iPhone 8 Plus Kamere Açılınca Ses Çıkması

PrmMehmet

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Merhabalar arkadaşlar,bende iphone 8 plus bir cihaz var telefonun kamerasını açtığım zaman çıt sesi geliyor sizlerde de geliyor mu
Lütfen yardımcı olalım iphone 8 plus kullananların cevaplarını merak ediyorum teşekkürler,iyi günler dilerim.

Reaksiyon puanı
6,371
Tanıdığım hiç bir 8 plus kullanıcısı bunu söylemedi. Evet denildiği gibi lensin hareketinden olabilir ama onun sesi neredeyse hiç gelmez, yani genel olarak.

PrmMehmet

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Odak yaparken lensin hareketinden gelen ses olabilir.
Sizde 8 plus var mı ?
Tanıdığım hiç bir 8 plus kullanıcısı bunu söylemedi. Evet denildiği gibi lensin hareketinden olabilir ama onun sesi neredeyse hiç gelmez, yani genel olarak.
2 Kişi tarafından kontrol edildi onlarda problem yok, lens sesi o kadar duyulur mu da ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Odak yaparken lensin hareketinden gelen ses olabilir.
lensin sesi o kadar gelir mi efendim ?

İsimyok08

Profesör
Reaksiyon puanı
6,233
Çok ufak bir çık sesini diyorsan. O normaldir. O sesi duymak için ona dikkat etmen gerek bendede çıkıyor. Galaxy A20 çok ufak bir ses. Sizdede çıkıyo olabilir.

İsimyok08

Profesör
Reaksiyon puanı
6,233
Daha önce o sesin duyulduğunu hiç okumadım, görmedim. Duyulmaz diye düşünüyorum.
Hocam benim kullandığım 3 telefonda. Kulağınızı kamera tarafına koyup. Dikkatli dinlediğinizde çok ufak bir çık sesi geliyor. Ön kamera , arka kamera geçişlerinde çıkıyor. Sizde deneyin. Belki sizdede çıkar.

Sizde 8 plus var mı ?

2 Kişi tarafından kontrol edildi onlarda problem yok, lens sesi o kadar duyulur mu da ?

lensin sesi o kadar gelir mi efendim ?
Hocam o kadar gelmemesi gerek. Kulağınızı kameraya koyduğunuzda bile zor duyulan bir sesdir.

PrmMehmet

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Hocam benim kullandığım 3 telefonda. Kulağınızı kamera tarafına koyup. Dikkatli dinlediğinizde çok ufak bir çık sesi geliyor. Ön kamera , arka kamera geçişlerinde çıkıyor. Sizde deneyin. Belki sizdede çıkar.
Direk kamera uygulaması açılırken ve instagram facebook kameralarını kullanırkende geliyor farklı cihazlardan denedim gelmedi şaşırdım açıkcası bakalım nasıl cevaplar gelecek hepinize teşekkür ederim.

İsimyok08

Profesör
Reaksiyon puanı
6,233
Direk kamera uygulaması açılırken ve instagram facebook kameralarını kullanırkende geliyor farklı cihazlardan denedim gelmedi şaşırdım açıkcası bakalım nasıl cevaplar gelecek hepinize teşekkür ederim.
Hocam bir sıkıntı olabilir. O sesi duyabilmek için dikkatli duymak gerekiyor.

Reaksiyon puanı
6,371
RN 8 üzerinden denedim harbiden o ses geliyor. Ama çok dikkat etmek ve kulağınızı dibine yaklaştırmanız gerekiyor.

PrmMehmet

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
RN 8 üzerinden denedim harbiden o ses geliyor. Ama çok dikkat etmek ve kulağınızı dibine yaklaştırmanız gerekiyor.
Benimkinde odada ses olmasın kulağa götürmeye gerek kalmıyor duyuluyor valla 8 plus kullanıcıları bir dönüş yapsa ortaya bir şeyler çıkarda

Reaksiyon puanı
6,371
Benimkinde odada ses olmasın kulağa götürmeye gerek kalmıyor duyuluyor valla 8 plus kullanıcıları bir dönüş yapsa ortaya bir şeyler çıkarda
O zaman bir sıkıntı yoktur. Çünkü olabilir o ses duyulabilir. İlk duyduktan sonra o sesin duyulabileceğini anladım. Zaten 8 plus galiba 2017 çıkışlı bir telefon yani o ses ilkine göre daha belirgin olmuş olabilir sonuçta 3 yıl.

PrmMehmet

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
O zaman bir sıkıntı yoktur. Çünkü olabilir o ses duyulabilir. İlk duyduktan sonra o sesin duyulabileceğini anladım. Zaten 8 plus galiba 2017 çıkışlı bir telefon yani o ses ilkine göre daha belirgin olmuş olabilir sonuçta 3 yıl.
İnşallah yoktur cihazı alalı 16 ay filan oldu 0 olarak vatandan almıştım.Benim anlamadığım diğer telefonlarda niye çıkmıyor ki ?

eneshyrl

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
ben de iphone 11 kamerasını açarken olmuştu ama ben önemsememiştim .

woodyinho

Asistan
Reaksiyon puanı
41

Hocam o kadar gelmemesi gerek. Kulağınızı kameraya koyduğunuzda bile zor duyulan bir sesdir.
Kardesimde a30 var onda da ses geliyor ama kamera kismina yaklasip dikkat ettiginde

elnurbabazade0

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Merhabalar arkadaşlar,bende iphone 8 plus bir cihaz var telefonun kamerasını açtığım zaman çıt sesi geliyor sizlerde de geliyor mu
Lütfen yardımcı olalım iphone 8 plus kullananların cevaplarını merak ediyorum teşekkürler,iyi günler dilerim.
evet benim eski 7 plusumda geliyordu ses on kameradan arka kamera arasinda gecik yapdikda cit diye ses geliyordu sanki telefonun icinde bir seyler kiriliyor gibi o kamera merceyi dediyimiz lens sesi efendim