MUAZ17
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 3
telefonum elmada kendini resetliyor açılmıyor sürekli böyle ekran yeşil oluyor ve hiç bir şekilde açılmıyor yazılımı güncel sorun ne olabilir
?
?
öyle gözüküyor ama bilmiyorumSanki ekranda bir sorun varmış gibi geldi bana ama emin olamadım.
Düşürdünüz veya bir yere çarpma oldu mu? Ekran zarar görmüş sanki. Bu telefoncunun işi garantisi var ise servise verin. Yoksa telefoncu yolu gözüktü demektir.öyle gözüküyor ama bilmiyorum
gönderdim yazılım yükleyip açtılar 1 gün sonra tekrar kapan dı birdaha gönderdim şarz yerinde küçük bir çatlak olduğu için garanti dışı kaldıDüşürdünüz veya bir yere çarpma oldu mu? Ekran zarar görmüş sanki. Bu telefoncunun işi garantisi var ise servise verin. Yoksa telefoncu yolu gözüktü demektir.
Tanış bir telefoncun varsa bir gösterin bence.gönderdim yazılım yükleyip açtılar 1 gün sonra tekrar kapan dı birdaha gönderdim şarz yerinde küçük bir çatlak olduğu için garanti dışı kaldı
bakıcamTanış bir telefoncun varsa bir gösterin bence.
Siz bunu bir servise götürün bence.telefonum elmada kendini resetliyor açılmıyor sürekli böyle ekran yeşil oluyor ve hiç bir şekilde açılmıyor yazılımı güncel sorun ne olabilir
?Ekli dosyayı görüntüle 93541