iPhone 8, Android cihazlara fark atacak!

Durmuşkandemir

Profesör
Reaksiyon puanı
1,098
iPhone 8, Android cihazlara fark atacak! - ShiftDelete.Net bu haberden sonra değerli yorumunuzu merak ettim sizce bir zamanlar performans canavarı olan 5s gibi bizi şaşırtacak bir telefon mu gelecek yoksa bu sızıntılar sadece yalan mı. Ben şahsen Apple'dan performans beklemiyorum şimdi bile ara yüz takılmadan çalışıyor kaldırmadığı oyun program yok kullanıcıların en büyük şikayeti olan batarya sorununuçözsğnler yeter. Iphone plus gibi bir telefonun şarjı iyi gidiyor ama onu taşımakta bir mesele boyut olarak sıkıntı. :mad:

Enes_Yeşilyaprak

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
iphone 8 fiyatından dolayı bence pek tercih edilmeyecek gibi geliyor büyük ihtimal pahalı olur baya.

lgsever

Profesör
Reaksiyon puanı
1,459
Ekran gövde oranı dışında hızlı şarjı getirirler sonra applecılar kudururlar.

crixuss78

Öğrenci
Reaksiyon puanı
8
Ya aman fark atsin yerle yeksan etsin Allah k.. tovbe est..lah

Walla yanlis anlasilmasin hem iphone hem samsung kullaniyorum(haliyle android) ikiside guzel cihazlar yetti artik bu iphone-ios vs android cihazlar muhabbetti..

Bi hizli sarj koysun evvela sonra o odun gibi kasayi degistirsin belki konusulmayi hakeder..
Hersene pinti pinti yenilikler yapip milleti kandirmaktan vazgecsinler

lgsever

Profesör
Reaksiyon puanı
1,459
Type-C getirseler birde hızlı şarj desteği tadından yenmez... :)
Yenir androide daha az para verebilerek alabileceğin en yeni özellikleri kac zaman sonra getirip milletin gozune gozune sokuyorlar ben simdi bizim siniftan birisi ile konustum s8 i anlatiyorum yeni cikmis falan cok kotu dedi ablamin arkadasinda var goze tutunca direk aciliyor dedi saf zaten ozelligi o apple getirse ayni seyi simdi bana ballandira ballandira en az 1 hafta apple i över

7Fold

Asistan
Reaksiyon puanı
36
Yenir androide daha az para verebilerek alabileceğin en yeni özellikleri kac zaman sonra getirip milletin gozune gozune sokuyorlar ben simdi bizim siniftan birisi ile konustum s8 i anlatiyorum yeni cikmis falan cok kotu dedi ablamin arkadasinda var goze tutunca direk aciliyor dedi saf zaten ozelligi o apple getirse ayni seyi simdi bana ballandira ballandira en az 1 hafta apple i över

Ahahahahha Amerika'da da "It knows from my eyes bro" diyorlar mıdır acaba :D:D

Finix

Daha mükemmel bir Troy
Reaksiyon puanı
2,285
Satış konusunda fark atar. Çöpçünün elinde bile olur bir tane. Muratpaşa belediyesi mi dağıtıyor hey allahım...