Iphone 8 Ön bilgiler

Durmuşkandemir

Profesör
Reaksiyon puanı
1,098
Arkadaşlar gün geçtikçe ıphone 8 hakkında meraklar çok daha artıyor. En büyük idda ekran kasa orası s8 de olduğu gibi komple bir ekran oranı geleceği yönünde ama eğim kısmı s8 de olduğu kadar çok olmaya bilir. Bir diğer idda ise parmak izi okuyucusu iki yönde idda var 1 apple logosun da yer alacağı 2 ekranın altına alınacağı. En çok duyduğum idda ise Çelik çerçeve apple artık aleminyum dan vazgeçermi bilemem ama Çelik çerçeve fikri benim çok hoşuma gitse bile ağırlı konusun da nasıl bir çözüm bulurlar merak konusu ama ıphone 4,4s günlerin deki gibi bir tank ıphone olmasını çok isterim. A11 işlemci benim beklentim apple 5s de olduğu gibi bir devrim yapabilir 32 bit 64 bit işlemci derken 128 bit işlemci çıkarta bilir en büyük beklentim bu yönde Yen'i çıkan ıos sürümlerini çok farklı bir boyuta taşıya bilir. Applenin işi bu yıl çok zor gibi rakipleri çok güçlü ve başarılı sizin fikriniz ne yönde peki sizce ıphone 8 nasıl gelecek. Son olarak hızlı şarj desteğini de eklemek isterim yıl 2017 rakipler şarj süresin de çok yol kat etti bile apple bir ilerleme yapmazsa bu konu da işi çok zor.

F1kan

Profesör
Reaksiyon puanı
1,882
Arkadaşlar gün geçtikçe ıphone 8 hakkında meraklar çok daha artıyor. En büyük idda ekran kasa orası s8 de olduğu gibi komple bir ekran oranı geleceği yönünde ama eğim kısmı s8 de olduğu kadar çok olmaya bilir. Bir diğer idda ise parmak izi okuyucusu iki yönde idda var 1 apple logosun da yer alacağı 2 ekranın altına alınacağı. En çok duyduğum idda ise Çelik çerçeve apple artık aleminyum dan vazgeçermi bilemem ama Çelik çerçeve fikri benim çok hoşuma gitse bile ağırlı konusun da nasıl bir çözüm bulurlar merak konusu ama ıphone 4,4s günlerin deki gibi bir tank ıphone olmasını çok isterim. A11 işlemci benim beklentim apple 5s de olduğu gibi bir devrim yapabilir 32 bit 64 bit işlemci derken 128 bit işlemci çıkarta bilir en büyük beklentim bu yönde Yen'i çıkan ıos sürümlerini çok farklı bir boyuta taşıya bilir. Applenin işi bu yıl çok zor gibi rakipleri çok güçlü ve başarılı sizin fikriniz ne yönde peki sizce ıphone 8 nasıl gelecek. Son olarak hızlı şarj desteğini de eklemek isterim yıl 2017 rakipler şarj süresin de çok yol kat etti bile apple bir ilerleme yapmazsa bu konu da işi çok zor.
Benim iki fikrim var açıkcası.
İlk olarak Apple 10. yılı nedeniyle çok agresif bir şekilde anlattığın gibi piyasaya girebilir.
İkinci olarak ise piyasaya güzel bir yenilik yapıp abartmadan girebilir. Nedeni ise Apple başlı başına çıkarcıdır benim bözümde. Bütün kozlarını devrim niteliğinde tek bir telefona koyarsa zaman geçişlerinde çitayı yükseltme gibi dejavantaj yaratacı için çıkarları sekteye uğrayabilir. Bu sene kaar edip diğer seneler düşüşte olmak istemeyecği için yavas yavas ateşi harlayacaktır

tolga26esk26

Asistan
Reaksiyon puanı
43
8mi gelecek 7smi bilmem ama fiyatı kazık gelecek onu bilirim arabalarını satmaya başlayacak yıne heves edenler burada çok öyle yapanlar :) özeellık olarak 1 2 tane çok değişik bişeyler getırır yıne rakiplerinin önüne geçer orası tartışılmaz ama abartılcak kadarda çok özellik beklememek lazım bir yerden verir diğer yerden kısar daha önceden 4k video ile 1080 pye düşüş gibi ve bataryasını kesinlikle eminim yükseltecektir işlemcidende geliştirme yapmaz bence A11 geçiş yapmaz gerek yok zaten A10 güçlü donanımsal olarak çok bişey bekleme kamera falan