iPhone 8 Konsept Videosu Şaşırtıyor!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan shiftdelete.net
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

shiftdelete.net

SDN Okuru
iPhone 8 Konsept Videosu Şaşırtıyor!

Son yıllarda özellikle iPhone modelleri için yapılan konsept videoları sevilen çalışmalar arasında yer alıyor. Son çalışma ise iPhone 8 için geldi! İşte iPhone 8 konsept videosu!

iPhone 8 konsept videosu hakkında ne düşünüyorsunuz? Sizce bu tarz yenilikler ilerde ortaya çıkacak mı?

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Fake ve iğrenç tasarım, Parmak izi desen yok zaten.

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Konsept çalışmlar zaten "fake"dir. :mrgreen:

Bu arada "fake"nin Türkçesi sahteydi demi? :D

Fake demek işte sahte, yalan, yanlış ve replika gibi düşünebilirsin :D

Zaten fake olduğunu biliyorum ama ısrarla yapıyorlar şu konseptleri ve iğrençler ya.

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
761
Fake demek işte sahte, yalan, yanlış ve replika gibi düşünebilirsin :D

Zaten fake olduğunu biliyorum ama ısrarla yapıyorlar şu konseptleri ve iğrençler ya.
Krdş konsept bu ne beklion?

Adamlar tasarım yapıyor kendi zevkine göre. Daha ne yapsınlar. :mrgreen:

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Krdş konsept bu ne beklion?

Adamlar tasarım yapıyor kendi zevkine göre. Daha ne yapsınlar. :mrgreen:

Şurası yanlış (tasarım yapıyor kendi zevkine göre) kendine değil herkese hitap edebilen tasarım yapmaları lazım :D bana çok kötü geldi hatta iğrenç geldi yani 100tl'lik çin malı telefonlar gibi tasarımı var :mrgreen:

El Padrino

Dekan
Reaksiyon puanı
70
Ya varya yapacak haber bulamıyorlar artık heralde böyle saçma sapan yok konseptmiş, yok sızıntıymış, yok tahminmiş vs. habire boş boş haberler sallıyorsunuz.Daha 6S ortada yok, çıkmış 8 konsepti diye haber yapıyorsunuz.Bende bi çizim yapayim hemen iki dakka, iPhone 48 konsepti diye.Haber yapın.Ele avuca gelir, okumaya değecek haberler yapın.O habere tıklayıpta içeriğini okuduğumuzda "evet yeni birşey öğrendim" veya "bu bilgi işime yarar" algısı oluşsun okuyucuda.Böyle tahminlerle, sızıntılarla, konseptlerle uğraşacak vaktimiz yok.Ortada bi realite varsa sunun geçin.Haber yazılarınıda gereksiz yere uzatıyorsunuz.Her haberin ilk iki paragrafı çöp oluyor genelde zaten.Sondan ikinci paragrafta asıl bilgiyi sunuyorsunuz.Geri kalan 3-5 paragraf laf salatası sadece.Sadece siz değil bu arada.Bütün internet haber alemi böyle artık.Sürekli yalan yanlış fake başlıklarla insanları habere çekmeye çalışıyolar.İki satırlık haberi 5 paragraflık kelime salatasıyla son cümlede veriyolar.Gereksiz haberleri resim galerisi yapıp "tık" alma peşinde koşuyolar.İnternet haber alemide reklam sektörünün kölesi oldu artık.Haber okuma alışkanlığımızı değiştirdiniz.Eskiden haber içeriğinin tümünü okurdum.Şimdi sadece açıp bakıyorum."Esas bilgi" nerede buluyorum.Onu okuyp direk kapatıyorum.Beynimizin kapasitesi sınırsız değil.Gereksiz boş beleş kelime salatalarıyla beynimizi doldurmaya gerek yok.Az ama öz olun ciğerimizi yiyin.Ama yok nerdeeeee....

Yktrnslv

Doçent
Reaksiyon puanı
141
Sonra bi düğmeye basıyormuşsun iphone i-araba, i-uçak, i-uzaymekiği oluyormuş... i-başım deyince hap çıkarıp veriyormuş, i-romatizmalarım azdı deyince iklimi değiştiriyormuş... Uuuu daha neler neler bi gör...