S
SDN Anonim 627182
SDN Okuru
2 ay sürem var fiyatı düşermi dahada artarmı?
O kadar param yok malesef ??Iphone 8 fiyatı düşmez de günümüzde Xr aşağısını almak hiç mantıklı değil.
İlla ki IOS bir cihaz mı istiyorsunuz? Çünkü ıphone 8 günümüzde alınması pek de mantıklı bir cihaz değil. Ve fiyatı daha da çok artacaktırO kadar param yok malesef ??
iPhone 8 alacaksan ikinci el al.Sıfırı çok pahalı.Sıfır fiyatına P30,S10 lite gibi cihazlar varken almak mantıklı değil.2 ay sürem var fiyatı düşermi dahada artarmı?
Tasarım konusunda geride sadece. Tasarım sizin için aşırı önemli sanırım o zaman XR almak da mantıksız kalın yan çerçeveler ve kocaman çentikli. iPhone 8 donanım olarak çok güçlü bir cihaz asla kullanıcısını yarı yolda bırakmaz.İlla ki IOS bir cihaz mı istiyorsunuz? Çünkü ıphone 8 günümüzde alınması pek de mantıklı bir cihaz değil. Ve fiyatı daha da çok artacaktır
2 ay sürem var fiyatı düşermi dahada artarmı?
Sana belki garip gelecek ama İphone 8 kasası hoşuma gidiyor.Evet eski bir tasarım ama kullanırken en ufak bir sıkıntı çekmiyorum.Youtube da testlere baktım İphone 8 hala performanslı bir cihaz.Bana göre İkinci el alınabilecek en iyi cihazlardan biri.Tasarım konusunda geride sadece. Tasarım sizin için aşırı önemli sanırım o zaman XR almak da mantıksız kalın yan çerçeveler ve kocaman çentikli. iPhone 8 donanım olarak çok güçlü bir cihaz asla kullanıcısını yarı yolda bırakmaz.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu arada bence de ikinci el bak. Sıfır fiyatı düşmez düşse bile pahalı. Her ne kadar çok güçlü bir cihaz da olsa bence sıfır alınması mantıklı değil. Cihaz iyi ama sıfır fiyatını haketmiyor demek istediğim.
Bence fiyatı düşmez.2 ay sürem var fiyatı düşermi dahada artarmı?
Bende o tuşlu iPhone tasarımını çok seviyorum. Ayrıca 8'in kullandığı A11 Bionic işlemci şu an piyasada satılan orta-üst segment cihazlardan çok daha güçlü bir işlemci.Sana belki garip gelecek ama İphone 8 kasası hoşuma gidiyor.Evet eski bir tasarım ama kullanırken en ufak bir sıkıntı çekmiyorum.Youtube da testlere baktım İphone 8 hala performanslı bir cihaz.Bana göre İkinci el alınabilecek en iyi cihazlardan biri.