iPhone güncellenirse iPad baseband yükselir mi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mirac97
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

mirac97

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaslar merhaba
iOS 4.1 jailbreakli yurtdisi simlocklu iphone 3gs'im var.Şuanda ultrasn0w unlocklu kendisi
Malumunuz birçok uygulama da bu yazılımdan desteği çekti,güncelleme istiyor
Ben de bu nedenle iPhone'umu güncellemek istiyorum.(Sadece 6.1.2 shsh kaydım var,5.1.1 denediğimde hata alıyorum 3194)
Özetle ben telefonumu son sürüme güncelleyip jailbreak yaparsam basebandim yükselir mi? Ayrıca da unlock yapabilir miyim?
Teşekkürler

HYuksel

Profesör
Reaksiyon puanı
22
Arkadaslar merhaba
iOS 4.1 jailbreakli yurtdisi simlocklu iphone 3gs'im var.Şuanda ultrasn0w unlocklu kendisi
Malumunuz birçok uygulama da bu yazılımdan desteği çekti,güncelleme istiyor
Ben de bu nedenle iPhone'umu güncellemek istiyorum.(Sadece 6.1.2 shsh kaydım var,5.1.1 denediğimde hata alıyorum 3194)
Özetle ben telefonumu son sürüme güncelleyip jailbreak yaparsam basebandim yükselir mi? Ayrıca da unlock yapabilir miyim?
Teşekkürler
Hangi ülkeden gelme AT&T ise 30 tl gibi bir fiyata unlock yapan birçok yer var..

mirac97

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Avustralya Optus

HYuksel

Profesör
Reaksiyon puanı
22
Hmm.. internette araştırırsan unlock yapan yerlerin telefonları da var arayıp bir danış, ülke ve operatöre göre fiyat değişiyor diye biliyorum..

BEFEGA

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
5
iphoneyardim.net de unlock eden kişiler var siteye reklam vermiş ve sponsor olmuş kişiler. onlarca referansı olan kişiler bunlar. onlarla görüşmen iyi olur.

mirac97

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben factory unlock istemiyorum ki,sorumun cevabini alsam yeterliydi.