Iphone Bulamadim

Subzero0*

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Bugun bimeks teknosa media markt hepsini gezdim fakat iphone 6 plus ellerinde yok. Acaba apple 2. Partiyi ne zaman gönderir kime sorsam belli değil diyor

mila12

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
255
31 ekim tarihine kadar gelmesi planlanıyormuş. Gümrük işlemleri devam ediyormuş.

Subzero0*

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Teknosa ve media markt gittim ne zaman geleceği belli değil dediler bimeks ekim sonuna kadar gelmesi planlaniyo dedi ama 1 2 haftayı da bulabilir dedi anlamadım gitti

mila12

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
255
Kesin bilgi mi peki ?

Apple'ın sitesinde de bu şekilde bilgi. Eğer gümrük'de sorun yaşanırsa süre uzayabilir.

Düzenleme: Apple sitesinde gönderim süresini 3-4 hafta yapmış.

Ama teknoloji marketlerinin kendi sitelerinde 31 ekime kadar geleceği yazıyor.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
aveadan iphone 6 64 gold alacam 1 aydır bekliyorum ne zaman gelir bilgisi olan var mı :(

drakulagold

Asistan
Reaksiyon puanı
1
O 3-4 hafta yazısı yazalı 4. Haftası oluyor. Galiba gelir bu hafta benimde görmediğim tek bir yer yok güya canlı görecektim ama direkt siteden alamak zorundayim applein :mellow:

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Şöyle söyleyeyim en geç 1 aya gelir :)
apple store u da takip etmek lazım tabi

Reaksiyon puanı
16,128
anlaşılan bükülme ve bilumum sorunlarını çözüp satacaklar ondan stokta yok stoklarında olanlar çakallar onlardan almayın enbüyük erdem sabırdır.

Subzero0*

Doçent
Reaksiyon puanı
2
anlaşılan bükülme ve bilumum sorunlarını çözüp satacaklar ondan stokta yok stoklarında olanlar çakallar onlardan almayın enbüyük erdem sabırdır.
Iphone 6 plus da Bükülme hikaye gittim magazaya bükmeye çalıştım sıktım ettim taş gibi telefon

Subzero0*

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Iphone 6 da Bükülme hikaye yok.
Gittim mağazaya sıktım ettim kurcaladim taş gibi telefon

pinterest

Profesör
Reaksiyon puanı
157
ama buna inanan çok sayıda insan var.

O inceleyen(!) beyinsizler telefonu hunharca kullanıyor.Ona baksan NOTE 4'de eğiliyor.O zaman hiç kimse NOTE 4 almasın.
Hatta telefon almasın hiç kimse.Bu türden düşünenlere 3310 fazla gibi.Apple'ı karalama çalışması olarak görüyorum bu eğilmeyi.

Ve P.S:Apple fanboyu değilim.Sadece firma karalamak hoşuma gitmiyor.

Reaksiyon puanı
16,128
O inceleyen(!) beyinsizler telefonu hunharca kullanıyor.Ona baksan NOTE 4'de eğiliyor.O zaman hiç kimse NOTE 4 almasın.
Hatta telefon almasın hiç kimse.Bu türden düşünenlere 3310 fazla gibi.Apple'ı karalama çalışması olarak görüyorum bu eğilmeyi.

Ve P.S:Apple fanboyu değilim.Sadece firma karalamak hoşuma gitmiyor.
zaten onu bunu karalamak mantıklı değil bir tek gazulet gasper karalanmayı hak ediyor.

akkoll

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Cuma günü Apple Store da sipariş verdim teslim tarihi 12-17 Kasım'a verdiler.

sahinakdeniz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
27 Ekim Pazartesi günü Apple Store'dan sipariş verdim, iPhone 6 Plus 64 GB Uzay Grisi;
Teslimat Tarihi : 25/11/2014 - 02/12/2014 şeklinde bir mail gönderdiler.
Mağazalara sordum iPhone 6 (16GB) var ellerinde çoğunlukla.
Zaten Apple Store iPhone 6 için 7-10 iş günü şeklinde not düşmüş sipariş teslimatına.
Mağazalardan bir kaçı 1 Kasım'dan sonra gelir diyor ama 16GB'lık Plus gelir büyük ihtimalle.

rapperengo

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Apple store dan rezerve edip gün içinde gidip alabilirsin şahsen ben öyle aldım saat 9 - 10 arası stok kontrolu yaparsan tabiki sürekli bi şekilde çünkü stok geldiği an bitiyor böyle deneyerek kendine rezerve ettirip gidip alabiliirsin

Subzero0*

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Apple store için bursadan kalkıp istanbula mı gideyim yani?