X güzel cihazda xs alman daha mantıklı.İphone 11 i salla.11 e para vereceğine o parayı yak daha iyi.ben iphone 10 almayı düşünüyorum sizce iyi bir cihazmı yoksa biraz daha koyup 11 veya xs mi almalıyım benim için önemli olan tasarım ve birazda uygulamaların açılış hızları önerilerinizi bekliyorum
bir xs kullanıcısı olarak xs ve 11 arasında çok kaldım ama sonunda ekran ve tasarım gibi sebeplerden xs i tercih ettim. iphone xs de pil dışında bi sorun yaşamazsın iphone 10 la ilgilide bütün telefonlar için bi gerçek vardır bi telefona yeni şeyler geldiyse onun ilk sürümünü almıcaksın çünkü ilk deneme olduğundan sıkıntı çıkma ihtimali var. iphone x içinde aynı şey geçerli bu yüzden bi sonraki versiyon olan xs almanı tavsiye ederim bu arada xs ve 11 arasında neredeyse hiç performans farkı yok aklında bulunsunben iphone 10 almayı düşünüyorum sizce iyi bir cihazmı yoksa biraz daha koyup 11 veya xs mi almalıyım benim için önemli olan tasarım ve birazda uygulamaların açılış hızları önerilerinizi bekliyorum
Ekran ve tasarım sizin için önemliyse iPhone XS öneririm. Batarya,Performans,Kamera ve video performansı sizin için önemliyse iPhone 11 öneririm.ben iphone 10 almayı düşünüyorum sizce iyi bir cihazmı yoksa biraz daha koyup 11 veya xs mi almalıyım benim için önemli olan tasarım ve birazda uygulamaların açılış hızları önerilerinizi bekliyorum
Ben 11 almayı düşünüyorum. Ekranı dışında saydığın tüm cihazları geride bırakır. Ekranı çok kafaya takmıyorsan 11 alben iphone 10 almayı düşünüyorum sizce iyi bir cihazmı yoksa biraz daha koyup 11 veya xs mi almalıyım benim için önemli olan tasarım ve birazda uygulamaların açılış hızları önerilerinizi bekliyorum
11 al kesinlikleben iphone 10 almayı düşünüyorum sizce iyi bir cihazmı yoksa biraz daha koyup 11 veya xs mi almalıyım benim için önemli olan tasarım ve birazda uygulamaların açılış hızları önerilerinizi bekliyorum
10 şuan zaten 7-8 bin TL en son baktığımda tabiki 11ben iphone 10 almayı düşünüyorum sizce iyi bir cihazmı yoksa biraz daha koyup 11 veya xs mi almalıyım benim için önemli olan tasarım ve birazda uygulamaların açılış hızları önerilerinizi bekliyorum
ben iphone 10 almayı düşünüyorum sizce iyi bir cihazmı yoksa biraz daha koyup 11 veya xs mi almalıyım benim için önemli olan tasarım ve birazda uygulamaların açılış hızları önerilerinizi bekliyorum