iPhone Cihaz Değişimi

Reaksiyon puanı
60
2.el iPhone alacağım. Satıcı cihazın değişim cihazı olduğunu söylüyor, değişim belgesi var diyor ama fatura için "değişim cihazı olduğu için faturayı aldılar, bana değişim belgesi verdiler, bu cihazın faturası budur" diyor. Siz ne düşünüyorsunuz, böyle bir şey olur mu arkadaşlar?

Jarvisit

Tech is my home
SDN
Reaksiyon puanı
2,871

Bir konu hakkında bilginiz yoksa atıp tutmayın burada..

2.el iPhone alacağım. Satıcı cihazın değişim cihazı olduğunu söylüyor, değişim belgesi var diyor ama fatura için "değişim cihazı olduğu için faturayı aldılar, bana değişim belgesi verdiler, bu cihazın faturası budur" diyor. Siz ne düşünüyorsunuz, böyle bir şey olur mu arkadaşlar?

Değişim cihazlarında yeni fatura kesilmez. Belgede yeni cihazın IMEI'si yer alıyor ancak satış yapılmadığı için fatura çıkmaz. Dolayısıyla olay doğrudur. Sorun yaşamazsnız.

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Bu açılan 2. Konu, aynı konu sandın. Olay aynı üyeliğe dikkat etmedim. Faturayı değişimde almazlar, dikkat et dızlanma.

Jarvisit

Tech is my home
SDN
Reaksiyon puanı
2,871
Ben bir çok kez değişim yaptım adamlar faturayı bile sormadı siz fatura alınıyor diyorsunuz? en az 4-5 defa cihaz değişimi aldım bitin süreçler hep aynı işledi.

Alınmıyor yazacaktım, karışıklık olmuş. Bir önceki mesajımda görebilirsiniz gerek olmadığını yazdığımı.

grbzz

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,767
Eğer yanlış anlamadıysam Apple faturayı size yolluyor bu durumlarda. Bana da yeni cihaz verdiler ve fatura yoktu sonradan Apple faturayı yollamıştı, eğer değişimden kastınız anlattığım gibiyse Apple fatura yolluyor.