yasir kara
Öğrenci
arkadaşlar bu iki telefondan birine bakıyorum ama arada kaldım iphone kamerası güzel gerçekten ve işltim sistemi olrak s8 den daha hızlıymış. yardımcı olur musunuz.
Güzel dostum. Sorgula lütfen. Biri şöyle der biri böyle. Doğmamış cocuğa don biçilmez. Ben apple markasını zerre sevmem. Ama her zaman objektif olurum her markaya.arkadaşlar bu iki telefondan birine bakıyorum ama arada kaldım iphone kamerası güzel gerçekten ve işltim sistemi olrak s8 den daha hızlıymış. yardımcı olur musunuz.
Samsung S6 da videodaki ois'u görmüşsündür umarım. Neredeyse denk performansa sahip." İp7 verdiğin hangi paranın karşılığını veriyor ? "
Titreşimsiz en akıcı video kaydı 6s plus,7, 7plus steadicam kullanılmış gibi sarsıntısız en iyi video çekimi bu cihazlarda ve karşılığını veriyor. Ardından S7 -edge geliyor. Herşey f/p dan ibaret değil "Önemli olan telefona verdiğin paranın karşılığını almaktır." Ne bu alışveriş standartı mı? Sana şunu söyleyeyim iphone 7 yarın 2500 liradan satılsın s7 alacak olanda çoğu gider iphone alır çok çok özel kullanım sebebi yoksa.
Hala 1500 liradan iphone 5s satılıyorsa bir sebebi var ki 1500 liraya çok iyi android cihazlar olmasına rağmen. ( iki adet ben aldım Babam'a ve amcam'a )
Kesinlikle haklısın. Maksimum 2500 liraHicbir telefon 4000 TL hak etmez. Iphone 7 hak etmedigi gibi S8 de etmez.
Tarafsız kullanıcı oylamasında en iyi kamera g5 seçildi.Güzel dostum. Sorgula lütfen. Biri şöyle der biri böyle. Doğmamış cocuğa don biçilmez. Ben apple markasını zerre sevmem. Ama her zaman objektif olurum her markaya.
S8 ile İp7 karşılaştırması tamamıyle saçmalık bence. Kağıt üstü verilerle telefonu görmeden yorum yapmak gözü kapalı otobanda koşmaya benzer. Cahilliktir bu.
S7 edge 2016 nın en yisi telefonu seçildi mesela. İp7 verdiğin hangi paranın karşılığını veriyor ?
Kamera her zaman için göreceli bir şeydir. Biri Pixelin kamerası en iyi der biri S7 biri İp 7. Önemli olan telefona verdiğin paranın karşılığını almaktır.
Bekle biraz daha S8 çıksın yabancı kanallar test etsin gerekli bütün testleri yapsınlar. Ondan sonra bu konuya adam akıllı yorum yapıp sana yardımcı olalım. Onun dışına sana söylenen çoğu şeyler ön görüden başka bir şey değildir.
Biliyorum dostum. Bir forumda binlerce kişinin oyu ile 1 seçilmişti. Fakat şimdi ben onu dersem Lg g5 kullanıyorum diye biri bu cümlemi yanlış anlayabilir.Tarafsız kullanıcı oylamasında en iyi kamera g5 seçildi.