iphone 7plus 8plus kılıf

RasyoneL78

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
internette gördüğüm kadarıyla 7plus ve 8 plus kılıfları aynı olarak satılıyor yani boyutları hemen hemen aynı ben VRSDESIGN iPhone 7 Plus Duo Guard Series Kılıf bu kılıftan almayı düşünüyorum ama 8 plus a kullana bilirmiyim 8 plus da aynı kılıfdan var ama stok durumu yok internette gördügüm kadarıyla satıcılar 7plus/8plus olarak satıyolar bu kılıfı alıp 8 plus için kullanabilirmiyim ??

Astrea Virgo

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
15,464
Spigen marka kılıf alabilirsiniz

RasyoneL78

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
baktımda öyle ayrıntılı fotoğraf koymamışlar ön tarafı destekliyormu anlayamadım

RasyoneL78

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
attığım kılıfı 8 e kullanabiliriyim bilgin varmı

Durmuşkandemir

Profesör
Reaksiyon puanı
1,098
internette gördüğüm kadarıyla 7plus ve 8 plus kılıfları aynı olarak satılıyor yani boyutları hemen hemen aynı ben VRSDESIGN iPhone 7 Plus Duo Guard Series Kılıf bu kılıftan almayı düşünüyorum ama 8 plus a kullana bilirmiyim 8 plus da aynı kılıfdan var ama stok durumu yok internette gördügüm kadarıyla satıcılar 7plus/8plus olarak satıyolar bu kılıfı alıp 8 plus için kullanabilirmiyim ??
Kullana bilirsin kasa farkı Yok ayni 6 dave 6s de olduğu gibi ama spigen öneririm şahsen ben hatta armor tarzı alırsan tadından yenmez

RasyoneL78

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
iPhone 8 Plus Kılıf, Spigen Tough Armor 2 - Spigen böyle birşey varda note 3 de hard drop diye kullanıyorum buna benzer ama iphone yakışmaz çok kaba gözüktü ya spigen den iPhone 8 Plus Kılıf, Spigen Neo Hybrid 2 - Spigen bunu beğendim ama buda iyi koricakmış gibi gelmiyor armor lara göre konuda attığım baya tatlı geldi ama 8 olurmu diye bılgım yok bütün kılıflar 7plus 8plus diye satılıyor ama bilemedin
--- Gönderi Güncellendi ---
tamam ya iPhone 8 Plus Kılıf, Spigen Neo Hybrid 2 Gun Metal - Spigen bunu düşünüyorum videosu varmış sevdim

Durmuşkandemir

Profesör
Reaksiyon puanı
1,098
iPhone 8 Plus Kılıf, Spigen Tough Armor 2 - Spigen böyle birşey varda note 3 de hard drop diye kullanıyorum buna benzer ama iphone yakışmaz çok kaba gözüktü ya spigen den iPhone 8 Plus Kılıf, Spigen Neo Hybrid 2 - Spigen bunu beğendim ama buda iyi koricakmış gibi gelmiyor armor lara göre konuda attığım baya tatlı geldi ama 8 olurmu diye bılgım yok bütün kılıflar 7plus 8plus diye satılıyor ama bilemedin
Kardeşim plus modelleri için varmı bilmiyorum ama süper bir kılıf şahsen öneririm bizzat kullandığım bir modeli ama 7 plus için varmı bilmiyorum iPhone 6/6s Kılıf, Spigen Tough Armor Tech - Spigen olur daha yeni cihaz olduğu için sitede güncellemeler falan yaparlar
tamam ya iPhone 8 Plus Kılıf, Spigen Neo Hybrid 2 Gun Metal - Spigen bunu düşünüyorum videosu varmış sevdim
Çok güzel bir kılıf seçtiğiniz de

RasyoneL78

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
ön taraf desteği baya kısa gözüküyo ama bakıcaz