iPhone 8 Açılırken Beyaz Çizgi Görüyorum

fakelook

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba. 1 gün önce Turkcell’den iPhone 8 aldım. Telefonda herhangi bir sorunum yok fakat telefonu kapatıp açınca fark ettiğim bir şey oldu. Telefon kapattığımda, ardından açtığımda, Apple logosunun göründüğü ekranda çok kısa bir süreliğine göz açıp kapar gibi enine bir ince beyaz çizgi görünüyor ve yok oluyor. Ne yapmalıyım yardımcı olur musunuz?

Durmuşkandemir

Profesör
Reaksiyon puanı
1,098
Servise bir götür ama sonradan kaybolıyorsa yazılımsal da olabilir en iyisi ekran testi yap bir bak bir sıkıntı var mı diye beyaz resim mavi kırmızı yeşil falan resimler indirip kendinde yapabilirsin ama programı var daha iyi olur

atknyrk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Turkcell'den telefon felan alınmaz kardeşim yol yakınken geri iade et 2 tane iphone 8 aldık birinin ekranı beyazları sarımtırak gösterirken bitanesi beyaz gösteriyor. Aynı olay lg g8'lerde Samsung S4'lerde ve A7 2015 modellerindede çıktı. Turkcell'den telefon felan alınmaz gidiyolar nerde abuk subuk menşeili ürünler var onları alıyorlar.

Mertcan39

Öğrenci
Reaksiyon puanı
7
öncelikle geçmiş olsun turkcell den telefon alınmaz diyen arkadaşa bi cevabım var turkcell telefon üreticisimi acaba fiyatını beğenmezsin tamamda sanki sana sahte cihaz satıyor üretici fabrikalarını telefonlarını denetlemiyorsa ara satıcı ne yapabilir ?

Durmuşkandemir

Profesör
Reaksiyon puanı
1,098
Turkcell'den telefon felan alınmaz kardeşim yol yakınken geri iade et 2 tane iphone 8 aldık birinin ekranı beyazları sarımtırak gösterirken bitanesi beyaz gösteriyor. Aynı olay lg g8'lerde Samsung S4'lerde ve A7 2015 modellerindede çıktı. Turkcell'den telefon felan alınmaz gidiyolar nerde abuk subuk menşeili ürünler var onları alıyorlar.
Elektironik işi şans işi ben İstanbul apple mağazasından 6s aldım bir buçuk sene önce 3 kere servise gitti değişim geldi yani bu şans işi daha öncede apple kullandım hiç sıkıntı yaşamadım mesela

teknikercnyt

Profesör
Reaksiyon puanı
250
Merhaba. 1 gün önce Turkcell’den iPhone 8 aldım. Telefonda herhangi bir sorunum yok fakat telefonu kapatıp açınca fark ettiğim bir şey oldu. Telefon kapattığımda, ardından açtığımda, Apple logosunun göründüğü ekranda çok kısa bir süreliğine göz açıp kapar gibi enine bir ince beyaz çizgi görünüyor ve yok oluyor. Ne yapmalıyım yardımcı olur musunuz?

Birde ekranin sag ust kosesinden mi sol ust kosesinden mi bi klik sorunu var diyorlardi.var mi oyle bir sorun dikkatini cektimi?

fakelook

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Apple yetkili servisiyle konuştum telefonumda herhangi bir sorun olmadığını söylediler. Check-up benzeri şeyi de yaptırdım. Ayarlardan Apple desteğe bir şeyler gönderdim. O test de sorunsuz çıktı. Yine de serviste götürmemde fayda olduğunu söylediler. Telefonu iade edebiliyor muyum şu an istesem? Peşin aldım telefonu nakit olarak 2 gün önce.

fakelook

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Telefonu aldığım Turkcell’e götürdüm. Sorunun diğer telefonlarda da görüldüğünü, Apple’ın bu sorunu güncelleme ile gidereceklerini söylediler.