iPhone iPad Macbook üçlemi

semihh96

Öğrenci
Reaksiyon puanı
8
Arkadaşlar merhaba elimde Macbook Air 2017 var henüz pil devir sayısı 266. Son zamanlar da iPad 7. Nesil aklıma giriyor ve çok hoşuma gidiyor genel kullanımım Netflix YouTube internette gezinme yapıyorum. Elimde ki Macbook u satıp iPad almayı düşünüyorum sizce mantıklı mı ? Macbook u sattıktan sonra ise elimde bir miktar daha para kalıyor onunla da şuan elimde olan redmi note 8 i satıp üzerine o parayı ekleyip ikinci el pil yüzdesi yüksek iPhone 8 düşünüyorum. Sizce bu yapacağım eylemler mantıklı mı ? Biraz uzun oldu hakkınızı helal edin :)

aegeanfisk

Asistan
Reaksiyon puanı
106
Arkadaşlar merhaba elimde Macbook Air 2017 var henüz pil devir sayısı 266. Son zamanlar da iPad 7. Nesil aklıma giriyor ve çok hoşuma gidiyor genel kullanımım Netflix YouTube internette gezinme yapıyorum. Elimde ki Macbook u satıp iPad almayı düşünüyorum sizce mantıklı mı ? Macbook u sattıktan sonra ise elimde bir miktar daha para kalıyor onunla da şuan elimde olan redmi note 8 i satıp üzerine o parayı ekleyip ikinci el pil yüzdesi yüksek iPhone 8 düşünüyorum. Sizce bu yapacağım eylemler mantıklı mı ? Biraz uzun oldu hakkınızı helal edin :)
Bence mantıklı değil , bilgisayar hala evde bulunması gereken önemli bir araç , tabletler çok gelişti ama bilgisayarın yerini doldurabileceğini düşünmüyorum(belki magic keyboardla ipad pro doldurabilir) . Macbook Air 2017 de güçlü, günümüzde yeterli bir bilgisayar hatta yeni nesillere göre ekran çözünürlüğü bir tık düşük olduğu için yeni nesillerle arasında çok performans farkı yok. Redmi note 8 de güzel yeterli bir telefon hala.

reisemre57

Doçent
Reaksiyon puanı
307
evet mantıklı. bence bu yazdıklarını yaparsan kesinlikle mutlu olursun.özellikle ipad pro 7. nesile bende bayılıyorum. süper bir tablet.