Youtube hesabınıza giriş yaparak abonesi olduğunuz kanalların videolarına kolayca göz atabilirsiniz.Selamlar öncelikle. Bir sorum olacaktı apple tv deki youtube a abonelikler kısmı oluyor mu yoksa izleyeceğimiz videoyu aramamız mı gerekiyor ?
3. nesil alsam sıkıntı yaşar mıyım oyun amaçlı almayacağım kasma olur mu acabaYoutube hesabınıza giriş yaparak abonesi olduğunuz kanalların videolarına kolayca göz atabilirsiniz.
Bende 3. nesil kullanıyorum. Şuana kadar bir sıkıntı yaşamadım.3. nesil alsam sıkıntı yaşar mıyım oyun amaçlı almayacağım kasma olur mu acaba
sağol dostum, netflix fln var dimi beğendiğin uygulamalar hangisi acaba tavsiye edeceğin, kendi store u var mıBende 3. nesil kullanıyorum. Şuana kadar bir sıkıntı yaşamadım.
Netflix,youtube,dailymotion vs uygulamalar var tabi. Ben daha çok youtube ve film kiralayıp izlemek için kullanıyorum. Birde bazen iPhone ve Macbook'un ekranını yansıtmak için lazım oluyor.sağol dostum, netflix fln var dimi beğendiğin uygulamalar hangisi acaba tavsiye edeceğin, kendi store u var mı
?