iPhone - İyileştirilmiş Şarj

sudezgi23

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
iPhone X kullanıyorum. Ayarlardan iyileştirilmiş pil ayarını açmama rağmen devreye girmiyor sanırım.

Telefonumu şarja takıyorum ama bildirim ekranına şöyle bir uyarı gelmesi gerekmez mi? Bende böyle bir ekran gelmiyor. Sebebi ne olabilir acaba?
1630572883353.png

Sıradan Kullanıcı

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
8,193
Ayarı açtıktan 3 4 gün sonra çalışmaya başlıyor. 3 4 gün boyunca cihazı sabah kaçta şarjdan çektiğini ortalama olarak öğreniyor ondan sonra şarj bitirme süresi veriyor.

sudezgi23

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Ayarı açtıktan 3 4 gün sonra çalışmaya başlıyor. 3 4 gün boyunca cihazı sabah kaçta şarjdan çektiğini ortalama olarak öğreniyor ondan sonra şarj bitirme süresi veriyor.
Ayar açalı yaklaşık 1 hafta oldu hocam yalnız.

Ben iPhone'un bataryasını değiştirdim ama orijinal batarya olup olmadığından emin değilim. Ondan ötürü olabilir mi sizce?

ahmetdurna

Öğrenci
Reaksiyon puanı
20

Ben iPhone'un bataryasını değiştirdim ama orijinal batarya olup olmadığından emin değilim. Ondan ötürü olabilir mi sizce?
Yüksek ihtimalle orijinal batarya değildir ve de batarya optimizasyonu yapılmamıştır bu yüzden açık gibi görünüp çalışmayabilir. Pil sağlığını da doğru görüntüleyemezsin.

sudezgi23

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Yüksek ihtimalle orijinal batarya değildir ve de batarya optimizasyonu yapılmamıştır bu yüzden açık gibi görünüp çalışmayabilir. Pil sağlığını da doğru görüntüleyemezsin.

Yalnız eşime 3 hafta önce iPhone 12 Pro aldık. Bu ayrı onun telefonunda da açtım aldığımız gün. Onda da böyle bir uyarı gelmiyor nedense.

ahmetdurna

Öğrenci
Reaksiyon puanı
20
Yalnız eşime 3 hafta önce iPhone 12 Pro aldık. Bu ayrı onun telefonunda da açtım aldığımız gün. Onda da böyle bir uyarı gelmiyor nedense.
ios sürümü ile alakalı olabilir güncel sürümlerde bu uyarıyı vermiyor. iphone 11 kullanıyorum iyileştirilmiş pil çalışıyor ancak uyarı almıyorum kısaca uyarıyı vermesi gerekmiyor.

sudezgi23

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
ios sürümü ile alakalı olabilir güncel sürümlerde bu uyarıyı vermiyor. iphone 11 kullanıyorum iyileştirilmiş pil çalışıyor ancak uyarı almıyorum kısaca uyarıyı vermesi gerekmiyor.
Anladım hocam bende en güncel sürümü kullanıyorum. Eşimin telefonunda da en güncel sürüm var.

Ondan ötürü mü diyorsunuz?

ahmetdurna

Öğrenci
Reaksiyon puanı
20
Anladım hocam bende en güncel sürümü kullanıyorum. Eşimin telefonunda da en güncel sürüm var.

Ondan ötürü mü diyorsunuz?
Aynen öyle problem yok ancak sizin taktırdığınız batarya orijinal değilse sizde çalışmayabilir.

Görkem Say

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
25,596
iPhone 11 kullanıyorum bende de bu ayarı vermiyor ama çalıştığına eminim. Kuzende iPhone 7 var o telefonunu güncellemiyor ve bu uyarıyı alıyor. Güncel sürümlerde gelmiyor bence de.

Sıradan Kullanıcı

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
8,193

Sabah 8'de çekiyorsanız sabah 7'de ekranı açtığınızda bu ekranı göreceksiniz. Ben her sabah 07:30'da çekiyorum şarjdan , 7:00'da falan kalkarsam telefona baktığımda yarım saat sonra şarj sonlanacak gibisinden bildirim geliyor. Hiç gördünüz mü bunu hatırlıyor musunuz?

newcastleunited

Doçent
Reaksiyon puanı
359
Herkesde İphone 11 üstü varmış be :D bende 2 k ya telefon bakıyorum :D

Apple Lover

Profesör
Reaksiyon puanı
707
Bende 12 pro max var ayarıda açık ama banada öyle bir bildirim gelmiyor sanırım kimsede bildirim gelmiyor