- Reaksiyon puanı
- 4,723
Shot on iphone
Mesaj otomatik birleştirildi:
Dostlar kızmayın hemen şaka yapıyorum
Son düzenleme:
Fanboylar; AÇLAN GAPIYI!Ekli dosyayı görüntüle 175269
Shot on iphone
Mesaj otomatik birleştirildi:
Dostlar kızmayın hemen şaka yapıyorum
Hocam ybu menetin KAMARASI efsaneymiş,bu menet öyle yakılaştırıyor ki geçen memlekte gitmeme gerek kalmadan akraba ziyareti yaptım.Açtım16516x zoomu,yakınlaştırdım da yakınlaştırdım ?O sırada Samsung.
Sayın seyirciler S23 Ultra kameralarımız başka galakside yeni yaşam formu bulmuş aha resmi.
Ama garip olan şu ki onların kamera teknolojisi S23 telefonuzda olan kadar gelişmemiş yoksa dünyayı bulup çoktan işgal etmiştiler
![]()
Evet daha iyi, DXOMARK'a baktınız sanırım.Samsung testlerde sanki daha iyi bu konuda.
İşletim sistemine mi yatırım yapsın? O Pixel'in işi, ha bu arada saf Android'e yeni gelen özelliklerin çoğunu One UI kendisi yaptı, One UI'dan görüp saf Android'e getirilen bir sürü özellik var. RAM kullanımı, stabilite, şıklık, kullanılabilirlik ve güncelleme ve yazılım politikası ile Android'in en iyi arayüzüne sahip Samsung.pazarlama yapacağınıza gidin işletim sistemine yatırım yapın
Dxomark ın yaptığı hiçbir incelemeye zerre inanmıyorum.En iyi kamera performansını Samsung ile Apple sunarken yıllardır Çinli markaları zirveye koymaktan vazgeçmeyen balon bir site.Evet daha iyi, DXOMARK'a baktınız sanırım.
İşletim sistemine mi yatırım yapsın? O Pixel'in işi, ha bu arada saf Android'e yeni gelen özelliklerin çoğunu One UI kendisi yaptı, One UI'dan görüp saf Android'e getirilen bir sürü özellik var. RAM kullanımı, stabilite, şıklık, kullanılabilirlik ve güncelleme ve yazılım politikası ile Android'in en iyi arayüzüne sahip Samsung.
Şaka olmasa da bu resmin iphone ile çekildiğine inanmazdım zatenDostlar kızmayın hemen şaka yapıyorum
Evet katılıyorum,android klasmanında pixel ve samsung dışında tercihim olmaz sanırımEvet daha iyi, DXOMARK'a baktınız sanırım.
İşletim sistemine mi yatırım yapsın? O Pixel'in işi, ha bu arada saf Android'e yeni gelen özelliklerin çoğunu One UI kendisi yaptı, One UI'dan görüp saf Android'e getirilen bir sürü özellik var. RAM kullanımı, stabilite, şıklık, kullanılabilirlik ve güncelleme ve yazılım politikası ile Android'in en iyi arayüzüne sahip Samsung.