MG4446
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 1,257
Whatsapptan gönderince video kalitesi cok dusuyor. Kalite dusmeden nasil gonderebilirim (iphone 4 den)
WiFi Direct. BlueTooth, Mail...Whatsapptan gönderince video kalitesi cok dusuyor. Kalite dusmeden nasil gonderebilirim (iphone 4 den)
İphoneden bluetoothla androide bisey gonderilmiyo diye biliyorum.WiFi Direct. BlueTooth, Mail...
İphoneden bluetoothla androide bisey gonderilmiyo diye biliyorum.WiFi Direct. BlueTooth, Mail...
Hayır. BlueTooth ile dosya aktarımı yapabilirsiniz diye düşünüyorum. Ben bir keresinde Nokia tuşlu telefondan Android'e göndermiştim. BlueTooth konusunda OS kısıtlaması yok yani.İphoneden bluetoothla androide bisey gonderilmiyo diye biliyorum.
Wifi direct nasil oluyor onu bilmiyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
İphoneden bluetoothla androide bisey gonderilmiyo diye biliyorum.
İphoneden bluetoothla androide bisey gonderilmiyo diye biliyorum.
Pardon tablet donuyor defalarca gonderiyor ayni mesaji
Pardon tablet donuyor defalarca gonderiyor ayni mesaji
Denerim onu. Peki video kalitesi düşüyor muHayır. BlueTooth ile dosya aktarımı yapabilirsiniz diye düşünüyorum. Ben bir keresinde Nokia tuşlu telefondan Android'e göndermiştim. BlueTooth konusunda OS kısıtlaması yok yani.
Denerim onu. Peki video kalitesi düşüyor muHayır. BlueTooth ile dosya aktarımı yapabilirsiniz diye düşünüyorum. Ben bir keresinde Nokia tuşlu telefondan Android'e göndermiştim. BlueTooth konusunda OS kısıtlaması yok yani.
Düşedebilir düşmeyedebilirDenerim onu. Peki video kalitesi düşüyor mu
Denerim onu. Peki video kalitesi düşüyor mu
Android bir cihaz'ın iOS bir cihaza Bluetooth veya Wi-Fi Direct ile veri aktardığı nerde görülmüş?WiFi Direct. BlueTooth, Mail...
Bilmiyordum, bilgilendirme için teşekkürler.Android bir cihaz'ın iOS bir cihaza Bluetooth veya Wi-Fi Direct ile veri aktardığı nerde görülmüş?
İmkansız.
Ancak sosyal medya ağları ile mümkün böyle bir şey ya da mail.
Rica ederimBilmiyordum, bilgilendirme için teşekkürler.![]()
Wifi Direct ile bizzat ben iPhone Xs ten Xiaomi redmi 8 e dosya aktardım.Android bir cihaz'ın iOS bir cihaza Bluetooth veya Wi-Fi Direct ile veri aktardığı nerde görülmüş?
İmkansız.
Ancak sosyal medya ağları ile mümkün böyle bir şey ya da mail.
Bir uygulama üzerinden mi yaptınız? Çünkü Wi-Fi Direct ile bu mümkün değil. Örneğin:Wifi Direct ile bizzat ben iPhone Xs ten Xiaomi redmi 8 e dosya aktardım.
![]()
![]()
iCloud kısmından dosyalar uygulamasına erişerek iPhone'umda kısmından safari ile indirdiğiniz dosyaları da karşı tarafa gönderebiliyor yada herhangi bir formatta dosyayı alabiliyorsunuz. Herhangi bir kısıtlama yok.
Evet xender uygulaması ile oluyor. Telefonları Qr kod ile bağlıyorsunuz ve wifi üzerinden hızlı bir şekilde transfer yapabiliyorsunuz.Bir uygulama üzerinden mi yaptınız? Çünkü Wi-Fi Direct ile bu mümkün değil. Örneğin:
Ekli dosyayı görüntüle 149665
S10 ve SE.
Bluetooth, Google DriveWhatsapptan gönderince video kalitesi cok dusuyor. Kalite dusmeden nasil gonderebilirim (iphone 4 den)
Tamam o zaman yine bir uygulama gerekiyor. Benim bahsettiğim direkt ayarlardan kısmındaki Wi-Fi Direct.Evet xender uygulaması ile oluyor. Telefonları Qr kod ile bağlıyorsunuz ve wifi üzerinden hızlı bir şekilde transfer yapabiliyorsunuz.
Benimkide wifi direct sayılır. Sonuçta internetsiz wireless üzerinden gönderiyor. Siz sadece sosyal medya uygulamaları ve mail ile mümkün demiştiniz.Tamam o zaman yine bir uygulama gerekiyor. Benim bahsettiğim direkt ayarlardan kısmındaki Wi-Fi Direct.
Ben arkadaşın Android cihazların Wi-Fi sekmesinde bulunan Wi-Fi Direct üzerinden gönderilebilir diye anladığım için imkansız dedim. Oradaki kastım 3. parti uygulamalar değildi yani. Böyle uygulamalar ile yapıldığını da bilmiyordum doğrusu.Benimkide wifi direct sayılır. Sonuçta internetsiz wireless üzerinden gönderiyor. Siz sadece sosyal medya uygulamaları ve mail ile mümkün demiştiniz.