Durmuşkandemir
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 1,098
Arkadaşlar gün geçtikçe ıphone 8 hakkında meraklar çok daha artıyor. En büyük idda ekran kasa orası s8 de olduğu gibi komple bir ekran oranı geleceği yönünde ama eğim kısmı s8 de olduğu kadar çok olmaya bilir. Bir diğer idda ise parmak izi okuyucusu iki yönde idda var 1 apple logosun da yer alacağı 2 ekranın altına alınacağı. En çok duyduğum idda ise Çelik çerçeve apple artık aleminyum dan vazgeçermi bilemem ama Çelik çerçeve fikri benim çok hoşuma gitse bile ağırlı konusun da nasıl bir çözüm bulurlar merak konusu ama ıphone 4,4s günlerin deki gibi bir tank ıphone olmasını çok isterim. A11 işlemci benim beklentim apple 5s de olduğu gibi bir devrim yapabilir 32 bit 64 bit işlemci derken 128 bit işlemci çıkarta bilir en büyük beklentim bu yönde Yen'i çıkan ıos sürümlerini çok farklı bir boyuta taşıya bilir. Applenin işi bu yıl çok zor gibi rakipleri çok güçlü ve başarılı sizin fikriniz ne yönde peki sizce ıphone 8 nasıl gelecek. Son olarak hızlı şarj desteğini de eklemek isterim yıl 2017 rakipler şarj süresin de çok yol kat etti bile apple bir ilerleme yapmazsa bu konu da işi çok zor.