıca servise göndereceğiniz zaman da ne yapılması istediğinizi ve ne sorunu olduğunu açıkarıcı bir biçimde ifade etmelisiniz.

---- Mesajlar birleştirildi ----

Peki bu kanıya nereden vardınız , yanlış analmayın bu dediğimi sadece sizi bu kanıya iten sebebi soruyorum

Son düzenleme:

Webhead

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
4,549
beklerim beklemesine ama bu dolar kurunda zor indirim yapacaklarsa 1000-2000 tl indirim yapmalari gerek 100 tl indirim olmaz cocuk kandirir gibi haksiz miyim ?

burstlymode

Öğrenci
Reaksiyon puanı
9
[/QUOTE
beklerim beklemesine ama bu dolar kurunda zor indirim yapacaklarsa 1000-2000 tl indirim yapmalari gerek 100 tl indirim olmaz cocuk kandirir gibi haksiz miyim ?

Kesinlikle haklısın fakat Türkiye apple sermayesinde önemli bir yere sahip ve tim cook un ne kadar ciddi oldugunu gördük bence 100 lira alın size indirim şeklinde olmaz ,1000 lira falan da olmaz diye düşünüyorum fakat ortalama
%10-20 arası bir indirim gelir bence.

POH

Asistan
Reaksiyon puanı
78
Dolar kuru dolayısıyla artan fiyatlar sonucu sadece Türkiye'de 700 Milyon dolar gibi bir tutarı kaybetmişler. Apple gibi tuzu kuru bir firma indirime gidiyorsa, emin ol güzel bir indirim yapar. Bende iPhone 7 cihazımı sattım indirimleri bekliyorum. Büyük ihtimalle şubatın sonuna doğru fiyatlar güncellenir

burstlymode

Öğrenci
Reaksiyon puanı
9
Dolar kuru dolayısıyla artan fiyatlar sonucu sadece Türkiye'de 700 Milyon dolar gibi bir tutarı kaybetmişler. Apple gibi tuzu kuru bir firma indirime gidiyorsa, emin ol güzel bir indirim yapar. Bende iPhone 7 cihazımı sattım indirimleri bekliyorum. Büyük ihtimalle şubatın sonuna doğru fiyatlar güncellenir

Açıkçası şuan elim kolum bağlı, telefonumu iade ettiğim için samsung s2 kullanmaktayım :) ama şuan iphone 7 alacağım paraya indirim sonrası 7 plus alabileceğimi düşünüyorum, sizce ?

grezimonk

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
264
$
indirim gelmezde bindirim gelir... 749$ değilde 850$ alırsın... mesela... 36 ay taksitle...

POH

Asistan
Reaksiyon puanı
78
Açıkçası şuan elim kolum bağlı, telefonumu iade ettiğim için samsung s2 kullanmaktayım :) ama şuan iphone 7 alacağım paraya indirim sonrası 7 plus alabileceğimi düşünüyorum, sizce ?
Bende iPhone 7 cihazımı sattım geçtiğimiz günlerde, android bir cihaz kullanıyorum ve 3-4 günde arattırdı kendini...
iPhone 7 Plus, duruma göre 8 Plus almayı düşünüyorum. Temiz cihaz bulabilirsem 2.El bile alınabilir.

Metin Subaş

Öğrenci
Reaksiyon puanı
10
Düşse düşse Hepsiburada'daki fiyatlara düşer o yüzden hbdeki fiyatlarda düşer bence

BenjaminF

Asistan
Reaksiyon puanı
45
Kulaklığı ara ara algılamıyordu 2.5 ay sonra hiç algılamamaya başladı ve ben de farklı bir şehirde öğrenci olduğum için ancak fırsat bulabildim servise kendim götürdüm ve onarım veya değişimi kesinlikle onaylamadığımı belirttim. Toplam 4 gün içinde 2 defa iade kabul edilmedi ve ben gerek teknik servisi gerekse müşteri hizmetlerini çok zorladım ve 3.de ücret iadesi kabul edildi biraz sizin de üstüne düşmeniz gerekiyor cihazı oraya kaderine bırakmayın.ayrıca servise göndereceğiniz zaman da ne yapılması istediğinizi ve ne sorunu olduğunu açıkarıcı bir biçimde ifade etmelisiniz.

---- Mesajlar birleştirildi ----

Peki bu kanıya nereden vardınız , yanlış analmayın bu dediğimi sadece sizi bu kanıya iten sebebi soruyorum
Teşekkürler inşallah soeun büyürse bende iade alabilirim