Iphone fiyatlari artmiş !

xxmeeminxx

Asistan
Reaksiyon puanı
9
/baska sitelerde indirime giröiş fiyatları öle rastgele bakıyım apple store dedim ve artmıs fiyatlar Çüş diyorum dolar düşmeye basladı adamlar artırmıs fiyatı (dolar düşüşü geçiciymiş) iphone 6 16gb 2700 lira 64 gb 3100 ve iphone 6 plus 3900 lira çüş ulan bulursam iyi fiysttan düşünüyorum ama tiksindirici geldi artık bu şeyler (birde bu fiyat artırımı var mıydı ben yeni gördümde)

- - - Mesaj Güncellendi - - -

5s in 16 gb lanıda 2250 olmus fiyat düşsün diye beklerdim ama gittikçe artıyor şarap mübareek :D

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar ilk defa foruma soru sorduğum için nerden soracağımı bilemeden burdan sorayım dedim. o yuzden kusura bakmayın.
şimdi soru şu; ıngıltereden gelen ıphone 4 , turkıyeye kayıtlı, ancak şu anda kurulum aşamasında (dil, ülke wifi seçimi yapıldı) ileri tuşlandı fakat gecersiz sim yazısı çıkıyor. apple aradım simkiliti var dedi. ne yaptıysam olmadı. forumlarda ıphone ayarlarından bişeyler yapıldığı yazıyor ama benım telefonum kurulum aşamasında olduğu için o bilgiler de işime yaramıyor. umarım anlayan arkadaş vardır ve cevaplar. şimdiden teşekkürler.