stinghardyzz
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 747
2.el iphone x al benceÇok fazla para vermek istemiyorum dostum ya öyle olsa xs max alabilirdim
2.el iphone x al benceÇok fazla para vermek istemiyorum dostum ya öyle olsa xs max alabilirdim
2.ele her zaman her üründe karşıyım dostum kesinlikle taviz veremiyorum bu konuda2.el iphone x al bence
iPhone alıp cihazda sorun yaşıyorsan, bu senin kusurun. Apple Teknik Servisi'nin memnuniyette yanına yaklaşa bilecek 2. firma yok.Sorun yeni başladı zaten iphone 7 plus ile başladı internetten bakın isterseniz.Ben bu cihazı aldığıma bin kez pişmanım benimde para yönümde sorunum yok istediğim kadar internet yüklüyorum şükür kendi işim var ama ben müteahhitim mesela arsamı kimseye ev karşılığı iş yapmam soruyorlar neden diye diyorum ben başımda adam istemem beni sıkboğaz edecek daraltacak diye çünkü hayatı geniş yaşayan biriyim ve bu telefon beni daralttı.Dün koltuğa çarptım artık yeter dedim değiştirme kararı verdim
iPhone 8 plus kullanıyorum, batarya olarak gayet tatmin edici. 1 günü çok rahat çıkartıyorum.1 yılı aşkındır android kullanıyorum (Lg G7-Huawei p20 pro) eski bir iphone kullanıcısıyım ufak tefek gerekçelerden ötürü(benim canımı sıkacak kadar büyükler bana göre) tekrar iphone a geçmeyi düşünüyorum.Gerek güncel fiyatlardan ötürü gerekse touch id den dolayı 8 plus red almayı düşünüyorum.Xs max alabilecek bütçemde var fakat o para bana şuan çılgınca geliyor 8 plusı en azından 5700 e alacağım elimde ki 15 ay garantili huawei p20 proyu hesaba katarsak üstüne koyarak alacağım.Sizlerden duymak istediğim özellikle 8 plus kullanıcıları benim için pil performansı çok önemli p20 pronun pilinden çok memnunum tek korkum 8 plusın pilinin p20 proyu aratması.Kullananlar deneyimlerini paylaşırsa sevinirim.
Bu nasıl benim kusurum oluyor iphone avukatı sen misin insanları suçluyorsun ??? senden iyi telefon kullanırım beniPhone alıp cihazda sorun yaşıyorsan, bu senin kusurun. Apple Teknik Servisi'nin memnuniyette yanına yaklaşa bilecek 2. firma yok.
Bu nasıl benim kusurum oluyor iphone avukatı sen misin insanları suçluyorsun ??? senden iyi telefon kullanırım ben
Buna kesinlikle katılıyorum, Huawei servis yönünü henüz bilmiyorum ama Apple bu konuda çok iyiServis konusunda huawei ve apple gerçekten diğer markalara göre çağ atlamış durumdalar evet.
Şarj konusunda sıkıntı yaşarsın. P20 pro kadar uzun pil ömrü vermez bence.1 yılı aşkındır android kullanıyorum (Lg G7-Huawei p20 pro) eski bir iphone kullanıcısıyım ufak tefek gerekçelerden ötürü(benim canımı sıkacak kadar büyükler bana göre) tekrar iphone a geçmeyi düşünüyorum.Gerek güncel fiyatlardan ötürü gerekse touch id den dolayı 8 plus red almayı düşünüyorum.Xs max alabilecek bütçemde var fakat o para bana şuan çılgınca geliyor 8 plusı en azından 5700 e alacağım elimde ki 15 ay garantili huawei p20 proyu hesaba katarsak üstüne koyarak alacağım.Sizlerden duymak istediğim özellikle 8 plus kullanıcıları benim için pil performansı çok önemli p20 pronun pilinden çok memnunum tek korkum 8 plusın pilinin p20 proyu aratması.Kullananlar deneyimlerini paylaşırsa sevinirim.
Xr ı düşünmüyorum hiç teşekkür ederimBir iPhone 7 Plus kullanıcısı olarak (eski Android kullanıcısı) iPhone 8 Plus’ın iyi olduğunu düşünüyorum ancak 7 plus ile 8 plus arasınds çok fark yok sadece ince iyileştirmeler mevcut ancak alırsan bile arka cam konusunda dikkatli olmanı öneriyorum tamiri efsane pahalı ve cam olduğu için baya ağır telefon. Soket arızası hayatımda hiç duymadım olsa bile tamamen cihazın üretim hatası ile alakalı bir problem olabilir... bir de şöyle bir olay var 8 plus hem ekran kasa oranı ile hem de kaba cihaz Bu yüzden işlemci olarak daha yeni XR’ı da incelemeni tavsiye ederim ha ekran çözünürlüğü konusunda yüksek mi ? tabii ki değil ancak kendi elinle mağazalarda incelemeni tavsiye ediyorum...
8 plus yine güzel cihaz ancak ilk çıktığında incelemelerde portre modları başarılı değildi (portre ışığı.. vs) düzeltme yapıldı mı bilmiyorum ancak bazen sıkıntı yaratıyordu eğer kamera kalitelerini incelemek istersen dxomark karşılaştırma için birebir.Xr ı düşünmüyorum hiç teşekkür ederim
iPhone alıp cihazda sorun yaşıyorsan, bu senin kusurun.