iphone 7'mi samsung s8'mi

xCode

Asistan
Reaksiyon puanı
39
iphone7 128gb alacak durumun varsa bekle yeni çıkacak iphone'u al derim.
ama illa bu ikisinden birini soruyorsan, iphone tabiki de.

CrussheN

Asistan
Reaksiyon puanı
91
İphone 7 al derim s8 alip 1 yil kullanip zararina satacaksan hic alma

The Equalizer

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
ben iPhone kullanıcısıyım ama diyelim ki Android almaya karar verdim, kesinlikle gidip Samsung almam.
Teknosa, Bimeks vs. yerlerden alınca ithalatçı garantisi var, ben Satürn (Media Markt) den Samsung aldım, ekranında sorun vardı, servise verdim, Ürün YURT DIŞI dediler, onarım ücreti için 400 TL para istediler.

Eğer çok samsung almak istersen garantisini araştırıp, samsungun kendi yerinden al
dediğim gibi Samsung hariç herhangi bir farklı telefon modeli alırım.

crixuss78

Öğrenci
Reaksiyon puanı
8
Merhabalar acikcasi surekli bu tarz basliklari okudugum icin sonunda kayit actim ve bi kac aey yazayim dedim.

Su anda i7plus kullaniyorum tamamiyle mukemmel stabil ve servis destegi acisindan yeterli..

Fakat s8 plus da var onuda kullaniyorum :) cihaz bi kere yakisikli ve full akici..oyle eski android isletimleri gibi degil zaten son guncellemelerle android cephesindede hayli ilerleme oldu.

Her ili cihazda sahsim adina cok iyi diyebilirim. Sadece aliskanliginiza bagli olarak zorluk yasayabilirsiniz ama bu da belli bir kullanim tecrubesiyle ortadan kalkacaktir.

Iphonelar stabil ve servis destegi disinda size birsey sunmuyor(jailbreak yoksa tabii, fakat son yillarda jb de artik oyle kolay kolay cikmiyor)

Samsung ise size ozgur bir cihaz veriyor en basitinden bi sarki yada film indirmeyi dakikalar icinde cihazinizdan yapabiliyorsunuz. Hizli sarj ozelligi guzel kamerasi cok iyi vs vs.
Tek sikintisi servis destegi olursa cihazinizda ariza cikarsa isi cok yokusa surebiliyorlar..

Hem iphone hemde samsung kullanicisi olarak dusuncelerimi belirttim. Karar sizindir her iki cihazda sizi yari yolda birakmayacaktir

Reaksiyon puanı
16,128
ZTE Axon7 mi ne var alternatif istersen gerçi operatör telefonları da ZTE oluyor çoğunlukla bu korkutmasın onlar ne kadar ekmek o kadar köfte mantığı ile yapılıyor Axon7 farklı...
m_zte-axon-7-1.png
m_zte-axon-7-14.jpg

Yunus Coşkun

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Eskiden olsa tamam diyicemde artik ios unda bir avantajı kalmadı
Kardeşim iphone hiç bir zaman kalitesinden ödün vermiyor.Galaxy Note 5 kullanıyordum 3000 tl'ye almıştım biraz kullandım telefonun ekranı uzun süre açık kaldığı için led yanması oldu.İphone 7 aldım,bayadır kullanıyorum ne yazılımda,nede ekranda bi sıkıntı var,uçak gibi.

Reaksiyon puanı
5,164
Kardeşim iphone hiç bir zaman kalitesinden ödün vermiyor.Galaxy Note 5 kullanıyordum 3000 tl'ye almıştım biraz kullandım telefonun ekranı uzun süre açık kaldığı için led yanması oldu.İphone 7 aldım,bayadır kullanıyorum ne yazılımda,nede ekranda bi sıkıntı var,uçak gibi.
Led yanması oldu dedin doğru duymadım heralde...

Reaksiyon puanı
16,128
plasma,crt deki ghost screen diyor san ki:
LG çıktı...
...

mia.wallace

Doçent
Reaksiyon puanı
230

Led yanigi olmuyor amoled yanigi oluyor ki amoled yanigi olmasi icin bayagi ugrasmaniz gerek ayrica iosun android uzerindeki avantajinin kalmadigindan bahsettim sizin dediginiz sey donanimsal

Reaksiyon puanı
5,164
Led yanigi olmuyor amoled yanigi oluyor ki amoled yanigi olmasi icin bayagi ugrasmaniz gerek ayrica iosun android uzerindeki avantajinin kalmadigindan bahsettim sizin dediginiz sey donanimsal
3 buçuk yıldır n4 ü aktif şekilde kullanıyorum sadece 1 aydır yeşil testinde çıkıyor.

Yunus Coşkun

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kardeşim bana servisten söylenilen led yanması ki aynı tabiri kullanıyorum.Ben hiçte uğraşmadım bi gecede oldu,olan şeyi söylüyorum,ayriyetten sen bana avantajından bahsetmişsin bende sana iphonu tercih etmek için samsung'dan bir örnek verdim.Buda iphonu seçmek için bi avantaj adamlar retina ekran kullanıyor görüntü renklerinden biraz ödün vererek uzun ömürlü ekran yapıyor.

Reaksiyon puanı
5,164
Kardeşim bana servisten söylenilen led yanması ki aynı tabiri kullanıyorum.Ben hiçte uğraşmadım bi gecede oldu,olan şeyi söylüyorum,ayriyetten sen bana avantajından bahsetmişsin bende sana iphonu tercih etmek için samsung'dan bir örnek verdim.Buda iphonu seçmek için bi avantaj adamlar retina ekran kullanıyor görüntü renklerinden biraz ödün vererek uzun ömürlü ekran yapıyor.
Led yanığı bir gecede olacak bişey deyil ya satın aldığımız yer size teşhir ürünü verdi yada her zaman açık gibi(google playdeki) uygulamalar kullandınız

Yunus Coşkun

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Led yanığı bir gecede olacak bişey deyil ya satın aldığımız yer size teşhir ürünü verdi yada her zaman açık gibi(google playdeki) uygulamalar kullandınız
hayır kardeşim whatshap ekranı arka planda gözüküyor yanık olarak 1 gece de oldu tüketici heyetine verdim para iadesi oldu.
--- Gönderi Güncellendi ---
Yok kardeşim doğru duydun led yanması.

Reaksiyon puanı
5,164
hayır kardeşim whatshap ekranı arka planda gözüküyor yanık olarak 1 gece de oldu tüketici heyetine verdim para iadesi oldu.

Yok kardeşim doğru duydun led yanması.
Bir gecede olmaz imkansız.

Amoled yanığı nedir okursanız hak vericeksiniz , belki bir gecede farketmiş olabilirsiniz. Ancak hayatta bir gecede olmaz:/

Reaksiyon puanı
16,128
bizim huysuz teyze ace4'ün ekranı uyanık tutma meraklısı şarjı az gidiyor der ...

Reaksiyon puanı
16,128
bizim tey yapar o koyar kenara bütün gün ekra aktif kalır o bozar.

Yunus Coşkun

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Teşhir kakalamışlar yüksek ihtimal ben mesela ugrassam elimdeki samsungu amoled yanigina ugratamam
Kardeşim samsungun kendi mağazından aldım teşhir kakalama şansları yok o kadar cahil değiliz telefondan anlıyoruz.

Amoled yanığı nedir okursanız hak vericeksiniz , belki bir gecede farketmiş olabilirsiniz. Ancak hayatta bir gecede olmaz:/
Elektronikte imkansız diye bir terim yok kardeşim ben telefon konusunda çok titizimdir ki ertesi gün farkettim...

Reaksiyon puanı
5,164
Kardeşim samsungun kendi mağazından aldım teşhir kakalama şansları yok o kadar cahil değiliz telefondan anlıyoruz.

Elektronikte imkansız diye bir terim yok kardeşim ben telefon konusunda çok titizimdir ki ertesi gün farkettim...
Elbette o gün farketmişinizdir bendede öyle olmuştu ama bir günde oluşacak bişey deyil bundan emin olun

Yunus Coşkun

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

Elektronikte imkansız diye bir terim yok kardeşim ben telefon konusunda çok titizimdir ki ertesi gün far
Elbette o gün farketmişinizdir bendede öyle olmuştu ama bir günde oluşacak bişey deyil bundan emin olun
Dediğim gibi telefon konusunda çok titizim,bir gün başına gelirse sende çok şaşıracaksın bundan emin ol.Elektronik cihazlarda fazla emin konuşamazsın elektronikte arıza 1 gündede olur 1 senedede olur.
Yok hocam teşhir yanığı genelde orta kısımlar olur sanırım arkadaş wp yi baya seviyormuş
Whatshapı sevmiyormuş gibi konuşuyorsun ve yaptığın espiri hiç komik ve hoş değil.

Reaksiyon puanı
5,164
Elektronikte imkansız diye bir terim yok kardeşim ben telefon konusunda çok titizimdir ki ertesi gün far

Dediğim gibi telefon konusunda çok titizim,bir gün başına gelirse sende çok şaşıracaksın bundan emin ol.Elektronik cihazlarda fazla emin konuşamazsın elektronikte arıza 1 gündede olur 1 senedede olur.

Whatshapı sevmiyormuş gibi konuşuyorsun ve yaptığın espiri hiç komik ve hoş değil.

Ben wp kullanmıyorum telegram kullanıyorum ancak dediğim gibi amoled yanığı bağzı ledlerin çok çok fazla çalışması sonucu solmasından oluşan bir durum hadi bağzı ledler sorunlu çıktı o bölgede en az 600 tane led var hepsi mi sıkıntılı

Hadi onuda geçtim sadece üst kısmın bozulması ki bu tamamen amoled yanığı.

Espirimden dolayı özür diliyorum:(

Yunus Coşkun

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yok hocam teşhir yanığı genelde orta kısımlar olur sanırım arkadaş wp yi baya seviyormuş
Whatshapı sevmiyormuş gibi konuşuyorsun,ve yaptığın espiri hiç komik ve hoş değil.
Ben wp kullanmıyorum telegram kullanıyorum ancak dediğim gibi amoled yanığı bağzı ledlerin çok çok fazla çalışması sonucu solmasından oluşan bir durum hadi bağzı ledler sorunlu çıktı o bölgede en az 600 tane led var hepsi mi sıkıntılı

Hadi onuda geçtim sadece üst kısmın bozulması ki bu tamamen amoled yanığı.

Espirimden dolayı özür diliyorum:(
yaptığın yoruma göre konuşursak sen 600 tane led var diyorsun ve hepsimi sıkıntılı diyorsun,kendi ihtimallerinle yorumluyorsun,ben çok sık whatshap kullanıyorum ve ekranın açık kalma süresini uzun tutuyorum,yani amoled ekranlarda led diyotlarında sıkıntı olduğu zamanda yanık olabiliyor ve bu olay bir günde'de oluyor.

Espiri konusuna gelince'de her insan espiri kaldıramaz ki burada aramızda bilgi paylaşımı yapılırken dalga manasında yazılırsa hiç kaldıramaz ve hoş olmaz. ;)

Reaksiyon puanı
5,164
Whatshapı sevmiyormuş gibi konuşuyorsun,ve yaptığın espiri hiç komik ve hoş değil.

yaptığın yoruma göre konuşursak sen 600 tane led var diyorsun ve hepsimi sıkıntılı diyorsun,kendi ihtimallerinle yorumluyorsun,ben çok sık whatshap kullanıyorum ve ekranın açık kalma süresini uzun tutuyorum,yani amoled ekranlarda led diyotlarında sıkıntı olduğu zamanda yanık olabiliyor ve bu olay bir günde'de oluyor.

Espiri konusuna gelince'de her insan espiri kaldıramaz ki burada aramızda bilgi paylaşımı yapılırken dalga manasında yazılırsa hiç kaldıramaz ve hoş olmaz. ;)
Biz hala neyi tartışıyoruz ki işte telde amoled yanığı var siz paranızı almışınız herkes mutlu iphone'dende memnunsunuz tamam önemli olanda bu amoled yanığının nasıl olduğundan bize ne yahu bunu samsumg düşünsün

Yunus Coşkun

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Biz hala neyi tartışıyoruz ki işte telde amoled yanığı var siz paranızı almışınız herkes mutlu iphone'dende memnunsunuz tamam önemli olanda bu amoled yanığının nasıl olduğundan bize ne yahu bunu samsumg düşünsün
Konu'nun uzama sebebi elektronikte imkansız gördüğünüz bazı şeyler yani,bir gecede imkansız ekran yanması olmaz diyorsunuz bundan sebep iddalaşıyoruz ki bu benim başıma gelmiş bir şey,sizleride bilgilendiriyorum ki ona göre seçiminizi yapın.Yoksa herkez mutlu sıkıntı yok. ;)