Iphone dan hattı çıkarıp başka bir iphone a takıp kullanma

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan er_ozan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

er_ozan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Arkadaşlar öncelikle bu sorunun kafama en çok takılan şey olduğunu belirtmeliyim kafayı yiyecek gibi oldum düşünmekten. Şimdi kendi kullandıgım cihaz iphone 6S. Birde boşta duran iphone SE vardı Se yi başka bir iphone 6S ile takas yapıcam yarın. Şimdi ben dogal olarak baska hattım olmadıgı icin 6S ten hattımı cıkarıp adamın bana takasta verdigi 6S e takıcam sorun varmı yokmu vs denemek icin cihazı. Peki öncesinde ne yapmalıyım ? Kendi 6S imi sıfırlamalımıyım önce? Ve sonrasında da ne yapmalıyım gercekten kafam cok karıstı. İtunesta yedek aldım yarın en kötü ihtimal önce 6S imi sıfırlayıp sim kartı cıkarıp takasta alacagım 6S e takıcam yani. Ama sıfırlamama gerek varmı falan filan kafam allak bullak. Yardımcı olursanız sevinirim. İlk kez boyle bir durumla karsılastım :) İyi forumlar arkadaslar...

52SakocaN52

Profesör
Reaksiyon puanı
738
Dostum iTunes ile yedek al.
Appstore ve iClouddan çıkış yap.

Sıfırla.

Sonra takas et.

İsimlerini backup tarzı programlarla mailine yedekle

Varsa sorun cevaplarım yine ıu

Son düzenleyen moderatör:

Apocalypse_

Profesör
Reaksiyon puanı
1,283
Arkadaşlar öncelikle bu sorunun kafama en çok takılan şey olduğunu belirtmeliyim kafayı yiyecek gibi oldum düşünmekten. Şimdi kendi kullandıgım cihaz iphone 6S. Birde boşta duran iphone SE vardı Se yi başka bir iphone 6S ile takas yapıcam yarın. Şimdi ben dogal olarak baska hattım olmadıgı icin 6S ten hattımı cıkarıp adamın bana takasta verdigi 6S e takıcam sorun varmı yokmu vs denemek icin cihazı. Peki öncesinde ne yapmalıyım ? Kendi 6S imi sıfırlamalımıyım önce? Ve sonrasında da ne yapmalıyım gercekten kafam cok karıstı. İtunesta yedek aldım yarın en kötü ihtimal önce 6S imi sıfırlayıp sim kartı cıkarıp takasta alacagım 6S e takıcam yani. Ama sıfırlamama gerek varmı falan filan kafam allak bullak. Yardımcı olursanız sevinirim. İlk kez boyle bir durumla karsılastım :) İyi forumlar arkadaslar...
Yedeği aldıysanız ama 6s ve se IOS 10 da olması gerekiyor. Eğer se 9 sürümü olursa 6s 10 olursa kurulum yapamazsınız. Yedeği alın se den telefon atarlarından sıfırlayın ardından iTunes'a bağlayıp sıfırlayın

er_ozan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Arkadaslar iphone SE 64 gb uzay grisi 2000 tl ye sattım takasa gerek kalmadı. [emoji4] yardımınız için teşekkürler...