Serhatorhan
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 3
ıphone 8 cıkınca 6s fıyatları ne olur tahmınenler
Apple ürünlerin den kolay kolay fiyat düşmüyor arkadaşın dediği gibi belki o zamana 400 tl o da ancak dolar düşerse ona birşey diyemem. Örnek 5s lere bak daha 6 çıkmıştı 2000 tl civarı fiyatı vardı kaç yıl geçti fiyatı halla 1400 falan sanırım.ıphone 8 cıkınca 6s fıyatları ne olur tahmınenler
Olur ama dediğim gibi almani tavsiye etmem .2500 tl ye olurmu ?
Nedenki amaOlur ama dediğim gibi almani tavsiye etmem .
Bataryası iyi değil ekran kasa oranı düşük(genel anlamda endüstriyel tasarımı kötü ) Ois yok gece çekimleri rezaletNedenki ama
serhat kardeşim onun ne konuşduna bakma sen samsung fanı o bütün iphoneları karalama derdine düşmüş kedi ulaşamadığına ne dermiş bilirsin iphone 16 gb açığını kapattığı için şuan yüksek fiyatta lakin dolar bu şekilde düşmeye devam ederse yazın hazıranda temmuzda 2500 2600e bulabilirsin2500 tl ye olurmu ?
Burda birilerinin parasını nasıl harcayagacina dair tavsiye veriyorum yalan söylemiyorum içim rahat açık ve net buyürü la lale sen milleti talebemi sandın
Sagol abi dusunuyorum iphone almaayinama 6 yerine 6s alayim diyorum ama 8 ciksin hem birazdaha duserse diyeserhat kardeşim onun ne konuşduna bakma sen samsung fanı o bütün iphoneları karalama derdine düşmüş kedi ulaşamadığına ne dermiş bilirsin iphone 16 gb açığını kapattığı için şuan yüksek fiyatta lakin dolar bu şekilde düşmeye devam ederse yazın hazıranda temmuzda 2500 2600e bulabilirsin
Bak hocam hata edersin 6s alınacak bir cihaz değil o fiyata çok daha iyi telefonlar varSagol abi dusunuyorum iphone almaayinama 6 yerine 6s alayim diyorum ama 8 ciksin hem birazdaha duserse diye
Abicim haklisindirneyvallah ama androidde coknagzimiz yandiBak hocam hata edersin 6s alınacak bir cihaz değil o fiyata çok daha iyi telefonlar var
Katılıyorum eski android pek iç açıcı değildi aslında saf hali gayet stabildi fakat itibarını samsung gibi üreticiler yerin dibine batırdı. Şuan android tarafında android tarafında sorun bulunmamakta ben gönül rahatlığıyla öneriyorumAbicim haklisindirneyvallah ama androidde coknagzimiz yandi
düşer inş ama ben 6s yerıne se alacam çünkü boyut problem değil benim için samsunga bulaşılmaz garantiside rezaletSagol abi dusunuyorum iphone almaayinama 6 yerine 6s alayim diyorum ama 8 ciksin hem birazdaha duserse diye
Benim içim rahat sonuçta birinin 4 sene boyunca kullanması gereken bir telefon için tavsiye veriyorum riskli iş.Abicim haklisindirneyvallah ama androidde coknagzimiz yandi
garanti yüzünden 4 ay a yakın bekledım simdi parasını aldım ama bulasmamak icin ugrascam ekran sorun oyızden 8 cıksın 6s alma derdındeyımdüşer inş ama ben 6s yerıne se alacam çünkü boyut problem değil benim için samsunga bulaşılmaz garantiside rezalet![]()
abi doğrudur ama android dende sıkıldım artık oda var ısın ıcındeBenim içim rahat sonuçta birinin 4 sene boyunca kullanması gereken bir telefon için tavsiye veriyorum riskli iş.
Açık açık söylüyorum 6S alınmaz. İlla samsungu yok bunun başka telefonlara bakabilirsiniz android tarafında . Ne alırsanız alın hayırlı olsun. Ama tekrar söylüyorum 6S amiral gemisi standartı olan bir çok özellikten yoksun.
Epılcılar gelmiş genedüşmez ama samsung s8in fiyatı seneye 6sin altına çakılır çünkü kalite yok çöp malzeme rezil yazılım sıfır güvence
niye inanmayım haticeye değil neticeye bakmak lazım bana bitane samsung göster ki fiyatı 1 sene sabit kalmış olsun appleın altına düşmemiş olsun yada bana bir samsung markası göster genel olarak 1 sene hiç sorunu çıkmamış olsun gerçekler ortada neyini inkar ediyon iphone fiyatından zorun varsa alma yada acele etme birikimini yapda al sanki bilmiyoruz samsung sevenlerin ah şu samsungda keşke apple gibi kaliteli olsa diyenleriEpılcılar gelmiş geneDediklerine kendin inanıyor musun ?
Apple , Samsung'dan kalitesiz demedim. Hunharca Samsungu kötülemene cevap verdim. S8 hiçbir zaman 6s in altına inmeyecek. Öyle söylüyorsun ki 1 - 2 seneye 1000-2000 Tl fiyat düşüşü oluyor. S7 geçen sene 3000 TL den satılıyordu şuan 2700 TL. Ki saydığın sorunlar S3 , S4 lerde kaldı.Ben hiçbir S6 ve S7'de 1 senede sorun çıktığını duymadım.niye inanmayım haticeye değil neticeye bakmak lazım bana bitane samsung göster ki fiyatı 1 sene sabit kalmış olsun appleın altına düşmemiş olsun yada bana bir samsung markası göster genel olarak 1 sene hiç sorunu çıkmamış olsun gerçekler ortada neyini inkar ediyon iphone fiyatından zorun varsa alma yada acele etme birikimini yapda al sanki bilmiyoruz samsung sevenlerin ah şu samsungda keşke apple gibi kaliteli olsa diyenleri
sen duymamışsın ben şahit oldum s6nın ne hale geldiğine şarz doldurursun teli kapatıp açarsın şarzı birden %40a düşer şarz hatası verir mesaj yazarsın yazdıkların 30 saniye sonra işler s6 baştan asagı problem garantinin kalitesizliğini söylemıcem o zaten bılındık bişey yaptık duzelttık deyıp yolluyorlar teli ellerine bile almadan gönderdiler s7yi bende almayı düşünüyordum ama s7nın her 2 telinden birinde o pembe ekran sorununu görünce aman aman dedimApple , Samsung'dan kalitesiz demedim. Hunharca Samsungu kötülemene cevap verdim. S8 hiçbir zaman 6s in altına inmeyecek. Öyle söylüyorsun ki 1 - 2 seneye 1000-2000 Tl fiyat düşüşü oluyor. S7 geçen sene 3000 TL den satılıyordu şuan 2700 TL. Ki saydığın sorunlar S3 , S4 lerde kaldı.Ben hiçbir S6 ve S7'de 1 senede sorun çıktığını duymadım.
Iphone 6'da da dokunmatiğinin işlememesi gibi kronik sorunlar yok değil ama Apple'nin garanti konusundaki hassasiyetine bir şey diyemem.sen duymamışsın ben şahit oldum s6nın ne hale geldiğine şarz doldurursun teli kapatıp açarsın şarzı birden %40a düşer şarz hatası verir mesaj yazarsın yazdıkların 30 saniye sonra işler s6 baştan asagı problem garantinin kalitesizliğini söylemıcem o zaten bılındık bişey yaptık duzelttık deyıp yolluyorlar teli ellerine bile almadan gönderdiler s7yi bende almayı düşünüyordum ama s7nın her 2 telinden birinde o pembe ekran sorununu görünce aman aman dedim
6yı hiç bi zaman tavsiye etmedim etmemde 5s SE 6s tavsiye ederim dediğin gibi garanti konusunda hassas sorunsuz hiç bir tel yokdur ki illa sorun çıkar önemli olan onun arkasında durmak al ben sana en yuksek ekran çözünrlüğünü bataryayı mataryayı cam tasarımı kamerayı verdim bundan sonra mesuliyet sana ait telde bi sorun ben seni tanımıyorum gibi hizmet veren samsunga hiç bulaşmam az değil 3000 4000 tlIphone 6'da da dokunmatiğinin işlememesi gibi kronik sorunlar yok değil ama Apple'nin garanti konusundaki hassasiyetine bir şey diyemem.
Bunlar kişisel tercihler. Performansı tercih eden Android , Kalite, uzun ömrü tercih eden Apple. Uzlaştığımıza göre konuyu hortlatmaya gerek yok6yı hiç bi zaman tavsiye etmedim etmemde 5s SE 6s tavsiye ederim dediğin gibi garanti konusunda hassas sorunsuz hiç bir tel yokdur ki illa sorun çıkar önemli olan onun arkasında durmak al ben sana en yuksek ekran çözünrlüğünü bataryayı mataryayı cam tasarımı kamerayı verdim bundan sonra mesuliyet sana ait telde bi sorun ben seni tanımıyorum gibi hizmet veren samsunga hiç bulaşmam az değil 3000 4000 tl
aynen öyle kişisel tercih ve duzelteyım performans olarak ve garanti kalitesi olarak Apple daha zirvede özellik ve görüntü kkeskinliği olarakta samsung yinede alan kişileri etkılemek gibi olmasın ama burada bazı samsung fanları var öyle anlatıyorlar ki sankı önumuzdeki yuzyıla kadar en iyi telefonu sımdı samsung üretmişde 100 yıl kullanılcakmış gibi anlatıyorlarBunlar kişisel tercihler. Performansı tercih eden Android , Kalite, uzun ömrü tercih eden Apple. Uzlaştığımıza göre konuyu hortlatmaya gerek yok![]()