xxmeeminxx
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 9
6s 32 gb 2270 tl ye mi almak mantıklı 7 32gb 2600e mi almak mantıklı arkadaşlar??
650 dolar iphone 7 turkiyede gercekten cok pahali2600 e iphone 7 alabiliyosan kaçırma sakın
7 al ama az bekle kronik sorunu var mı yok mu
İşte çok vaktım yok. 23eylülde Türkiye ye dönüyorum. Alırım en kötü kronik soru olursa garantide halledilir ya da riske girmeyip 6s alırım hala kararsızım bakalım artık. iPhone 7nin kamerası heleki düşük ışıkta çok iyi pilide 6s den iyiymiş (görmek lazım. Bence bugün bile 6s çok iyi pil sunuyor) fiyatında daha uygun6s in of sanırım alırken karar vereceğim cevaplarınız için her birinize teşekkür edeirim
7 al ama az bekle kronik sorunu var mı yok mu
4 seneden fazla dostum ben şuan ıp5 kulllanıyorumAlabiliyorsan 7 al en az 4 sene Ömrü var
Bende 4s kullanıyorum,sağlamlık açısında Gorilla glass 5'in Alayı gelsin,Benim ön ve arkası cam 4s'imin eline su dökemez4 seneden fazla dostum ben şuan ıp5 kulllanıyorum![]()
Babamın Kafası almışken alalım 5 sene gitsinYerinde olsam 7 alırdım yenisi her daim iyidir yeni al tek sefere al paşa paşa kullan.![]()
Tek seferde al sonuna kadar kullan.Babamın Kafası almışken alalım 5 sene gitsin![]()
inanır mısın zamanında sm s3 alıyordm babam dedi 5s al dedi yok s3 alacam dedim pişman oldum aldığıma s3Tek seferde al sonuna kadar kullan.![]()
Samsung bu aralar pek iyi hamleler yapamadı Note 7'de bir miktar dibe vurdu.inanır mısın zamanında sm s3 alıyordm babam dedi 5s al dedi yok s3 alacam dedim pişman oldum aldığıma s3
7 yerine 6s plus alacam dedim yok dedi 7 alacaksın dedi direttim 6s plus tan
ve iki seferde de babam haklı çıktı6s plus alsaydım şuan kafamı duvarlara vururdum
![]()
6s plus ta gayet iyi bir telefon fiyatına göre iphone 7 den daha iyi olabilir.inanır mısın zamanında sm s3 alıyordm babam dedi 5s al dedi yok s3 alacam dedim pişman oldum aldığıma s3
7 yerine 6s plus alacam dedim yok dedi 7 alacaksın dedi direttim 6s plus tan
ve iki seferde de babam haklı çıktı6s plus alsaydım şuan kafamı duvarlara vururdum
![]()
yok ikinci hatayı işlemem ben6s plus ta gayet iyi bir telefon fiyatına göre iphone 7 den daha iyi olabilir.
2600'e iphone 7 bulamazsın kardeşim 6s al devam et...6s 32 gb 2270 tl ye mi almak mantıklı 7 32gb 2600e mi almak mantıklı arkadaşlar??
Anlamadım ?yok ikinci hatayı işlemem ben![]()
2600 e iphone 7 yi nereden alacaksınız acaba ?6s 32 gb 2270 tl ye mi almak mantıklı 7 32gb 2600e mi almak mantıklı arkadaşlar??