iPhone 7plus 32gb veya 7 128gb

Caneririm

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba günlük hayatta İnstagram sayfamda mizah içerikler v.b var
Bunları paylaşım yapıyorum SS alıyorum v.b

Pubg oynamak istiyorum genellikle film youtube hayraniyim telefonu hep o şekilde kullanıyorum v.b v.b gibi şeyler çok arada kaldım

4k butcem var ikisi aynı fiyat
iPhone 7 128gb
iPhone 7 plus 32gb
Sizce tercihim ne olmalı nasıl bir yol izlemeliyim ? Çok arada kaldim

Webhead

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
4,549
Ben senin yerinde olsam Redmi K20 Pro modelini beklerdim saydığın her şeyi bu telefonda da yapabilirsin illa İPhone şart değil keza eski tasarıma para vermek bence aptallık tabi İPhone dışındaki önerilere de açıksan Redmi K20 Pro öneririm
illa İPhone olsun diyorsan da bu ikisi arasında 7plus almanı öneririm ama alacaksan da 128 gb almalısın 32 bir noktadan sonra sana yetmeyebilir tercih senin bence Android'e son bir kez şans vermelisin

grbzz

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,766
Söylediğin arasından zaten ağır basan taraf tabiki de plus modeli ama depolama senin için sorun olursa normal iphone 7 tercih edilebilir.

Webhead

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
4,549
Söylediğin arasından zaten ağır basan taraf tabiki de plus modeli ama depolama senin için sorun olursa normal iphone 7 tercih edilebilir.
İPhone 7 bataryası 1 sene sonra adamı üzer yanında şarj aleti taşımaya mahkum bırakır bunu 5s kullanıcısı olarak söylüyorum

grbzz

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,766
İPhone 7 bataryası 1 sene sonra adamı üzer yanında şarj aleti taşımaya mahkum bırakır bunu 5s kullanıcısı olarak söylüyorum
Orası kesinlikle öyle, iPhone se'yi sadece 1 ay sonra günde 2 kez şarj etmeye başladım. Apple şarj konusunda hala yerlerde ama ikisinin arasında kalmışsa 7+ daha iyi bir tercih olabilir. Ama mutlaka andorid tarafına bakmalı o fiyata süper cihazlar var.

(Evo)lution

Dekan
Reaksiyon puanı
5,639
Merhaba günlük hayatta İnstagram sayfamda mizah içerikler v.b var
Bunları paylaşım yapıyorum SS alıyorum v.b

Pubg oynamak istiyorum genellikle film youtube hayraniyim telefonu hep o şekilde kullanıyorum v.b v.b gibi şeyler çok arada kaldım

4k butcem var ikisi aynı fiyat
iPhone 7 128gb
iPhone 7 plus 32gb
Sizce tercihim ne olmalı nasıl bir yol izlemeliyim ? Çok arada kaldim
Bence ikiside alınmaz. S10e ve mi9 a bakın