Soru İphone dan, androide zoom misillemesi

James Howlett

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
4,723
images (11).jpeg

Shot on iphone
Mesaj otomatik birleştirildi:

Dostlar kızmayın hemen şaka yapıyorum

Son düzenleme:

_Zaur_

Müdavim
Müdavim
Cezalı
Reaksiyon puanı
23,598
O sırada Samsung.

Sayın seyirciler S23 Ultra kameralarımız başka galakside yeni yaşam formu bulmuş aha resmi.
Ama garip olan şu ki onların kamera teknolojisi S23 telefonuzda olan kadar gelişmemiş yoksa dünyayı bulup çoktan işgal etmiştiler

1*S8NopInb9YYqF0fuVF10DQ.jpeg

kosi

Doçent
Reaksiyon puanı
401
Ekli dosyayı görüntüle 175269

Shot on iphone

Dostlar kızmayın hemen şaka yapıyorum
Fanboylar; AÇLAN GAPIYI!

Abi,bu özelliği kim neden kullanıyor? Samsung testlerde sanki daha iyi bu konuda.100X zoom muhabbetiyle pazarlama yapacağınıza gidin işletim sistemine yatırım yapın (tüm markalar için söylüyorum çünkü kimse mükemmel değil hala)

O sırada Samsung.

Sayın seyirciler S23 Ultra kameralarımız başka galakside yeni yaşam formu bulmuş aha resmi.
Ama garip olan şu ki onların kamera teknolojisi S23 telefonuzda olan kadar gelişmemiş yoksa dünyayı bulup çoktan işgal etmiştiler

1*S8NopInb9YYqF0fuVF10DQ.jpeg
Hocam ybu menetin KAMARASI efsaneymiş,bu menet öyle yakılaştırıyor ki geçen memlekte gitmeme gerek kalmadan akraba ziyareti yaptım.Açtım16516x zoomu,yakınlaştırdım da yakınlaştırdım ?

irsuya

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,253
Samsung testlerde sanki daha iyi bu konuda.
Evet daha iyi, DXOMARK'a baktınız sanırım.
pazarlama yapacağınıza gidin işletim sistemine yatırım yapın
İşletim sistemine mi yatırım yapsın? O Pixel'in işi, ha bu arada saf Android'e yeni gelen özelliklerin çoğunu One UI kendisi yaptı, One UI'dan görüp saf Android'e getirilen bir sürü özellik var. RAM kullanımı, stabilite, şıklık, kullanılabilirlik ve güncelleme ve yazılım politikası ile Android'in en iyi arayüzüne sahip Samsung.

Applemania

Profesör
Reaksiyon puanı
3,460

İşletim sistemine mi yatırım yapsın? O Pixel'in işi, ha bu arada saf Android'e yeni gelen özelliklerin çoğunu One UI kendisi yaptı, One UI'dan görüp saf Android'e getirilen bir sürü özellik var. RAM kullanımı, stabilite, şıklık, kullanılabilirlik ve güncelleme ve yazılım politikası ile Android'in en iyi arayüzüne sahip Samsung.
Dxomark ın yaptığı hiçbir incelemeye zerre inanmıyorum.En iyi kamera performansını Samsung ile Apple sunarken yıllardır Çinli markaları zirveye koymaktan vazgeçmeyen balon bir site.

kosi

Doçent
Reaksiyon puanı
401

Evet katılıyorum,android klasmanında pixel ve samsung dışında tercihim olmaz sanırım