iPhone 7 vs ikinci el 8

junkieee

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Merhaba önümüzdeki birkaç gün içerisinde iPhone almayı düşünüyorum.Suanlik elimden olduğunca androidden uzak duruyorum.3500 e kadar bütçem var sizce ikinci el 8 mı almayalım yoksa iPhone 7 mı?

Toprak Kokusu

Profesör
Reaksiyon puanı
6,139
Temizinden 2. El İPhone 8 daha iyi bir seçim olur. Daha yeni daha özellikli ?

junkieee

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Ben de öyle düşünmüştüm ancak Ankara içinde nasıl temiz bulacağım hakkında bir fikrim yok malum Kızılaydaki telefoj satıcıları?

Umutbeyyy

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
9
bence sıfır olarak hangisini alabilirsen onu almalısın çünkü iphone ların ikinci elleri çok tehlikeli bu videoya bak bi istersen

junkieee

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Haklısın ancak aklıma iPhone 7nin ios 14 ile son güncellemesini alacağımı ihtimali takılıyor

Toprak Kokusu

Profesör
Reaksiyon puanı
6,139
Bence temiz Bi İPhone 8/8plus bulursanız bütçeniz de yetiyorsa alın derim. İPhone 7, 4 yaşına girecek ondan güncellemeler çekilmeye başlanir yakın zamanda yani 1/1,5 sene alırsa alır.

larsbutgod

Asistan
Reaksiyon puanı
71
Sahibinden de araştırabilirsiniz.. Kişiden değilde Mağazadan alın yani cepshop şubelerinden..

junkieee

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Peki 3500e apple garantili bir model bulma şansım var mı cepshoplardan

larsbutgod

Asistan
Reaksiyon puanı
71
Peki 3500e apple garantili bir model bulma şansım var mı cepshoplardan
Açıkcası İstanbulda otursaydın yer ve mekan adı söyleyebilirdim garantili bu fiyata bulabileceğin ama Ankarada durum nedir bilmiyorum ama sahibinden ondan sonra instagramlari olur cepshop şubelerinin ordan araştırabilirsin.

junkieee

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Hocam açıkçası fiyatına göre cok iyi ancak rose gold pek uyan bir renk değil?,bir de arkadaşın dediği gibi olabildiğince cepshop tarzi bir yerden almak istiyorum

Webhead

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
4,549
Merhaba önümüzdeki birkaç gün içerisinde iPhone almayı düşünüyorum.Suanlik elimden olduğunca androidden uzak duruyorum.3500 e kadar bütçem var sizce ikinci el 8 mı almayalım yoksa iPhone 7 mı?
bence XR'a zorla bu saatten sonra çerçeveli telefon alınmaz

Toprak Kokusu

Profesör
Reaksiyon puanı
6,139
Hocam açıkçası fiyatına göre cok iyi ancak rose gold pek uyan bir renk değil?,bir de arkadaşın dediği gibi olabildiğince cepshop tarzi bir yerden almak istiyorum
Size kolay gelsin madem, denk gelirsem atarım.
bence XR'a zorla bu saatten sonra çerçeveli telefon alınmaz
Aynen şuan o çerçeveliler nasıl geliyor gözüme Bi bilseniz... ??‍♀️??‍♀️?

Webhead

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
4,549
Size kolay gelsin madem, denk gelirsem atarım.

Aynen şuan o çerçeveliler nasıl geliyor gözüme Bi bilseniz... ??‍♀️??‍♀️?
Mİ9T'den sonra çerçeveli telefonlar göz zevkimi bozuyor 5 ay galaxy a7 2015 kullandım çerçeveler çok rahatsız ediyor haftaya bir konu açacam takipte kal

Webhead

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
4,549
Tamamdır ?? ölmez sağ kalırsam inşallah, takipteyim, aktifim ???
güzel bir konu olacak sadece bunu söyleyebilirim spoiler vermek istemiyorum cuma'ya kadar bekleyin zaten açıklama kısmına seni etiketleyecem böylece haberin olacak konu başlığım da çok iyi olacak

reisemre57

Doçent
Reaksiyon puanı
307
s
sıfır telefon daha mantıklı hem de sıfır iphone 7 yerine ikinci el iphone 8 almaya değmez.

Erenist2020

Dekan
Reaksiyon puanı
7,299
İkinci el İphone 8 al geç.

Webhead

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
4,549
xr alabilsem 0 alırım zira ikinci el ile aralarında değecek bir fiyat farkı yok
hocam yerinizde olsam xr alırdım veya bütçemi biraz daha arttırıp 2.el temiz XS alırdım inanın XS almak daha mantıklı XR hem ekranı kötü hemde takoz gibi bir telefon baya kalın yani benim Mİ9T ondan daha ince diyebilirim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben önerimi sundum kendi bilir.
reis bir şey demedim ki ama haksızsam haksızsın de 2020 yılındayız çerçevesiz telefonlar aldı başını gitti sence bu saatten sonra çerçeveli telefon almak ne kadar mantıklı donanım ve kamerayı geçtim tasarım önemli bir kriter değil midir yani en azından benim için önemli bir kriterdir

junkieee

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
hocam yerinizde olsam xr alırdım veya bütçemi biraz daha arttırıp 2.el temiz XS alırdım inanın XS almak daha mantıklı XR hem ekranı kötü hemde takoz gibi bir telefon baya kalın yani benim Mİ9T ondan daha ince diyebilirim
Mesaj otomatik birleştirildi:
malum dolar fiyatları bir de iphoneın fiyat politikası yüzünden gönülsüzce 8 alıcam galiba...

Webhead

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
4,549
malum dolar fiyatları bir de iphoneın fiyat politikası yüzünden gönülsüzce 8 alıcam galiba...
ben Kasım 2019'da sponsorumu Mİ9T aldırmak için zar zor ikna etmiştim ama başardım ama en kötüsü sponsorumu yeni bir telefona geçiremedik ve artık yeni bir telefona geçmesi şart
edit: sponsorum ablam oluyor :D

junkieee

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
ben Kasım 2019'da sponsorumu Mİ9T aldırmak için zar zor ikna etmiştim ama başardım ama en kötüsü sponsorumu yeni bir telefona geçiremedik ve artık yeni bir telefona geçmesi şart
edit: sponsorum ablam oluyor :D
benim sponsor da ablam oluyor :D nasıl hocam memnun musunuz telefondan?