İphone 8 Plus

POH

Asistan
Reaksiyon puanı
78
Sorun yeni başladı zaten iphone 7 plus ile başladı internetten bakın isterseniz.Ben bu cihazı aldığıma bin kez pişmanım benimde para yönümde sorunum yok istediğim kadar internet yüklüyorum şükür kendi işim var ama ben müteahhitim mesela arsamı kimseye ev karşılığı iş yapmam soruyorlar neden diye diyorum ben başımda adam istemem beni sıkboğaz edecek daraltacak diye çünkü hayatı geniş yaşayan biriyim ve bu telefon beni daralttı.Dün koltuğa çarptım artık yeter dedim değiştirme kararı verdim
iPhone alıp cihazda sorun yaşıyorsan, bu senin kusurun. Apple Teknik Servisi'nin memnuniyette yanına yaklaşa bilecek 2. firma yok.

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
1 yılı aşkındır android kullanıyorum (Lg G7-Huawei p20 pro) eski bir iphone kullanıcısıyım ufak tefek gerekçelerden ötürü(benim canımı sıkacak kadar büyükler bana göre) tekrar iphone a geçmeyi düşünüyorum.Gerek güncel fiyatlardan ötürü gerekse touch id den dolayı 8 plus red almayı düşünüyorum.Xs max alabilecek bütçemde var fakat o para bana şuan çılgınca geliyor 8 plusı en azından 5700 e alacağım elimde ki 15 ay garantili huawei p20 proyu hesaba katarsak üstüne koyarak alacağım.Sizlerden duymak istediğim özellikle 8 plus kullanıcıları benim için pil performansı çok önemli p20 pronun pilinden çok memnunum tek korkum 8 plusın pilinin p20 proyu aratması.Kullananlar deneyimlerini paylaşırsa sevinirim.
iPhone 8 plus kullanıyorum, batarya olarak gayet tatmin edici. 1 günü çok rahat çıkartıyorum.

murat zorluu

Moderatör
Moderatör
Reaksiyon puanı
1,357
iPhone alıp cihazda sorun yaşıyorsan, bu senin kusurun. Apple Teknik Servisi'nin memnuniyette yanına yaklaşa bilecek 2. firma yok.
Bu nasıl benim kusurum oluyor iphone avukatı sen misin insanları suçluyorsun ??? senden iyi telefon kullanırım ben
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu nasıl benim kusurum oluyor iphone avukatı sen misin insanları suçluyorsun ??? senden iyi telefon kullanırım ben

Gece şarja takıyorum işaret verdiği halde sabah telefonu kapalı buluyorum.Üstelik o gün kullanmışken sorun yokken ertesi gün sorun çıkıyor herkesin sesi bana geliyor benim sesim onlara gitmiyor müşterilerim telefonları yüzüme kapattı.Arayan bana telefonunda sorun mu var sesin kesik geliyor diyor senin telefonda sorun vardır benimki düzgün diyor aaah sorun benimkindeymiş

TheTruthHurts

Profesör
Reaksiyon puanı
3,139
Sanırsam oyun falan olmazsa bir günü çıkarabilir ama yinede p20 pronun batarya performansını aratır.

Azar

Öğrenci
Reaksiyon puanı
11
1 yılı aşkındır android kullanıyorum (Lg G7-Huawei p20 pro) eski bir iphone kullanıcısıyım ufak tefek gerekçelerden ötürü(benim canımı sıkacak kadar büyükler bana göre) tekrar iphone a geçmeyi düşünüyorum.Gerek güncel fiyatlardan ötürü gerekse touch id den dolayı 8 plus red almayı düşünüyorum.Xs max alabilecek bütçemde var fakat o para bana şuan çılgınca geliyor 8 plusı en azından 5700 e alacağım elimde ki 15 ay garantili huawei p20 proyu hesaba katarsak üstüne koyarak alacağım.Sizlerden duymak istediğim özellikle 8 plus kullanıcıları benim için pil performansı çok önemli p20 pronun pilinden çok memnunum tek korkum 8 plusın pilinin p20 proyu aratması.Kullananlar deneyimlerini paylaşırsa sevinirim.
Şarj konusunda sıkıntı yaşarsın. P20 pro kadar uzun pil ömrü vermez bence.

Kaansenn34

Doçent
Reaksiyon puanı
680
Bir iPhone 7 Plus kullanıcısı olarak (eski Android kullanıcısı) iPhone 8 Plus’ın iyi olduğunu düşünüyorum ancak 7 plus ile 8 plus arasınds çok fark yok sadece ince iyileştirmeler mevcut ancak alırsan bile arka cam konusunda dikkatli olmanı öneriyorum tamiri efsane pahalı ve cam olduğu için baya ağır telefon. Soket arızası hayatımda hiç duymadım olsa bile tamamen cihazın üretim hatası ile alakalı bir problem olabilir... bir de şöyle bir olay var 8 plus hem ekran kasa oranı ile hem de kaba cihaz Bu yüzden işlemci olarak daha yeni XR’ı da incelemeni tavsiye ederim ha ekran çözünürlüğü konusunda yüksek mi ? tabii ki değil ancak kendi elinle mağazalarda incelemeni tavsiye ediyorum...

WellTime54

Profesör
Reaksiyon puanı
1,000
Bir iPhone 7 Plus kullanıcısı olarak (eski Android kullanıcısı) iPhone 8 Plus’ın iyi olduğunu düşünüyorum ancak 7 plus ile 8 plus arasınds çok fark yok sadece ince iyileştirmeler mevcut ancak alırsan bile arka cam konusunda dikkatli olmanı öneriyorum tamiri efsane pahalı ve cam olduğu için baya ağır telefon. Soket arızası hayatımda hiç duymadım olsa bile tamamen cihazın üretim hatası ile alakalı bir problem olabilir... bir de şöyle bir olay var 8 plus hem ekran kasa oranı ile hem de kaba cihaz Bu yüzden işlemci olarak daha yeni XR’ı da incelemeni tavsiye ederim ha ekran çözünürlüğü konusunda yüksek mi ? tabii ki değil ancak kendi elinle mağazalarda incelemeni tavsiye ediyorum...
Xr ı düşünmüyorum hiç teşekkür ederim

Kaansenn34

Doçent
Reaksiyon puanı
680
Xr ı düşünmüyorum hiç teşekkür ederim
8 plus yine güzel cihaz ancak ilk çıktığında incelemelerde portre modları başarılı değildi (portre ışığı.. vs) düzeltme yapıldı mı bilmiyorum ancak bazen sıkıntı yaratıyordu eğer kamera kalitelerini incelemek istersen dxomark karşılaştırma için birebir. :)

554950

Dekan
Reaksiyon puanı
5,871
iphonenin nesi büyük 10 tane tuşu bir parmağım kadar resmen serçe parmağınla kullanıyon klavyeyi
Mesaj otomatik birleştirildi:

p20 den devam edin bence .

Yulia23

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Eski cihazım 8 Plus dı xs e geçtim çok memnun kaldım günün 5-6 saatini elinden hiç düşürmeden geçiren biri olarak 8 Plus kesinlikle iyi bir tercih derim. Oyun dışı yoğun internet kullanımında şarj geceye %10 larla giriyordu.

Görkem Say

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
25,592
Hiçbir markanın fanboyluğu iyi yere gitmez. Sanırsınız bu firmalar babamızın veya ülkemizin malı. Baya saçma bir yorum olmuş. Hiçbir marka ve cihaz kusursuz değildir. Tapınacak derecede abartmanın anlamı yok.

Bknz.
iPhone alıp cihazda sorun yaşıyorsan, bu senin kusurun.

Bu arada şunu söyleyeyim. TR servisinin diğer servislere göre görece iyi olmasının nedeni %100 Apple değil, birazda KoçSistem'dir. Bünyesinde az ama öz marka bulundurur bunların da servis ağını iyi halleder örnek vermek gerekirse Dell. Telefon kısmında Apple ne ise Laptop kısmında da Dell o sayılabilir. Dell ve Apple gibi iki büyük markayı KoçSistem bünyesinde bulundurur. Avrupa ve Amerika tarzı gelişmiş ülkelerde hukuk sistemi gelişmiş olduğu için Apple harici firmaların da garantisi iyi zaten.

Son düzenleme: