- Reaksiyon puanı
- 5
Vallahi çoğu iphone telefonu. Kullandım yok yetmiyor bana. Evet ağır kullanıyorum ama çokta değil ve su gibi azalıyor
Evet ama hala yetersiz benceiPhone 11'den itibaren Apple cihazlarının pilleri çok iyi gidiyor özellikle de 13'den itibaren epey gelişti.
Evet ama hala yetersiz bence
14prmax 1 hafta deneyimledim bazen 1 günü çıkarttı %20 lerle ama çok sık kullandığım gun cidden yetmedi ki orta segment çöp samsung modelleri bile daha iyi dayanmisti. Bence hala yetersiz13 Pro Max ve 14 Pro Max çıktığı zaman bataryası en iyi giden amiral gemisi oldu. Keza düz 13 ve 14'de batarya konusunda çok çok iyi nasıl yetersiz.
Amaç hafif telefon ama iphoneler zaten genel olarak ağır (son modeller için)Evet. Apple, bataryaların artık miliamperini yükseltmeli. Artık Xiaomi ve Samsung'daki gibi Apple'larda 5000-6000 Miliamper piller görmeliyiz.
Evet. Apple, bataryaların artık miliamperini yükseltmeli. Artık Xiaomi ve Samsung'daki gibi Apple'larda 5000-6000 Miliamper piller görmeliyiz.
14prmax 1 hafta deneyimledim bazen 1 günü çıkarttı %20 lerle ama çok sık kullandığım gun cidden yetmedi ki orta segment çöp samsung modelleri bile daha iyi dayanmisti. Bence hala yetersiz
Mesaj otomatik birleştirildi:
Amaç hafif telefon ama iphoneler zaten genel olarak ağır (son modeller için)
Tamam batarya olarak karşılaştırsın sence orta segment cihazlar kamera,hız olarak iphona yetisebilir mi?mAh ile doğrudan alakalı değil şu an şarjı en iyi giden amiral gemisi 14 Pro Max ama 4323 mAh bataryası var. iOS bataryayı çok daha verimli kullandığı için bu kadar yüksek pil kapasitesi de gereksiz.
14 Pro Max 10 saatten fazla ekran süresi verebilen bir cihaz. Bu batarya sizin için yetmiyorsa zaten hiçbir amiral gemisi yetmez. Bazı sadece batarya odaklı üretilen orta veya alt segment cihazlarla karşılaştırmak doğru değil. Onların tek amacı batarya zaten.
Her markanın kendine ait kötü yanları vardır. Apple'ın bataryaları, Xiaomi'nşn arayüzü, Samsung'un şarj soketleri...Tamam batarya olarak karşılaştırsın sence orta segment cihazlar kamera,hız olarak iphona yetisebilir mi?cevap hayır ama hala yetersiz bence ki forumdada şikayet edenleri gördüm.
Tamam batarya olarak karşılaştırsın sence orta segment cihazlar kamera,hız olarak iphona yetisebilir mi?cevap hayır ama hala yetersiz bence ki forumdada şikayet edenleri gördüm.
Dediğiniz gibi hepsi -yönlere sahipHer markanın kendine ait kötü yanları vardır. Apple'ın bataryaları, Xiaomi'nşn arayüzü, Samsung'un şarj soketleri...
En iyisi Apple demek doğru olmaz. Diğer orta segment cihazların Apple'dan iyi yönleri de vardır.
Hocam sonuç olarak yetersiz yani? 1 günü çıkartıyor 13 ve 14 pro ve max modelleri ama hala yetersiz degil mi asıl tartıştığımız bu. Ki bir günün sonunda genelde 10- oluyor ama 30w ile hızlı şarj oluyor (bir Android kadar olmasada hızlı mı hızlı)iPhone 13 ve sonrası bir cihaz kullanıp batarya yetmiyor diyen kişi telefonu yoğun kullanıyor değil, elinden düşürmüyordur. Bu cihazlarda pil konusunda tatmin olmayan herhangi bir kişinin de başka bir amiral gemisinde pilden tatmin olması çok mümkün değil zira 7-8 saat ve üzeri ekran süresi mevcut pil teknolojisinde epey iyi bir süre.
O işlemciye o batarya ile yazıl ediyorlarDediğiniz gibi hepsi -yönlere sahip
Hocam sonuç olarak yetersiz yani? 1 günü çıkartıyor 13 ve 14 pro ve max modelleri ama hala yetersiz degil mi asıl tartıştığımız bu. Ki bir günün sonunda genelde 10- oluyor ama 30w ile hızlı şarj oluyor (bir Android kadar olmasada hızlı mı hızlı)
Dediğiniz gibi hepsi -yönlere sahip
Hocam sonuç olarak yetersiz yani? 1 günü çıkartıyor 13 ve 14 pro ve max modelleri ama hala yetersiz degil mi asıl tartıştığımız bu.
Zaten kalın telefonları applenin? Cepte taşımak derken?Bu iPhone ile alakalı değil ama pil teknolojisiyle alakalı. Yıllardan beri Li-Ion pil teknolojisi kullanılıyor ve bir gelişme yok. O noktada pil teknolojisinin değişmesi lazım ve dediğim gibi bu Apple özelinde bir şey değil ancak sen konuda iPhone'ların pili yetmiyor diyorsun. 6000 mAh koyduğun cihaz da tuğla gibi oluyor hem çok büyüyor hem de kalınlaşıyor o da pek iyi değil. Cepte taşıması vs. çok zorlaşıyor.
Vallahi çoğu iphone telefonu. Kullandım yok yetmiyor bana. Evet ağır kullanıyorum ama çokta değil ve su gibi azalıyor
Evet ios sayesinde yırtıyorlar. Maliyeti de azaltmış oluyorlar ama kar hep aynımAh ile doğrudan alakalı değil şu an şarjı en iyi giden amiral gemisi 14 Pro Max ama 4323 mAh bataryası var. iOS bataryayı çok daha verimli kullandığı için bu kadar yüksek pil kapasitesi de gereksiz.
14 Pro Max 10 saatten fazla ekran süresi verebilen bir cihaz. Bu batarya sizin için yetmiyorsa zaten hiçbir amiral gemisi yetmez. Bazı sadece batarya odaklı üretilen orta veya alt segment cihazlarla karşılaştırmak doğru değil. Onların tek amacı batarya zaten.
Doğru bu aradaEvet ios sayesinde yırtıyorlar. Maliyeti de azaltmış oluyorlar ama kar hep aynıApple ios sayesinde pilden kısmasa keşke
![]()
S22U, Xiaomi 12S Ultra ve Xiaomi 13 modelleri gibi bilindik amiral gemileri arasında en ince amiral gemilerini Apple üretiyor... Gerçekten uğraşmak zor sizin gibileriyle.Zaten kalın telefonları applenin? Cepte taşımak derken?
Yetersiz falan değil, telefona laf atmaya hakkin yok orda. Standart bir kullanici için 5 saat bile yeterli, 7-8 saat nasıl yetersiz kalacak? Doğrudan 24 saat üzerinden mi düşüyorsunuz 7-8 saati?Dediğiniz gibi hepsi -yönlere sahip
Hocam sonuç olarak yetersiz yani? 1 günü çıkartıyor 13 ve 14 pro ve max modelleri ama hala yetersiz degil mi asıl tartıştığımız bu. Ki bir günün sonunda genelde 10- oluyor ama 30w ile hızlı şarj oluyor (bir Android kadar olmasada hızlı mı hızlı)
Kesinlikle katiliyorum hocam, 14 Pro Max bataryasi yetersiz diyen arkadaş umarım 10-11 saat ekran süresini 24 saatten düşmüyordur. 10-11 saate yetmiyor diyen hayatsızdır, bu kadar.Tartışmaya kapalı bir şekilde iPhone XS, XS Max ve sonrası çıkan tüm modeller kullanıcıya 1 gün çıkartmaktadır. Yorumum tamamiyle deneyime bağlı bir şekildedir.
Ankette "yetmiyor" şıkkını işaretleyen arkadaş ya telefon bağımlısıdır yada iPhone XR ve altı model kullanıyordur.
Cezalı diyor arkadaşın adında.Kesinlikle katiliyorum hocam, 14 Pro Max bataryasi yetersiz diyen arkadaş umarım 10-11 saat ekran süresini 24 saatten düşmüyordur. 10-11 saate yetmiyor diyen hayatsızdır, bu kadar.
Birde obez yazmis bana, umarim ceza almistir ve bir daha yazmaz. Hakaretten ceza almak istemiyorum cunku, 1.75 60 kg halleriyle 1 yildir bodybuilding'le ilgilenen bana obez yaziyor. İsleri gucleri saklabanlik, dm'den aglamaya basladi birde.