İphone 8 mi 7 plus mı

Rüştü özalp

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Suan iphone 5s kullaniyorum iphone 8mi 7 plus mi almaliyim yorumlariniz icin teşekkürler

Astrea Virgo

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
15,464
İphone 8 öneriyorum. Kullandığın telefonun boyutuda zaten küçük. Kullanış bakımından sorun yaşamazsın.

Jack1095

Doçent
Reaksiyon puanı
193
İphone 8 çünkü güncellik açısından bi nebzede olsa önde olur.

ir10

Asistan
Reaksiyon puanı
18
İphone 7 yerine İphone 8,
İphone 8 yerine İphone 7 plus,
İphone 7 plus yerine İphone 8 plus almalısın.

Çagatay Keser

Asistan
Reaksiyon puanı
38
7Plus performansı bugun bile tartışılıyo ios12 ile ne hale gelir iphone 8 de bugunku i7plus gibi olur yani 1 sene daha seni taşır başka bir markada olsa 7plus derdim ama apple bariz yavaslatıyor 1 sene cok onemli burda ama o kadar parayada tek kamera küçük ekran kücük batarya 2 gb ram a verilir mi bence hayır ikisi arasından. 8 ama gene olarak ikisinide onermem(ikisinin arasındaki fark şuan değil 2 yıl sonra belli olur)

ir10

Asistan
Reaksiyon puanı
18
7Plus performansı bugun bile tartışılıyo ios12 ile ne hale gelir iphone 8 de bugunku i7plus gibi olur yani 1 sene daha seni taşır başka bir markada olsa 7plus derdim ama apple bariz yavaslatıyor 1 sene cok onemli burda ama o kadar parayada tek kamera küçük ekran kücük batarya 2 gb ram a verilir mi bence hayır ikisi arasından. 8 ama gene olarak ikisinide onermem(ikisinin arasındaki fark şuan değil 2 yıl sonra belli olur)

Dostum ios 11 in çok kötü olduğunu bu pil performans kısıtlamasını kabul ettiler İOS 12 yi görsellik amaçlı değil performans amaçlı bir sürüm yapacaklarını söylüyorlar her yerde 7 plus iyiye de gidebilir ihtimal var

Çagatay Keser

Asistan
Reaksiyon puanı
38
Dostum ios 11 in çok kötü olduğunu bu pil performans kısıtlamasını kabul ettiler İOS 12 yi görsellik amaçlı değil performans amaçlı bir sürüm yapacaklarını söylüyorlar her yerde 7 plus iyiye de gidebilir ihtimal var
Olay pille alakalaı değil bunu biliyorum çünkü sanslıyım elimde i6 64 gb var pil kondisyonu 94(3 gün dayandığı oluyo aramalar dışında kullanılmadıgı icin)iki senelik cihaz frekansıda 1400 gozukuyor antutu testinde eskisiyle aynı puanı versede cihaz çok yavaş twittere faceye 10 saniyede giriyor ekran açılırken kasılıyor ekran açarken kasarmıya ne olursa olsun çok saçma hem applenin dediğine inanmayın itiraf edene kadar gozle goren insanlar bile inkar ediyordu yavaslatamayi olay pil degil biliyorum ve ne zaman yeni bi ios guncellemesiyle bi iphone hızlandı ne zaman bak iphone 4 e kadar gecmise git bak kendinizi kandırıyorsunuz hızlı şarşı ayrı satan bi marka nasıl yeni telefon almaya neden olucak bi cihazı hızlandırsın sadece biraz dusununun ve sorgulayin lutfen

BatinY

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
1,490
8 'i öneririm, daha güncel olduğundan dolayı; özellik olarak da 8 önde.

ir10

Asistan
Reaksiyon puanı
18
Olay pille alakalaı değil bunu biliyorum çünkü sanslıyım elimde i6 64 gb var pil kondisyonu 94(3 gün dayandığı oluyo aramalar dışında kullanılmadıgı icin)iki senelik cihaz frekansıda 1400 gozukuyor antutu testinde eskisiyle aynı puanı versede cihaz çok yavaş twittere faceye 10 saniyede giriyor ekran açılırken kasılıyor ekran açarken kasarmıya ne olursa olsun çok saçma hem applenin dediğine inanmayın itiraf edene kadar gozle goren insanlar bile inkar ediyordu yavaslatamayi olay pil degil biliyorum ve ne zaman yeni bi ios guncellemesiyle bi iphone hızlandı ne zaman bak iphone 4 e kadar gecmise git bak kendinizi kandırıyorsunuz hızlı şarşı ayrı satan bi marka nasıl yeni telefon almaya neden olucak bi cihazı hızlandırsın sadece biraz dusununun ve sorgulayin lutfen

Bak dostum diyorum bir fikir paylaşıyorum kendini kandırıyorsun git bak düşün sorgula falan diyorsun böyle olmaz ben okuduğum şeyi paylaştım ne olur seneye görürüz ben 8 plusa bu sene androidden geçtim şu an hiçbir problem yok geçmişi bilmiyorum okuduğumu gördüklerimi söylüyorum ios 12 performans odaklı hatalardan dönülecek bir güncelleme olucak diye haberler gördüm onu yazdım yani öyle bir yazmışsınki neyse..

global_deejay

Doçent
Reaksiyon puanı
35
Aynı durumda ben kaldım 7 Plus'tan yana kullandım.

Çift kamera portre modu, 2900 batarya, arkada parmak izi bırakmayan metal kasa, seçmemin en büyük nedenleri oldu.