CeyhunUsta
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 15
Az önce iPhone 8 aldım içinde %30 şarj vardı ilk şarj nasıl olmalı ve şuan ios 11.0.2 yüklü 11.2.1 yapsam mı ?
Sanırım bu şarj sorusu ile ilgili sdn bir video hazırlasa iyi olacak. Sorun yok kardeşim Yen'i sistem bayatlar da istediğin gibi şarj edebilirsin tavsiyem yüzde 10 altına düşmeden tak şarja gerçi o da senin bileceğin birşey tam şarj dolunca çıkartırsın yani öyle 12 saat falan şarjda koy hikayesine inanma sakın. Ben daha o ıos sürümlerine gelmedim halla 10.3.3 ile yola devamAz önce iPhone 8 aldım içinde %30 şarj vardı ilk şarj nasıl olmalı ve şuan ios 11.0.2 yüklü 11.2.1 yapsam mı ?
11.2.1i kurdum ama içime sinmedi nedense 11.0.2de de bir çok bug vardı sence 11.2yi mi kurayım yoksa 11.2.1 mi kalsın birde önerebileceğin uygulamalar oyunlar var mıSanırım bu şarj sorusu ile ilgili sdn bir video hazırlasa iyi olacak. Sorun yok kardeşim Yen'i sistem bayatlar da istediğin gibi şarj edebilirsin tavsiyem yüzde 10 altına düşmeden tak şarja gerçi o da senin bileceğin birşey tam şarj dolunca çıkartırsın yani öyle 12 saat falan şarjda koy hikayesine inanma sakın. Ben daha o ıos sürümlerine gelmedim halla 10.3.3 ile yola devamfinal sürümleri bekliyorum ama güncellesen bir sakıncası olmaz zaten ıphone 8 için ıos 11 çok fark yapmaz en etkili güncelleme 12 sürümünün finali olur. Hayırlı olsun ıos ile ilgili sorun olursa sora bilirsin özelden ya da konu olarak elimden geleni yaparım bildiğim kadarıyla
Iphone 8 güncel bir telefon aslında hataların az olması lazım dı sanırım ıos 11 kadersizliğine denk geldi. Güzel kardeşim benim Öner'im şu sizi Eğer sizi çok üzmüyorsa kalsın eli kulağında derler ya en kısa sürede apple Yen'i güncelleme gönderip bu hataları giderecektir. Beni şaşırtan en büyük hata normal de Apple'ının ilk 2 sürümü hatalı olur sonradan düzelir ama bu ıos 11 hatalarından kurtulamadı gitti. Neyse siz Yen'i güncellemeyi bekleyin değerli vaktinizi harcamak yerine. Oyun uygulama derken ne tarz neyle ilgili11.2.1i kurdum ama içime sinmedi nedense 11.0.2de de bir çok bug vardı sence 11.2yi mi kurayım yoksa 11.2.1 mi kalsın birde önerebileceğin uygulamalar oyunlar var mı
Bir çok hata dediğim hesap makinesi hatsı vardı 11.0.2de yankış yazmışım orda kusura bakma 11.2.1de sıkıntı yok ama içim sinmedi önceki cihazım iphone se idi baya ısınma donma oluyordu bunda da ilerleyen zamanlarda bu sıkıntıları çıkarır diye endişeliydim oyun olarak boş zamanları geçirmelik sıkmayan olabilir uygulamada yararlı yani her iphone da olması gereken uygulamalar olabilirIphone 8 güncel bir telefon aslında hataların az olması lazım dı sanırım ıos 11 kadersizliğine denk geldi. Güzel kardeşim benim Öner'im şu sizi Eğer sizi çok üzmüyorsa kalsın eli kulağında derler ya en kısa sürede apple Yen'i güncelleme gönderip bu hataları giderecektir. Beni şaşırtan en büyük hata normal de Apple'ının ilk 2 sürümü hatalı olur sonradan düzelir ama bu ıos 11 hatalarından kurtulamadı gitti. Neyse siz Yen'i güncellemeyi bekleyin değerli vaktinizi harcamak yerine. Oyun uygulama derken ne tarz neyle ilgili
Önemli değil ben daha henüz ıos 11 topluluğuna geçmediğim için. Nekki Limited: Shadow Fight 3 severek oynadığım Yen'i güncellemesinin de geldiği bu oyun var bende tek başka oyun yok zaten oyunla ilgilenecek çok vakit bulamıyorum uygulama olarak Apple: GarageBand GarageBand App Store’da müzikle ilgileniyorsanız güzel bir ses sistemine bağlayarak ya da kulaklık ile süper şarkılar çıkarta bilirsiniz Apple: iMovie iMovie App Store’da video düzenlemek için ideal bir program daha başarıları da varmı bilmiyorum yani app stordan bakarsınız ben çok ilgilen mediğim için program ile falanBir çok hata dediğim hesap makinesi hatsı vardı 11.0.2de yankış yazmışım orda kusura bakma 11.2.1de sıkıntı yok ama içim sinmedi önceki cihazım iphone se idi baya ısınma donma oluyordu bunda da ilerleyen zamanlarda bu sıkıntıları çıkarır diye endişeliydim oyun olarak boş zamanları geçirmelik sıkmayan olabilir uygulamada yararlı yani her iphone da olması gereken uygulamalar olabilir
Vatan bilgisayarın fiba banka kampanyası ile 3900₺fiyat olarak kaca aldınız
Teşekkür ederim saolasınÖnemli değil ben daha henüz ıos 11 topluluğuna geçmediğim için. Nekki Limited: Shadow Fight 3 severek oynadığım Yen'i güncellemesinin de geldiği bu oyun var bende tek başka oyun yok zaten oyunla ilgilenecek çok vakit bulamıyorum uygulama olarak Apple: GarageBand GarageBand App Store’da müzikle ilgileniyorsanız güzel bir ses sistemine bağlayarak ya da kulaklık ile süper şarkılar çıkarta bilirsiniz Apple: iMovie iMovie App Store’da video düzenlemek için ideal bir program daha başarıları da varmı bilmiyorum yani app stordan bakarsınız ben çok ilgilen mediğim için program ile falan
Yüzde 10 kısmını açar mısın lütfen? Ayrıca iphone de şarj yüz e gelince hala şarj oluyor simgesi mi olur?Sanırım bu şarj sorusu ile ilgili sdn bir video hazırlasa iyi olacak. Sorun yok kardeşim Yen'i sistem bayatlar da istediğin gibi şarj edebilirsin tavsiyem yüzde 10 altına düşmeden tak şarja gerçi o da senin bileceğin birşey tam şarj dolunca çıkartırsın yani öyle 12 saat falan şarjda koy hikayesine inanma sakın. Ben daha o ıos sürümlerine gelmedim halla 10.3.3 ile yola devamfinal sürümleri bekliyorum ama güncellesen bir sakıncası olmaz zaten ıphone 8 için ıos 11 çok fark yapmaz en etkili güncelleme 12 sürümünün finali olur. Hayırlı olsun ıos ile ilgili sorun olursa sora bilirsin özelden ya da konu olarak elimden geleni yaparım bildiğim kadarıyla
Akıllı telefonlarda telefonun şarjını %10 altına düşürüp şarj etmek çok sağlıklı değil batarya için.Mümkünse %20-25-30 civarı edin.Tabi ki arada %10 ve altında şarj olabilir ama sürekli olmaması gerek.Bataryanın biterek telefonun kapanması ise çok çok zararlı.Yüzde 10 kısmını açar mısın lütfen? Ayrıca iphone de şarj yüz e gelince hala şarj oluyor simgesi mi olur?
Evet ayni şekilde katılıyor şarj simgesi. onu klasik cevap diye verdim aslında alakası Yok istediğin zaman tak şaja gitsin bu kadar takmaya gerek Yok yaniYüzde 10 kısmını açar mısın lütfen? Ayrıca iphone de şarj yüz e gelince hala şarj oluyor simgesi mi olur?
telefonu ilk alınca dahi %10 a geldiğinde %100 e kadar şarja takayacağız yani anladım. mesela tak çıkar yapmak (25 mesela 60 ta çıkarıyrum şarjdan) telefona zarar vermiyor mu? 2.sorumsa telefonun şarjını bitirmek çok zarar verdiğini söylüyorsun kanıtın var mı?Akıllı telefonlarda telefonun şarjını %10 altına düşürüp şarj etmek çok sağlıklı değil batarya için.Mümkünse %20-25-30 civarı edin.Tabi ki arada %10 ve altında şarj olabilir ama sürekli olmaması gerek.Bataryanın biterek telefonun kapanması ise çok çok zararlı.
Akrabalarımın telefonları da dahil olmak üzere böyle kullanılan bataryalarlarda telefonların öldüğünü çok gördüm.Servis anakart değişimi yapmak zorunda kaldı hep.Şarja taktığınız zaman tam dolana kadar kalsa daha sağlıklı elbet ama aciliyete göre tak çıkar yapabilirsiniz.telefonu ilk alınca dahi %10 a geldiğinde %100 e kadar şarja takayacağız yani anladım. mesela tak çıkar yapmak (25 mesela 60 ta çıkarıyrum şarjdan) telefona zarar vermiyor mu? 2.sorumsa telefonun şarjını bitirmek çok zarar verdiğini söylüyorsun kanıtın var mı?