İphone Galeri Sorunu !!!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan svskskn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

svskskn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba öncelikle. Eski iphone cep telefonumda ki resimleri yeni aldığım iphone 5e aktarmak istiyorum ancak galerimde ki bütün fotoğrafları göremiyorum usb kablosuyla taktığımda sadece fotoğraf arşivindeki fotoğrafları görebiliyorum diğerlerini nasıl görebilirim?? Aynı konu forumda var ise kusura bakmayın aramada bulamadım :)

pumperking

Profesör
Reaksiyon puanı
3
itunes ile fotoğraflarını eşle.telefona atacaktır.ama kamera rol'a atmıyor ilk aldığımda ben de sebebini anlamamıştım.phone drive kullanıyorum artık.ordan istersem camera roll'a aktarıyorum.kablo artık sadece şarj için :D

svskskn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
itunes ile fotoğraflarını eşle.telefona atacaktır.ama kamera rol'a atmıyor ilk aldığımda ben de sebebini anlamamıştım.phone drive kullanıyorum artık.ordan istersem camera roll'a aktarıyorum.kablo artık sadece şarj için :D

phone drive dediğiniz wifi üzerinden mi çalışıyor ? Fotoğraf eşleme yapıyorum ancak göremiyorum bütün fotoğrafları alamıyorum da içinden ne kara düzen bir sistem bu ios :)

pumperking

Profesör
Reaksiyon puanı
3
phone drive dediğiniz wifi üzerinden mi çalışıyor ? Fotoğraf eşleme yapıyorum ancak göremiyorum bütün fotoğrafları alamıyorum da içinden ne kara düzen bir sistem bu ios :)
evet wifi üstünden çalışıyor.size bi ip adresi veriyor 192.168.2.2 gibi siz tarayıcıya girip upload ediyorsunuz yada itunesda app sekmesine gelip phone drive'ı seçip kablo ile aktarabiliyorsunuz.phone drive'a gelen foto video'yu camera roll'a kaydedebiliyorsnz.eşleme olayı bana ters.sevmiyorum sürekli otu b*ku yedeklemesini.Fotoğraflarımı da adobe photoshop elements ile tek tık yardımıyla düzgün klasörlü bir şekilde yedekliyorum.