Açıkcası İstanbulda otursaydın yer ve mekan adı söyleyebilirdim garantili bu fiyata bulabileceğin ama Ankarada durum nedir bilmiyorum ama sahibinden ondan sonra instagramlari olur cepshop şubelerinin ordan araştırabilirsin.Peki 3500e apple garantili bir model bulma şansım var mı cepshoplardan
bence XR'a zorla bu saatten sonra çerçeveli telefon alınmazMerhaba önümüzdeki birkaç gün içerisinde iPhone almayı düşünüyorum.Suanlik elimden olduğunca androidden uzak duruyorum.3500 e kadar bütçem var sizce ikinci el 8 mı almayalım yoksa iPhone 7 mı?
Size kolay gelsin madem, denk gelirsem atarım.Hocam açıkçası fiyatına göre cok iyi ancak rose gold pek uyan bir renk değil?,bir de arkadaşın dediği gibi olabildiğince cepshop tarzi bir yerden almak istiyorum
Aynen şuan o çerçeveliler nasıl geliyor gözüme Bi bilseniz... ??bence XR'a zorla bu saatten sonra çerçeveli telefon alınmaz
Mİ9T'den sonra çerçeveli telefonlar göz zevkimi bozuyor 5 ay galaxy a7 2015 kullandım çerçeveler çok rahatsız ediyor haftaya bir konu açacam takipte kalSize kolay gelsin madem, denk gelirsem atarım.
Aynen şuan o çerçeveliler nasıl geliyor gözüme Bi bilseniz... ????
?
Tamamdır ?? ölmez sağ kalırsam inşallah, takipteyim, aktifim ???haftaya bir konu açacam takipte kal
güzel bir konu olacak sadece bunu söyleyebilirim spoiler vermek istemiyorum cuma'ya kadar bekleyin zaten açıklama kısmına seni etiketleyecem böylece haberin olacak konu başlığım da çok iyi olacakTamamdır ?? ölmez sağ kalırsam inşallah, takipteyim, aktifim ???
teşekkür ederimSize kolay gelsin madem, denk gelirsem atarım.
Aynen şuan o çerçeveliler nasıl geliyor gözüme Bi bilseniz... ????
?
Tahminlerimgüzel bir konu olacak
Unutmayın sonra ?zaten açıklama kısmına seni etiketleyecem
almayı çok isterdim,ancak bütçem ancak bu ikiliye yetiyor iphone konusunda,androide de pek sıcak gözle bakmıyorumbence XR'a zorla bu saatten sonra çerçeveli telefon alınmaz
sıfır telefon daha mantıklı hem de sıfır iphone 7 yerine ikinci el iphone 8 almaya değmez.Merhaba önümüzdeki birkaç gün içerisinde iPhone almayı düşünüyorum.Suanlik elimden olduğunca androidden uzak duruyorum.3500 e kadar bütçem var sizce ikinci el 8 mı almayalım yoksa iPhone 7 mı?
iphone 2.el alınabilir çünkü 2.el piyasası değerlidir iyi bir araştırma ile 2.el alınabilir neden alınmasın ?s
sıfır telefon daha mantıklı hem de sıfır iphone 7 yerine ikinci el iphone 8 almaya değmez.
İkinci el İphone 8 al geç.Merhaba önümüzdeki birkaç gün içerisinde iPhone almayı düşünüyorum.Suanlik elimden olduğunca androidden uzak duruyorum.3500 e kadar bütçem var sizce ikinci el 8 mı almayalım yoksa iPhone 7 mı?
XR alsın bu saatten sonra çerçeveli telefon mu alınır mübarek ?İkinci el İphone 8 al geç.
xr alabilsem 0 alırım zira ikinci el ile aralarında değecek bir fiyat farkı yokXR alsın bu saatten sonra çerçeveli telefon mu alınır mübarek ?
Ben önerimi sundum kendi bilir.XR alsın bu saatten sonra çerçeveli telefon mu alınır mübarek ?
hocam yerinizde olsam xr alırdım veya bütçemi biraz daha arttırıp 2.el temiz XS alırdım inanın XS almak daha mantıklı XR hem ekranı kötü hemde takoz gibi bir telefon baya kalın yani benim Mİ9T ondan daha ince diyebilirimxr alabilsem 0 alırım zira ikinci el ile aralarında değecek bir fiyat farkı yok
reis bir şey demedim ki ama haksızsam haksızsın de 2020 yılındayız çerçevesiz telefonlar aldı başını gitti sence bu saatten sonra çerçeveli telefon almak ne kadar mantıklı donanım ve kamerayı geçtim tasarım önemli bir kriter değil midir yani en azından benim için önemli bir kriterdirBen önerimi sundum kendi bilir.
malum dolar fiyatları bir de iphoneın fiyat politikası yüzünden gönülsüzce 8 alıcam galiba...hocam yerinizde olsam xr alırdım veya bütçemi biraz daha arttırıp 2.el temiz XS alırdım inanın XS almak daha mantıklı XR hem ekranı kötü hemde takoz gibi bir telefon baya kalın yani benim Mİ9T ondan daha ince diyebilirim
Mesaj otomatik birleştirildi:
ben Kasım 2019'da sponsorumu Mİ9T aldırmak için zar zor ikna etmiştim ama başardım ama en kötüsü sponsorumu yeni bir telefona geçiremedik ve artık yeni bir telefona geçmesi şartmalum dolar fiyatları bir de iphoneın fiyat politikası yüzünden gönülsüzce 8 alıcam galiba...
benim sponsor da ablam oluyorben Kasım 2019'da sponsorumu Mİ9T aldırmak için zar zor ikna etmiştim ama başardım ama en kötüsü sponsorumu yeni bir telefona geçiremedik ve artık yeni bir telefona geçmesi şart
edit: sponsorum ablam oluyor![]()