Akıllı telefonda büyük ekran olmalı, oyum Iphone XS' den yana.
Yalnız XR'ın ekranı XS'ten daha büyükAkıllı telefonda büyük ekran olmalı, oyum Iphone XS' den yana.
bence değmez 1000 tl az fark değil hani 300-400 tl olsa neyse de 1000 tl çok be reis11 seçenek te yok ama herkes 11 demiş ? 11 iyi de arada 1 bin lira var değer mi acaba bilmiyorum
O zaman XR olsun.Yalnız XR'ın ekranı XS'ten daha büyük![]()
![]()
![]()
+1 belki +2 güncelleme çok daha güçlü işlemci çok daha iyisi 4GB RAM. Kamera sensörü de daha büyük diye hatılıyorum. 11 serisindeki gece modu ondan öncekilerde yok. Bütün kameralar 4K 60 FPS çekiyor. Kesinlikle 11.11 seçenek te yok ama herkes 11 demiş ? 11 iyi de arada 1 bin lira var değer mi acaba bilmiyorum
Tasarım konuşuyorsak orada S10 Plus duruyor. Note 10 duruyor.Xs tabiki,çirkinlik abidesi xr alip cebinde tuğla taşıma derim.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam gözünü seveyim ön ve arka kamera 4k 60 FPS çekiyor diye cebinde tuğla mı taşısın? Gece modunu App Store'dan Neurulcam uygulamasını indirip 5 saniye uzun pozlama yaparak halledebilir.Xs gibi tasarımı kaliteli bı cihaz varken,çirkinlik abidesi 11 e para vermek bana mantıklı gelmiyor.
İşlemci farkı var.bunların X ten ne farkı var merak ettim
Akıllı telefonda büyük ekran olmalı, oyum Iphone XS' den yana.
Fiyatları yakın sizce hangisi?
iPhone 11 öneririm.Fiyatları yakın sizce hangisi?