Apocalypse_
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 1,283
Niye bukadar mutlu olur ki insan. Birisi İP6'dı galiba alır almaz gösterirken düşürüyordu. Busefer olmamış
0:06 içerideki alkışlayan zenci ablaya dikkatli bakın.
Marka gücü. O cihazı alınca kendini kral zannediyorsunSanki dunyayi kurtarmislar da tebrikleri kabul ediyorlar gibi bir hava var genclerde.
Bu kadar sevinecek ne var merak ettim simdi![]()
iPhone 2G çıktığında o kadar istemiştim ki o kuyruğa girmeye anlatamam bildiğin ağlamıştım maalesef apple mağazası ülkede olmadığından o heyecanı hiç yaşayamamıştım ilk iPhone'um 3G S çıktığı gün koşup türkcell'den almıştım o kadar mutluydum ki dünya benim sankiSanki dunyayi kurtarmislar da tebrikleri kabul ediyorlar gibi bir hava var genclerde.
Bu kadar sevinecek ne var merak ettim simdi![]()
Hadi onlar kafir onların bizim gibi para derdi çok yok.Burdakilere ne demeli 36 ay taksitle iphone 7 alanlara ne demeli ?Sanki bedava verdiler ya da ödül olarak kazandı..Ulan para verdin aldın işte, neyin kafasını yaşıyorsun.. Allah'ım, akıl fikir ver şu gariplere..
Ayranı yok içmeye atla gider çeşmeye...Hadi onlar kafir onların bizim gibi para derdi çok yok.Burdakilere ne demeli 36 ay taksitle iphone 7 alanlara ne demeli ?
ben 12 ay taksit ile almayı düşünüyorum operatörden veya 24...Ayranı yok içmeye atla gider çeşmeye...
yani devletimiz sağolsun bizi soymaktan başka birşey yaptıkları yok.Operatörden almayın dünyanın kazığın atıyorlar. Gerçi taksit için seçenek yok [emoji53]
Ödeyecekseniz alın onda sorun yok, altında donu olmayıpta popüler kitleye uyma çabası ile cebinde beş kuruşsuz 36 taksitle bunu alanlardan bahsetmiştim.ben 12 ay taksit ile almayı düşünüyorum operatörden veya 24...
maddi durumum allaha şükür olduğu için alıyorum bizim türk milletimiz hava atmaya meğilli.Ödeyecekseniz alın onda sorun yok, altında donu olmayıpta popüler kitleye uyma çabası ile cebinde beş kuruşsuz 36 taksitle bunu alanlardan bahsetmiştim.
maddi durumum allaha şükür olduğu için alıyorum bizim türk milletimiz hava atmaya meğilli.
bizim dükkanda 1300 tl ye çalışan bulaşıkçı 6S Kullanıyor ben ıphone 5 babam ıphone 4 tü yeni 5s e geçti siz düşünün![]()
O zaten ayrı bir aptallık.Hükümet güya insanlar taksite alışmasın diye taksiti kaldırdı operatör firmalarının ekmeğine yağ sürdü.Şimdi daha kötüsü oldu operatör firmaları daha fazla para alıyor.Artık aralarında anlaşmamı yaptılar bilmiyorum ama buna ..... sıvamak nedir siz anladınız.Operatörden almayın dünyanın kazığın atıyorlar. Gerçi taksit için seçenek yok [emoji53]
Operatör firmalarından alırsınız almazsınız diye birşey yok.Örneğin normalde zaten 50 tl fatura veriyorsunuzdur iş yapıyorsunuzdur.Alırsınız.maddi durumum allaha şükür olduğu için alıyorum bizim türk milletimiz hava atmaya meğilli.
bizim dükkanda 1300 tl ye çalışan bulaşıkçı 6S Kullanıyor ben ıphone 5 babam ıphone 4 tü yeni 5s e geçti siz düşünün![]()
Ondan sonra kredi parasını ödeyemeyip satarlar.Sahibindende bir sürü örneği var.Giyecek donları yok gidip örnek veriyorum 6s varken kredi çekip 7 alıyor. Helal olsun.
İş için kullanıyodur arkadaş belki porselenin borsasını takip ediyodurmaddi durumum allaha şükür olduğu için alıyorum bizim türk milletimiz hava atmaya meğilli.
Paramız değersiz. Para değerli olsa o vergi koymaz bize zatenyani devletimiz sağolsun bizi soymaktan başka birşey yaptıkları yok.
Alanlar var mı?2 tane iphone 7 mi almıslar ? :/![]()
Millet zengin bizim gibi 3ün 5in hesabını yapmıyorlar.2 tane iphone 7 mi almıslar ? :/![]()
Bizim millet geçim derdinden yanar ama elinden Htc ve Apple'ı eksik etmez bu durumu İsviçreli bilim adamları bile anlayamadı.Millet zengin bizim gibi 3ün 5in hesabını yapmıyorlar.![]()