iPhone Apple kimliği hakkında

Charriend

Öğrenci
Reaksiyon puanı
9
Arkadaşlar daha yeni iPhone aldım.Telefonda kayıt olmamı istiyor fakat yanılmıyorsam iCloud denilen uygulama şifreyi unutursam her şey gider demişlerdi.Doğru mu bilmiyorum kayıt olmama gibi bir şansım yok mu ? bir şey de indiremiyorum.

Son düzenleyen moderatör:

TRTURKEYTR

Profesör
Reaksiyon puanı
2,372
Telefonunuzu tam anlamıyla kullanabilmek için Apple Kimliği açmanız gerekiyor. Ve iCloud şifrenizi unutursanız, uygulama indiremezsiniz, telefonunuzu sıfırlayamazsınız...

Charriend

Öğrenci
Reaksiyon puanı
9
Telefonunuzu tam anlamıyla kullanabilmek için Apple Kimliği açmanız gerekiyor. Ve iCloud şifrenizi unutursanız, uygulama indiremezsiniz, telefonunuzu sıfırlayamazsınız...
Peki neden apple bu kadar kısıtlıyor ?

TRTURKEYTR

Profesör
Reaksiyon puanı
2,372
Sadece Apple değil ki siz Google Play'den, Google hesabınız olmadan uygulama indirebiliyor musunuz ?

beleşadam

Profesör
Reaksiyon puanı
907
Nedense apple böyle birşey yapması daha ağır geldi.Bana mı öyle geldi bilmiyorum
Bence mükemmel bir olay bu, ne güzel işte telefonun çalınsa bile bir şey yapamayacaklar. Android ise ekran kilidini buldumu format atıp alırlar.

Charriend

Öğrenci
Reaksiyon puanı
9
Bence mükemmel bir olay bu, ne güzel işte telefonun çalınsa bile bir şey yapamayacaklar. Android ise ekran kilidini buldumu format atıp alırlar.
Tabi ki de mükemmel olay ama şifreni unutursan, iş zora düşüyor.

beleşadam

Profesör
Reaksiyon puanı
907
Tabi ki de mükemmel olay ama şifreni unutursan, iş zora düşüyor.
Ama sadece şifre ile çalışan bir sistem değil, google gibi. bir şey olursa şifremi unuttuma basarsın bir yol bulunur yine o da olmassa servise götürürsün