Woyax bildiğim kadarıyla Deji'nin ürünü alınır.Ama Dejide alabiilirsin.Pil sağlığı %79' a düştü. Bataryayı değiştirmeyi düşünüyorum. Aklımda woyax ve rova var sizce hangisi?
Deji al kafan rahat kullan.Pil sağlığı %79' a düştü. Bataryayı değiştirmeyi düşünüyorum. Aklımda woyax ve rova var sizce hangisi?
Yetmiyor 8 bataryası.Bir günü bile çıkarmıyor %100 batarya.Orijinal al demesi kolay ?Orijinal bayaryaya ne dersin? Apple’a gönder.
Yetersiz kalınca ne olacak?Orjinal en iyisi. Diğer türlü hepsi sıkıntı çıkarabilir.
Yetersiz kalınca ne olacak?
Bende woyax düşünüyorum ama bazıları 1-2 ay sonra batarya sağlığında servis yazıyor diye şikayet etmiş. Sizde böyle bi sorun oldu mu?Woyax almanı tavsiye ederim kendim Rova - Deji 'yi denedim onlar da gayet iyi ama Woyax daha iyi diye düşünüyorum. Deji'de ısınma sorunu oldu 10.-11. ayda, değişim talebiyle sıfır deji yolladılar tekrardan o yedekte duruyor Rova'da da aynı durum oldu onda da yenisini yolladılar o ikisi yedekte duruyor.
Woyax ise henüz 9 ay civarında oldu ve bir sıkıntısı yok tahminimce 1 sene daha kullanıp sonrasında yedeklerden birini takarım diye düşünüyorum.
Kısacası benim önerim Woyax 'tır.
2 yıllık ömrü kalmış iphone 8 için orjinal batarya ya o kadar para vermek bence mantıklı değil.Orijinal bayaryaya ne dersin? Apple’a gönder.
Bende woyax düşünüyorum ama bazıları 1-2 ay sonra batarya sağlığında servis yazıyor diye şikayet etmiş. Sizde böyle bi sorun oldu mu?
Mesaj otomatik birleştirildi:
2 yıllık ömrü kalmış iphone 8 için orjinal batarya ya o kadar para vermek bence mantıklı değil.
2 yıl az mı? Hem daha güvenli hem daha emin oluyorsunuz.2 yıllık ömrü kalmış iphone 8 için orjinal batarya ya o kadar para vermek bence mantıklı değil
Deji bataryanın berbat durumlar yaşattığını da gördük? Sorun yaşama ihtimalinden iyidir.
iPhone 11 Pro gibi bir cihazın bataryası 2 sene sonra yetmemeye başladığında ne yapmalıyım?Deji al kafan rahat kullan.
Alternatifleri mevcut.iPhone 11 Pro gibi bir cihazın bataryası 2 sene sonra yetmemeye başladığında ne yapmalıyım?
Normalde Deji alacaktım , bu konuda gördüklerim biraz kafamı karıştırdı
Deji işini görür.Batarya konusunda kafam rahat olsun diyorsan 11 Pro max alacaksın.iPhone 11 Pro gibi bir cihazın bataryası 2 sene sonra yetmemeye başladığında ne yapmalıyım?
Normalde Deji alacaktım , bu konuda gördüklerim biraz kafamı karıştırdı
Büyük ekranlı telefon kullanmak istemiyorum hocam. 11 Pro'nun OLED, 1125x2436 çözünürlüklü ve 458 PPI pixel çözünürlüğü olması onu benim için mükemmel bir cihaz kılıyor, hem de 5.8 inç.Deji işini görür.Batarya konusunda kafam rahat olsun diyorsan 11 Pro max alacaksın.
Orijinal batarya bile yeter.Yine orijinal alırsın olmazsa.Büyük ekranlı telefon kullanmak istemiyorum hocam. 11 Pro'nun OLED, 1125x2436 çözünürlüklü ve 458 PPI pixel çözünürlüğü olması onu benim için mükemmel bir cihaz kılıyor, hem de 5.8 inç.
Telefonu çok aktif kullanmıyorum, okulda oyun oynarsam oynarım bir de haftanın 4 günü 2 saat bluetooth ile şarkı dinlerim bu kadar. Bunlar dışında gün içerisinde çok fazla kullanmam kullansam bile İnstagram YouTube vb.
İsterseniz yeni konu açayım.
Bu kullanım için 11 Pro fazlası ile yeterli.Büyük ekranlı telefon kullanmak istemiyorum hocam. 11 Pro'nun OLED, 1125x2436 çözünürlüklü ve 458 PPI pixel çözünürlüğü olması onu benim için mükemmel bir cihaz kılıyor, hem de 5.8 inç.
Telefonu çok aktif kullanmıyorum, okulda oyun oynarsam oynarım bir de haftanın 4 günü 2 saat bluetooth ile şarkı dinlerim bu kadar. Bunlar dışında gün içerisinde çok fazla kullanmam kullansam bile İnstagram YouTube vb.
İsterseniz yeni konu açayım.