iPhone 7 vs 6S

xxmeeminxx

Asistan
Reaksiyon puanı
9
6s 32 gb 2270 tl ye mi almak mantıklı 7 32gb 2600e mi almak mantıklı arkadaşlar??

alihanabi

Asistan
Reaksiyon puanı
93
2600 e iphone 7 alabiliyosan kaçırma sakın

FOM

Profesör
Reaksiyon puanı
1,264
İphone 7 almalısınız bütçeniz uygunsa. 6s hala çok iyi bir cihaz çok güçlü fakat dediğim gibi bütçeniz uygun ise iphone 7 almak en mantıklısı.

xxmeeminxx

Asistan
Reaksiyon puanı
9
Hele çıksın o zaman bakarız. Kronik sorunu ve stok yetersizliğinden korkuyorum

xxmeeminxx

Asistan
Reaksiyon puanı
9
7 al ama az bekle kronik sorunu var mı yok mu

İşte çok vaktım yok. 23eylülde Türkiye ye dönüyorum. Alırım en kötü kronik soru olursa garantide halledilir ya da riske girmeyip 6s alırım hala kararsızım bakalım artık. iPhone 7nin kamerası heleki düşük ışıkta çok iyi pilide 6s den iyiymiş (görmek lazım. Bence bugün bile 6s çok iyi pil sunuyor) fiyatında daha uygun6s in of sanırım alırken karar vereceğim cevaplarınız için her birinize teşekkür edeirim

xxmeeminxx

Asistan
Reaksiyon puanı
9
İşte çok vaktım yok. 23eylülde Türkiye ye dönüyorum. Alırım en kötü kronik soru olursa garantide halledilir ya da riske girmeyip 6s alırım hala kararsızım bakalım artık. iPhone 7nin kamerası heleki düşük ışıkta çok iyi pilide 6s den iyiymiş (görmek lazım. Bence bugün bile 6s çok iyi pil sunuyor) fiyatında daha uygun6s in of sanırım alırken karar vereceğim cevaplarınız için her birinize teşekkür edeirim
7 al ama az bekle kronik sorunu var mı yok mu

Birde kasa çok değişmedi ya kronik sorun artık olur mu bilemem (simsiyah modeli düşünmüyorum çok güzel olsada acayip sorun yaratır gibi görünüyor :D)

_FAUST_

Dekan
Reaksiyon puanı
1,612
Yerinde olsam 7 alırdım yenisi her daim iyidir yeni al tek sefere al paşa paşa kullan.:)

Apocalypse_

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,279
Tek seferde al sonuna kadar kullan.:)
inanır mısın zamanında sm s3 alıyordm babam dedi 5s al dedi yok s3 alacam dedim pişman oldum aldığıma s3
7 yerine 6s plus alacam dedim yok dedi 7 alacaksın dedi direttim 6s plus tan

ve iki seferde de babam haklı çıktı :D 6s plus alsaydım şuan kafamı duvarlara vururdum :D

_FAUST_

Dekan
Reaksiyon puanı
1,612
inanır mısın zamanında sm s3 alıyordm babam dedi 5s al dedi yok s3 alacam dedim pişman oldum aldığıma s3

ve iki seferde de babam haklı çıktı :D 6s plus alsaydım şuan kafamı duvarlara vururdum :D
Samsung bu aralar pek iyi hamleler yapamadı Note 7'de bir miktar dibe vurdu.

Batu97han

Doçent
Reaksiyon puanı
145

6s plus ta gayet iyi bir telefon fiyatına göre iphone 7 den daha iyi olabilir.

Can Paksoy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
27
Bence Kesinlikle 6S Çünkü Apple Lansmanındaki Gibi 10 Maddede Sıralayayım;
1.Tasarım Olarak Ölçülere Aynı Kasa Ekran Aynı Hiç Bir Fark Yok Sadece Anten Çizgileri Yukarıya Taşınmış Kamera Büyümüş Ve Çıkıntı Biraz Daha Artmış 5 GR Hafiflemiş(Hissedebilirsen)Son Olarakta Yeni Renk Gelmiş Kesinlikle Jet Black Önermem Çok Hızlı Çizilecek Ve Belli Edecek Yağ Kir Parmak İzini Gösterecek Ve Güneş Altında Çok Isınacak Ve Min 128 GB Başlıyor Kesinlikle Değmez Normal Siyah Güzel Olmuş Hoşuma Gitti Geri Kalan Renkler Zaten Belli
2.Batarya Max 1.5 Saat Fark Yaşarsın O Kadar
3.Kamera Kamera Ön Olsun Arka Olsun Geliştirilmiş Güzel Ancak Netlikden Çok Kamerada Zoom Ve Arkayı Bulanıklaştırma Ve Raw Getirilmiş Birde Düşük Işıkta Normal Olsun Flashla Olsun Flashıda 4 Tane Var Ön Kamerasıda Aynı Düşük Işıkta Çekim Video Kalitesi 6S 720P İdi İphone 7 De 1080 P Bu Açıdan Gelişmiş Benim İçin Kamera Çok İyi Olsun Akşam Gece Fotoğraf Çekerim Üstünde Uğraşırım Dersen İphone 7 Daha Uğraşırım Zoom Bulanıklık Odak Daha Önemli Dersen İphone 7 Plus Normal Kullanıcı İsen 6S Veya 6S Plus Ama Artık İphone 7 OİS Var Titremeye Karşı
4.Ekran 6S Ve Plus İle Aynı Ekran Var 4.7 Ve 5.5 3D Touch Aynı Biraz Daha Ekran Parlaklığı Ve Doygunluğu Artmış Ve Touch Engine Geliştirilmiş(Titreşim Motoru)Son Olarak Parmak İzi Okuyucu Aynı Ama Home Butuno Mekanik Değil Dokunmatik Ama Aynı Mekanik Hissiyatı Var
5.Kulaklık Girişi Kalmış Bence Kötü Olmuş Aparat Koyuncaya Kadar Yapaydın Birşeyler Şarj Ederken Müzik Dinleyemessin Veya Powerbankda İken Zaten Kablosuz Kulaklıkları Değinmiyorum Güzel Ama 700 TL Bir Telefon Daha Alırsın O Fiyata
7.Su Geçirmezlik Hiç Aldanma Sadece Yağmurdur Üstüne Su Dökülmesi Falan Zannetme Havuza Falan Girmeyim Birşey Olursa Garanti Dışı Ve Apple Sitesinde Yazdığı Gibi Su Ve Toza Dayanıklılığı Zamanla Telefon Eskidikçe Özelliğini Kaybedebilir Arabalarda AirBag Gibi Düşün Çok Acil Durumlarda Keyfe Keder Suya Sokmak İçin Değil
8.Kapasite 32 128 256 Genel Hitap 32 Alacak İyi Haber 6S Revizyon Edildi Ve 32 GB 6S Satışa Sunulacak Hafıza Hiç Sıkıntı Yok
9.Performans İşlemci Olarak İphone 7 Daha İyi Ancak 6S Günümüz Şartlarında Yeterli Her Konuda Ram Olarak İkiside 2 GB Sadece İphone 7 Plus 3 GB Ram Var Çünkü Çift Kamera İşlemler İçin Ram İhtiyaçı Olacak O Yüzden
10.İnternet Hızı 6S 300 İken 7 De 450 Türkiye 4.5 GB Nasıl Verim Alırsın Sana Kalmış Bluetooth Ve Wifi Hızları Aynı
11.BONUS:Fiyat 6S 32 GB 2750 TL Ekim Sonu Gibi Hepsiburada Gibi Yerlede 2500-2400 TL Bulursun İthalatçı Garantili Dahada Aşağıda İphone 7 3200-3400 TL Arası Gibi Girer Tahminimce Bence Dediğim Gibi Kesinlikle 6S Fiyat Bakımından