Kardeşim iphone hiç bir zaman kalitesinden ödün vermiyor.Galaxy Note 5 kullanıyordum 3000 tl'ye almıştım biraz kullandım telefonun ekranı uzun süre açık kaldığı için led yanması oldu.İphone 7 aldım,bayadır kullanıyorum ne yazılımda,nede ekranda bi sıkıntı var,uçak gibi.Eskiden olsa tamam diyicemde artik ios unda bir avantajı kalmadı
Led yanması oldu dedin doğru duymadım heralde...Kardeşim iphone hiç bir zaman kalitesinden ödün vermiyor.Galaxy Note 5 kullanıyordum 3000 tl'ye almıştım biraz kullandım telefonun ekranı uzun süre açık kaldığı için led yanması oldu.İphone 7 aldım,bayadır kullanıyorum ne yazılımda,nede ekranda bi sıkıntı var,uçak gibi.
Kardeşim iphone hiç bir zaman kalitesinden ödün vermiyor.Galaxy Note 5 kullanıyordum 3000 tl'ye almıştım biraz kullandım telefonun ekranı uzun süre açık kaldığı için led yanması oldu.İphone 7 aldım,bayadır kullanıyorum ne yazılımda,nede ekranda bi sıkıntı var,uçak gibi.
3 buçuk yıldır n4 ü aktif şekilde kullanıyorum sadece 1 aydır yeşil testinde çıkıyor.Led yanigi olmuyor amoled yanigi oluyor ki amoled yanigi olmasi icin bayagi ugrasmaniz gerek ayrica iosun android uzerindeki avantajinin kalmadigindan bahsettim sizin dediginiz sey donanimsal
3 olmasın o? Eylül 2014'de çıkmadı mı Note 4?3 buçuk yıldır n4 ü aktif şekilde kullanıyorum sadece 1 aydır yeşil testinde çıkıyor.
Yaklaşık konuştum 2 yıldan sonra insan saymayı burakıyor ama 3 yılda az bir süre deyil3 olmasın o? Eylül 2014'de çıkmadı mı Note 4?
Kardeşim bana servisten söylenilen led yanması ki aynı tabiri kullanıyorum.Ben hiçte uğraşmadım bi gecede oldu,olan şeyi söylüyorum,ayriyetten sen bana avantajından bahsetmişsin bende sana iphonu tercih etmek için samsung'dan bir örnek verdim.Buda iphonu seçmek için bi avantaj adamlar retina ekran kullanıyor görüntü renklerinden biraz ödün vererek uzun ömürlü ekran yapıyor.Led yanigi olmuyor amoled yanigi oluyor ki amoled yanigi olmasi icin bayagi ugrasmaniz gerek ayrica iosun android uzerindeki avantajinin kalmadigindan bahsettim sizin dediginiz sey donanimsal
Led yanığı bir gecede olacak bişey deyil ya satın aldığımız yer size teşhir ürünü verdi yada her zaman açık gibi(google playdeki) uygulamalar kullandınızKardeşim bana servisten söylenilen led yanması ki aynı tabiri kullanıyorum.Ben hiçte uğraşmadım bi gecede oldu,olan şeyi söylüyorum,ayriyetten sen bana avantajından bahsetmişsin bende sana iphonu tercih etmek için samsung'dan bir örnek verdim.Buda iphonu seçmek için bi avantaj adamlar retina ekran kullanıyor görüntü renklerinden biraz ödün vererek uzun ömürlü ekran yapıyor.
Led yanması oldu dedin doğru duymadım heralde...
hayır kardeşim whatshap ekranı arka planda gözüküyor yanık olarak 1 gece de oldu tüketici heyetine verdim para iadesi oldu.Led yanığı bir gecede olacak bişey deyil ya satın aldığımız yer size teşhir ürünü verdi yada her zaman açık gibi(google playdeki) uygulamalar kullandınız
Yok kardeşim doğru duydun led yanması.Led yanması oldu dedin doğru duymadım heralde...
Bir gecede olmaz imkansız.hayır kardeşim whatshap ekranı arka planda gözüküyor yanık olarak 1 gece de oldu tüketici heyetine verdim para iadesi oldu.
--- Gönderi Güncellendi ---
Yok kardeşim doğru duydun led yanması.
hayır kardeşim whatshap ekranı arka planda gözüküyor yanık olarak 1 gece de oldu tüketici heyetine verdim para iadesi oldu.
Yok kardeşim doğru duydun led yanması.
Yok hocam teşhir yanığı genelde orta kısımlar olur sanırım arkadaş wp yi baya seviyormuşTeşhir kakalamışlar yüksek ihtimal ben mesela ugrassam elimdeki samsungu amoled yanigina ugratamam
Yok hocam teşhir yanığı genelde orta kısımlar olur sanırım arkadaş wp yi baya seviyormuş
Kardeşim samsungun kendi mağazından aldım teşhir kakalama şansları yok o kadar cahil değiliz telefondan anlıyoruz.Teşhir kakalamışlar yüksek ihtimal ben mesela ugrassam elimdeki samsungu amoled yanigina ugratamam
Elektronikte imkansız diye bir terim yok kardeşim ben telefon konusunda çok titizimdir ki ertesi gün farkettim...Bir gecede olmaz imkansız.
Amoled yanığı nedir okursanız hak vericeksiniz , belki bir gecede farketmiş olabilirsiniz. Ancak hayatta bir gecede olmaz:/
Elbette o gün farketmişinizdir bendede öyle olmuştu ama bir günde oluşacak bişey deyil bundan emin olunKardeşim samsungun kendi mağazından aldım teşhir kakalama şansları yok o kadar cahil değiliz telefondan anlıyoruz.
Elektronikte imkansız diye bir terim yok kardeşim ben telefon konusunda çok titizimdir ki ertesi gün farkettim...
Elektronikte imkansız diye bir terim yok kardeşim ben telefon konusunda çok titizimdir ki ertesi gün farBir gecede olmaz imkansız.
Amoled yanığı nedir okursanız hak vericeksiniz , belki bir gecede farketmiş olabilirsiniz. Ancak hayatta bir gecede olmaz:/
Dediğim gibi telefon konusunda çok titizim,bir gün başına gelirse sende çok şaşıracaksın bundan emin ol.Elektronik cihazlarda fazla emin konuşamazsın elektronikte arıza 1 gündede olur 1 senedede olur.Elbette o gün farketmişinizdir bendede öyle olmuştu ama bir günde oluşacak bişey deyil bundan emin olun
Whatshapı sevmiyormuş gibi konuşuyorsun ve yaptığın espiri hiç komik ve hoş değil.Yok hocam teşhir yanığı genelde orta kısımlar olur sanırım arkadaş wp yi baya seviyormuş
Elektronikte imkansız diye bir terim yok kardeşim ben telefon konusunda çok titizimdir ki ertesi gün far
Dediğim gibi telefon konusunda çok titizim,bir gün başına gelirse sende çok şaşıracaksın bundan emin ol.Elektronik cihazlarda fazla emin konuşamazsın elektronikte arıza 1 gündede olur 1 senedede olur.
Whatshapı sevmiyormuş gibi konuşuyorsun ve yaptığın espiri hiç komik ve hoş değil.
Whatshapı sevmiyormuş gibi konuşuyorsun,ve yaptığın espiri hiç komik ve hoş değil.Yok hocam teşhir yanığı genelde orta kısımlar olur sanırım arkadaş wp yi baya seviyormuş
yaptığın yoruma göre konuşursak sen 600 tane led var diyorsun ve hepsimi sıkıntılı diyorsun,kendi ihtimallerinle yorumluyorsun,ben çok sık whatshap kullanıyorum ve ekranın açık kalma süresini uzun tutuyorum,yani amoled ekranlarda led diyotlarında sıkıntı olduğu zamanda yanık olabiliyor ve bu olay bir günde'de oluyor.Ben wp kullanmıyorum telegram kullanıyorum ancak dediğim gibi amoled yanığı bağzı ledlerin çok çok fazla çalışması sonucu solmasından oluşan bir durum hadi bağzı ledler sorunlu çıktı o bölgede en az 600 tane led var hepsi mi sıkıntılı
Hadi onuda geçtim sadece üst kısmın bozulması ki bu tamamen amoled yanığı.
Espirimden dolayı özür diliyorum![]()
Biz hala neyi tartışıyoruz ki işte telde amoled yanığı var siz paranızı almışınız herkes mutlu iphone'dende memnunsunuz tamam önemli olanda bu amoled yanığının nasıl olduğundan bize ne yahu bunu samsumg düşünsünWhatshapı sevmiyormuş gibi konuşuyorsun,ve yaptığın espiri hiç komik ve hoş değil.
yaptığın yoruma göre konuşursak sen 600 tane led var diyorsun ve hepsimi sıkıntılı diyorsun,kendi ihtimallerinle yorumluyorsun,ben çok sık whatshap kullanıyorum ve ekranın açık kalma süresini uzun tutuyorum,yani amoled ekranlarda led diyotlarında sıkıntı olduğu zamanda yanık olabiliyor ve bu olay bir günde'de oluyor.
Espiri konusuna gelince'de her insan espiri kaldıramaz ki burada aramızda bilgi paylaşımı yapılırken dalga manasında yazılırsa hiç kaldıramaz ve hoş olmaz.![]()
Konu'nun uzama sebebi elektronikte imkansız gördüğünüz bazı şeyler yani,bir gecede imkansız ekran yanması olmaz diyorsunuz bundan sebep iddalaşıyoruz ki bu benim başıma gelmiş bir şey,sizleride bilgilendiriyorum ki ona göre seçiminizi yapın.Yoksa herkez mutlu sıkıntı yok.Biz hala neyi tartışıyoruz ki işte telde amoled yanığı var siz paranızı almışınız herkes mutlu iphone'dende memnunsunuz tamam önemli olanda bu amoled yanığının nasıl olduğundan bize ne yahu bunu samsumg düşünsün