AYS Atahan
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 4
2021 Yılında sırf kamera için iPhone 7'den iPhone 7 Plus'a geçilmeli mi?
Geçmene değmez2021 Yılında sırf kamera için iPhone 7'den iPhone 7 Plus'a geçilmeli mi?
Tabiki hayır.2021 Yılında sırf kamera için iPhone 7'den iPhone 7 Plus'a geçilmeli mi?
2021 Yılında sırf kamera için iPhone 7'den iPhone 7 Plus'a geçilmeli mi
Xiamoi berbat belli süre sonra kasmaya donmaya başlıyor cihaz bu yıl içersinde taksiti bitcek bitsin hemen ayrilcam bu lanet telefondandeğmez geçip 5 nilyar verecen
değmez xiami (adı unuttum) o marka al o ucuz oluyo
AynSaçma.
Geçilmez. 2x Telephoto dışında fark yok.2021 Yılında sırf kamera için iPhone 7'den iPhone 7 Plus'a geçilmeli mi?
Bak yazarken bile dondu şuan yeni kendine geldideğmez geçip 5 nilyar verecen
değmez xiami (adı unuttum) o marka al o ucuz oluyo
Hangi Xiaomi modeline sahipsinizBak yazarken bile dondu şuan yeni kendine geldi
Xiamoi redmi note 9 proAsla geçilmez ya daha güncel bir İphoneye yönelin ya da Android alın donanım sıkıntısı yoksa İphone 7 sizi bir süre daha götürür
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hangi Xiaomi modeline sahipsiniz
Taksiti bitsin se2020 veya xr alcam bu sene içerisinde hesaplama yaptım 6 veya 7 ay gibi sürede taksiti bitiyorAsla geçilmez ya daha güncel bir İphoneye yönelin ya da Android alın donanım sıkıntısı yoksa İphone 7 sizi bir süre daha götürür
Hangi Xiaomi modeline sahipsiniz
Telefonlarda taksit kalktı diye biliyorum telefon kredisi aldınız sanırımXiamoi redmi note 9 pro
Taksiti bitsin se2020 veya xr alcam bu sene içerisinde hesaplama yaptım 6 veya 7 ay gibi sürede taksiti bitiyor
Vadafoneden aldım faturaya taksit ileTelefonlarda taksit kalktı diye biliyorum telefon kredisi aldınız sanırım
Ablamın hattı normalde ama taksitin parasını ben ödüyorum işteVadafoneden aldım faturaya taksit ile