Iphone almayı düşünüyorum ama...

okurlular13

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar, uzun zamandır iPhone almayı düşünüyorum ama aklıma takılan bir kaç soru var cevaplandırırsanız çok sevinirim. :yes:

İlk olarak bu jailbreak indirmek size ne gibi avantajlar sağlıyor bunu merak ediyorum, çünkü (anladığım kadarıyla) app store'da olmayan uygulamaları ve ek işlemler yaparak ücretli olan uygulamaları ücretsiz olarak indirmenizi sağlıyor, herkes bu kadar kullanıyor ve öneriyor ama ben bunların dışında ne işe yaradığını pek anlamadım, ayrıca SDN'de bir makale vardı iPhone 6 için 3D touch özelliğini jailbreakli kullanıcılar kullanabiliyor diye, acaba bu doğru mu? yani iPhone 6'yı jailbreakli yapsak bu özellik de geliyor mu?

Diğer sorum da ios'in sürümüyle ilgili; mesela yaklaşık 2-3 gün önce ios 9 çıktı, cihazanızı ios 8'den ios 9'a güncellediniz, ama cihazda son kullandığınız sürüm 8.1.2 (gibi) bir şey bu noktadan sonraki rakamlar ne alaka? yani yeni sürüm mü oluyor şimdi ios 9 yeni sürüm sonra 9.1 çıktı diyelim bu da mı yeni sürüm, yoksa ios 9'un güncellenmesi gibi bir şey mi?

YiğitBey

Profesör
Reaksiyon puanı
22
Jailbreak'e ben şahsen karşıyım zira cihazınızın garanti dışı edilmesine sebep olabiliyor ve cihazınızdaki tüm bilgileri tanımadığınız 3. şahıslara aktarabiliyor.

3D Touch, donanım ile olan bir şey ve bu donanım, maalesef 6'da yok. Bu sebeple iPhone 6'da 3D Touch kullanmanız imkansız.

|uqur

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Telefonu eğer yeni alıcak isen biraz sabret garantisi bitene kadar,ardından istersen jailbreak yap istersen başka birşey.Bu arada telefonda ıPhone'u tercih etmen beni mutlu etti. :thumbup1::laugh:

oguzaykut

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kardeş jail break sadece paralıyı beleşe çevirme değil. Örneğin en çok hoşuna gidecek şeyi söyleyim sana: alttan çekilen denetim merkezi var ya oradaki ikonları değiştirebilirsin. Hücresel veriyi koyabilirsin oraya. Sonra başka klavyeler yükleyebilirsin. Menüdeki ikonları değiştirebilirsin. Bluetooth'u başka cihazlarla bağlanmak için de kullanabilirsin vs. Güzel birşey. Bir makale var forumda Jail Break ile ilgili istersen oku. Rakamlar konusu ise Android'le aynı mesele. Lollipop (5.0.0) çıktı. Baktılar hatalar var düzeltmek için 5.0.1 çıktı. Baktılar yine hata var 5.1.0 çıktı. Olay bu işte aynısı