• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

iPhone harici telefon tavsiyesi

nazlimahir1985

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar telefon almayı planlıyorum da Iphone dışında memnun olduğunuz bütçeyi çok zorlamayacak bir telefon önerir misiniz?

Creative

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
17,383
4-) Yeni bir konu açarken başlıkların konuya uygun ve açıklayıcı olması gerekmektedir. "Yardım", "İmdat", "Acil yardım edin" gibi başlıklar yerine daha anlamlı başlıklar seçilmelidir. Başlık ne kadar açıklayıcı olur ise o kadar ulaşılabilir olacağını unutmayınız.
8 -) Başlık ve mesaj içeriği Türkçe yazım kurallarına uygun olmalıdır. Başlıklar büyük harfle başlamalıdır ve mesaj içeriğinin tamamı büyük ya da küçük harf olmamalıdır. "Örnek Başlık" ya da "Örnek başlık" şeklinde yazılmalıdır. (Tamamı büyük olarak açılan başlıklar bölüm moderatörlerimiz tarafından kaldırılacaktır yada kilitlenecektir.)
https://forum.shiftdelete.net/threads/forum-kurallari.43630/

Uğur B

Doçent
Reaksiyon puanı
192
Mi 9 t yi önerebilirim kullanıyorum gayet iyi cihaz bide 2000 TL ye rn8 pro da alınabilir onu da kullanan arkadaşlar memnun

Webhead

Dekan
Reaksiyon puanı
4,549
Arkadaşlar telefon almayı planlıyorum da Iphone dışında memnun olduğunuz bütçeyi çok zorlamayacak bir telefon önerir misiniz?
İPhone 5s'ten Mİ9T'ye geçtim çok memnunum şiddetle tavsiye ediyorum alternatif olarak RN8 Pro öneririm bence bu yılın tam bir f/p canavarı