Haber iPhone Görünümlü Oppo

SefaGrgn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
27
iPhone Sanılan Yeni Telefon Oppo A5 Pro

Akıllı telefon dünyasının önde gelen markalarından Oppo, tasarımıyla iPhone'u andıran yeni bütçe dostu modelini görücüye çıkardı.

Android dünyasının önde gelen markalarından Oppo, yeni fiyat/performans odaklı modeli Oppo A5 Pro 5G'yi duyurdu. iPhone serisine benzer tasarımıyla öne çıkan cihaz, bu yönüyle kullanıcıların ilgisini çekti. Oppo A5 Pro 5G'nin teknik detayları ve fiyat listesi haberimizde.

brown-pink-v1.png

Oppo A5 Pro 5G’nin Teknik Detayları ve Satış Fiyatı

Hindistan pazarında kullanıcılarla buluşan Oppo A5 Pro 5G, ön yüzünde 6.67 inç büyüklüğünde bir LCD ekran barındırıyor. HD+ çözünürlük sunan bu ekran, 120 Hz yenileme hızıyla akıcı bir görüntü deneyimi sağlıyor. Cihaza güç veren işlemci ise MediaTek Dimensity 8300. Bu işlemciye, 8 GB RAM ve 256 GB’a kadar genişletilebilen depolama alanı eşlik ediyor.
  • 8 GB RAM + 256 GB depolama: 19.999 Hindistan Rupisi (yaklaşık 235 dolar)
  • 8 GB RAM + 128 GB depolama: 17.999 Hindistan Rupisi (yaklaşık 210 dolar)
Telefonun arka kısmında 50 MP ana kamera ile 2 MP monokrom senyörden oluşan çiftli kamera sistemi yer alıyor. Bu tasarım, ilk bakışta iPhone’ları akla getiriyor.

Cihaz, 5800 mAh kapasiteli bataryasından enerji alırken, 45W hızlı şarj desteğiyle de kullanıcıya pratiklik sunuyor. Android 15 tabanlı ColorOS 15 işletim sistemiyle kutudan çıkan model, yan tarafa konumlandırılmış parmak izi sensörü, 7.76 mm’lik incelik ve suya dayanıklılık gibi detaylarla dikkat çekiyor.

murat zorluu

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
919
Aslında Oppo hakkettiği yerde değil; Ben Oppo’dan bir Apple kadar iyi işler bekliyordum; Ancak şuanki politikası ile beni biraz hayal kırıklığına uğratıyor

kmurat

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,800
Üzerine bir Elma ekleyebilirlerdi. Armut'ta olur.

serj

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,988
bütçe dostu telefonlar çok garip. gerçekten elle tutulabilir doğru düzgün bi şey yapacaklarına zaten düşük fiyat, bunu alan kişi bundan bi şey anlamaz diye en saçma özellikleri koyuyolar. 720p ekran ama 120hz yenileme hızı mı? 120hz'i ana menüde alıyo mudur acaba diye düşündüğüm telefon.

bi de kesin kameranın oraya ne biliyim 50mp ai kamera falan yazmışlardır dicektim, gittim baktım harbiden ai powered yazıyo. gerçekten teknoloji cahillerini avlamak için yapıyolar şu telefonları içim acıyo.

general mobile'ın sitesindeki telefonların özelliklerinde işlemci hakkında sadece 8 çekirdekli yazması gibi bi şey bu.