Froxland
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 4
iphone 8 den samsung s10 a geçmek sizce mantıklı olur mu ?
s10 da uygulamalarda vs çökme yaşar mıyım ?
Bazı alışkanlarından vazgeçmek zorunda kalacak fakat buna değecektir.iphone 8 den samsung s10 a geçmek sizce mantıklı olur mu ?
ne gibi farklı modeller önerebilceğin var mıBazı alışkanlarından vazgeçmek zorunda kalacak fakat buna değecektir.
Uygulamalarda çökme yaşayabileceğin kadar güçsüz bir telefon değil. Galaxy S10 amiral sınıfı ihtiyaçlarının çoğunu karşılayabilecek bir telefon olabilir tabi yeterli gelmez ise daha farklı modellere yönelebilirsin.
ne gibi farklı modeller önerebilceğin var mı
iphone 8 den samsung s10 a geçmek sizce mantıklı olur mu ?
İmkanın varsa geçmek gayet mantıklı. S10 çok başarılı bir cihaz. Tasarımıyla daha günümüz modeli. Iphone 8'in tasarımı çok eski bir tasarım. Apple yıllarca aynı tasarımda ufak tefek değişikliklerle cihaz çıkardı. S10 tasarımıyla, ekranıyla, kamerasıyla, performansıyla gerçekten çok güzel bir cihaz.
2 milyar fark var ya çok gibiMi9t'ciler nerelerdesiniz?!
Bu arada Froxland yeğenim tercihin çok doğru, hiç şaşma. Ama S10+ benim için çok daha ideal diyebilirim.![]()
bir de ne gibi alışkanlıklar bunun detayını verebilir misin ?Bazı alışkanlarından vazgeçmek zorunda kalacak fakat buna değecektir.
Uygulamalarda çökme yaşayabileceğin kadar güçsüz bir telefon değil. Galaxy S10 amiral sınıfı ihtiyaçlarının çoğunu karşılayabilecek bir telefon olabilir tabi yeterli gelmez ise daha farklı modellere yönelebilirsin.
Kullanıcı arayüzü, basitliği güncelleme desteği vs.2 milyar fark var ya çok gibi
Mesaj otomatik birleştirildi:
bir de ne gibi alışkanlıklar bunun detayını verebilir misin ?
anladım teşekkür ederimKullanıcı arayüzü, basitliği güncelleme desteği vs.
BurdaaaMi9t'ciler nerelerdesiniz?!
Bu arada Froxland yeğenim tercihin çok doğru, hiç şaşma. Ama S10+ benim için çok daha ideal diyebilirim.![]()
S10 alabilirsiniz.Mi9T güzel bir alternatif olacaktır.anladım teşekkür ederim
Güçlü ama Iphone 9 çıktı çıkacak. 399 Dolar kadar ucuz bir fiyata hemdeŞahsen gereksiz buluyorum. iPhone 8 hala oldukça güçlü bir cihaz.
Geçilir.iphone 8 den samsung s10 a geçmek sizce mantıklı olur mu ?
Mi9t yerine mi9t pro alternatif olabilir.Burdaaa
Mesaj otomatik birleştirildi:
S10 alabilirsiniz.Mi9T güzel bir alternatif olacaktır.
Ben buradayım fakat ablam yeni telefon alana kadar MI9T'mi ödünc verdimMi9t'ciler nerelerdesiniz?!
Ben olsam OnePlus 7T alırdım S10'a bulasmazdım8’den memnun değilsen geçilir. Memnunsan minimum 1 yıl daha kullanırdım