TevfikCan35
Öğrenci
Merhaba arkadaşlar, iphone 8 plus kullanıcısıyım ama instagramda fotoğraflar net değil, googleda fotoğraflar net değil whatsapptaki durumlar bile net değil ama kendi çektiğim fotoğraflar net çıkıyor nedeni nedir sizce
Teşekkürler sanırım bu sorun başkalarının başına da gelmişUygulamaların sorunu o. Telefonda sorun yok.
Aynen. Çok konuşuldu fakat telefonun donanımsallık bir sorunu yok.Teşekkürler sanırım bu sorun başkalarının başına da gelmiş
Çok teşekkür ederim hocamAynen. Çok konuşuldu fakat telefonun donanımsallık bir sorunu yok.
Rica ederim.Çok teşekkür ederim hocam![]()
Bazı uygulamalar fotoğrafların boyutları düşmesi için bunu bilerek yapıyorlar.Merhaba arkadaşlar, iphone 8 plus kullanıcısıyım ama instagramda fotoğraflar net değil, googleda fotoğraflar net değil whatsapptaki durumlar bile net değil ama kendi çektiğim fotoğraflar net çıkıyor nedeni nedir sizce
bende aynı sorunu yaşıyorum telefonu alalı 1 hafta olduTeşekkürler sanırım bu sorun başkalarının başına da gelmiş
ben 5 gb olanı seçerimArkadaşlar bu bi sorun değil. Tüm fotoğraflar çok yüksek çözünürlüklü olursa, hem internetinizden çok yer, hem de çok fazla yer kaplar. Size sorsak iki tane İnstagram uygulaması var biri 1 saatlik kullanımda 1GB internet ve 1GB alan harcıyor. Diğeri 1 saatlik kullanımda 5GB internet 10GB yer kaplıyor. (Tabi uygulama adını ve sayıları rastgele yazdım.)
ben 5 gb olanı seçerim