• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

İphone 7 Plus’tan Transfer

Mert_Drifter

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
OnePlus 7T Pro’ya geçmeyi düşünüyorum hayatımdaki değişiklikler neler olur geçilir mi ?
4 yıldır 7 plus kullanıyorum daha öncesinde android kullanıyordum şimdi tekrar dönsem alışır mıyım?
Veya 7 plustan hangi telefona geçmemi önerirsiniz aklımda 7Tpro dışında mi9 ve p30 var sizce hangileri veya bunlar dışında hangisi önceliklerim kamera ve tasarım cevaplar için şimdiden teşekkürler.

yusufozkan58

Profesör
Reaksiyon puanı
1,393
7t proda yağ gibi akar , tam ekran deneyimj yaşarsın . Kamerada güzel şeyler yaparsın . P30 salla hırsızların telefonu o . 7t pro adamdır .

Webhead

Dekan
Reaksiyon puanı
4,549
OnePlus 7T Pro’ya geçmeyi düşünüyorum hayatımdaki değişiklikler neler olur geçilir mi ?
4 yıldır 7 plus kullanıyorum daha öncesinde android kullanıyordum şimdi tekrar dönsem alışır mıyım?
Veya 7 plustan hangi telefona geçmemi önerirsiniz aklımda 7Tpro dışında mi9 ve p30 var sizce hangileri veya bunlar dışında hangisi önceliklerim kamera ve tasarım cevaplar için şimdiden teşekkürler.
Yerinde olmak isterdim bende OnePlus 7T almak isterdim
OnePlus 7T Pro alırsan bir daha İPhone kullanmak istemezsin çünkü OnePlus markasının telefonları her yönden kusursuzdur
Çok rahat alışırsın zaten telefonda yaptığın şeyler az çok belli sadece işletim sistemi farkı olacak
Mİ9 3300 mAh bataryasından dolayı önermiyorum Huawei tarafında P30 öneririm ancak ambargo olduğu için bu aralar Huawei öneemiyorum
tasarım ve kamera demişken OnePlus 7T Pro zaten tasarım ve kamera yönden kusursuz ayrıca Oxygen OS arayüzü Google'ın saf android arayüzünden daha stabil diyebilirim
Mesaj otomatik birleştirildi:

7t proda yağ gibi akar , tam ekran deneyimj yaşarsın . Kamerada güzel şeyler yaparsın . P30 salla hırsızların telefonu o . 7t pro adamdır .
Bende bütçe sıkıntım olmasaydı 7T almak isterdim Pro'suna gerek duymuyorum çünkü 3.kamera kavisli ekran ve pop-up kamera dışında farklılık yok

Cvnmrt

Dekan
Reaksiyon puanı
3,942
OnePlus 7T Pro'ya gözü kapalı geçilir

Webhead

Dekan
Reaksiyon puanı
4,549
OnePlus 7T Pro'ya gözü kapalı geçilir
Bende İPhone 5s'ten OnePlus 7T'ye gözüm kapalı geçmek isterdim de bütçe sıkıntım var bir de kendi param olmadığı için ailemi maddi açıdan fazla zorlamak istemem

Cvnmrt

Dekan
Reaksiyon puanı
3,942
Bende İPhone 5s'ten OnePlus 7T'ye gözüm kapalı geçmek isterdim de bütçe sıkıntım var bir de kendi param olmadığı için ailemi maddi açıdan fazla zorlamak istemem
Reis bu cuma alıyorsun değil mi Mi 9T'yi

Smoke On the Water

Profesör
Reaksiyon puanı
3,909
Çok rahat alışırsın, zaten geri tuşu dışında abartı farklar yok, Webhead seni merak ediyorum, acaba 5 yılın ardından Android'le ilk buluşman nasıl olacak, eziyet çekeceksin ilk hafta bence ama sonra şükredeceksin, iyi ki dandik 5s'i bıraktım diye :) (BENCE)

Webhead

Dekan
Reaksiyon puanı
4,549
Çok rahat alışırsın, zaten geri tuşu dışında abartı farklar yok, Webhead seni merak ediyorum, acaba 5 yılın ardından Android'le ilk buluşman nasıl olacak, eziyet çekeceksin ilk hafta bence ama sonra şükredeceksin, iyi ki dandik 5s'i bıraktım diye :) (BENCE)
1 haftada alışırım
5s'i ben 2 sene önce bırakmak istiyordum ama o beni bırakmadı bir de mecburiyetten kullandım değiştirecek durumum da yoktu tabi o zamanlar İPhone 7 istiyordum çünkü IOS'a alışmışım Android'e karşı da önyargım vardı iyiki İPhone 7 alınmadı diyorum çünkü eğer ben şuanda İPhone 7 kullanıyor olsaydım Mİ9T'den özellikle de yüksek ekran gövde oranı 4000 mAh hızlı şarj gibi yeniliklerden mahrum kalırdım bunda da bir hayır varmış diyorum artık
Valla babuş benim Android'e alışmam 1 hafta bile sürmez zaten telefon almadan önce yapacaklarımı kafamda planladım bile kilit ve ana ekran duvar kağıdı zil sesi ana ekran düzeni vb. ayrıca yapacağım ilk iş ise Poco Launcher kurmak olacak
5s'in şuanda 150 tl masrafı var ben pedere verdim gitsin yaptırsın böylece ben hem ayarlardan İCloud'umdan çıkış yaparım hem de telefonu satarım sonra babam napıyorsa yapsın şimdi yabancıya giderse İCloud hesabım riske girebilir anlatabiliyor muyum ?
Bir de IOS artık bana çok sıkıcı ve sıradan gelmeye başladı 5 sene önceki gibi ilgimi çekmiyor hele IOS 9'dan sonra ben tamamen soğudum neden dersen IOS ile özdeşleşen o kilidi aç oku bir gitti ben de yapacağınız işe tüküreyim dedim IOS 7 ile başlayan maceramı IOS 10 ile bitirdim IOS 10'a güncellememin sebebi ise hataları düzeldiği içindi bir de babamda kullanıyordu bildirim baloncukları da hoşuma gidiyordu ondan dolayı güncelledim daha sonra IOS 11'e de 12'ye de bilerek güncellemedim ama buna rağmen telefonun kendi kendine klavyede sapıttığı falan oldu

sanal tuşlar ilk çıktığından beri sevmiyordum sebebi ise ekrandan yer çalmasıydı iyiki gesture yani parmak hareketleri geldi de ekranı tamamen kullanabiliyoruz

Smoke On the Water

Profesör
Reaksiyon puanı
3,909
1 haftada alışırım
5s'i ben 2 sene önce bırakmak istiyordum ama o beni bırakmadı bir de mecburiyetten kullandım değiştirecek durumum da yoktu tabi o zamanlar İPhone 7 istiyordum çünkü IOS'a alışmışım Android'e karşı da önyargım vardı iyiki İPhone 7 alınmadı diyorum çünkü eğer ben şuanda İPhone 7 kullanıyor olsaydım Mİ9T'den özellikle de yüksek ekran gövde oranı 4000 mAh hızlı şarj gibi yeniliklerden mahrum kalırdım bunda da bir hayır varmış diyorum artık
Valla babuş benim Android'e alışmam 1 hafta bile sürmez zaten telefon almadan önce yapacaklarımı kafamda planladım bile kilit ve ana ekran duvar kağıdı zil sesi ana ekran düzeni vb. ayrıca yapacağım ilk iş ise Poco Launcher kurmak olacak
5s'in şuanda 150 tl masrafı var ben pedere verdim gitsin yaptırsın böylece ben hem ayarlardan İCloud'umdan çıkış yaparım hem de telefonu satarım sonra babam napıyorsa yapsın şimdi yabancıya giderse İCloud hesabım riske girebilir anlatabiliyor muyum ?
Bir de IOS artık bana çok sıkıcı ve sıradan gelmeye başladı 5 sene önceki gibi ilgimi çekmiyor hele IOS 9'dan sonra ben tamamen soğudum neden dersen IOS ile özdeşleşen o kilidi aç oku bir gitti ben de yapacağınız işe tüküreyim dedim IOS 7 ile başlayan maceramı IOS 10 ile bitirdim IOS 10'a güncellememin sebebi ise hataları düzeldiği içindi bir de babamda kullanıyordu bildirim baloncukları da hoşuma gidiyordu ondan dolayı güncelledim daha sonra IOS 11'e de 12'ye de bilerek güncellemedim ama buna rağmen telefonun kendi kendine klavyede sapıttığı falan oldu

sanal tuşlar ilk çıktığından beri sevmiyordum sebebi ise ekrandan yer çalmasıydı iyiki gesture yani parmak hareketleri geldi de ekranı tamamen kullanabiliyoruz
Android tarafında arayüz bakımından birçok seçenek var (hepsi biribirine benziyor ama farklı temalar ile başka bir boyuttan gibi göstermek mümkün) ama IOS'ta tek bir tema üzerine kurulu her şey (ve gereksiz basit bir kullanımı var, kaydır ve tuşa bas o kadar, Android tarafında basılı tut duvar kağıdı, asağı kaydır google vs var en azından). Ve şunu belirtmeliyim ki 1,5 yılda Android'de aldığım hataları (program durduruldu, bu apk dosyası yüklenemedi vs) özledim, IOS'ta hiç eğelencesi yok beleş uygulama yüklemenin (1 ay içinde Revoke oluyor ve sil-geri yükle yapıyorsun o kadar ama Android'de her APK için ayrı uğraş). Sen bayağı bir düşlüyorsun Android'i ama bu sefer de IOS önyargısı oluşmasın kafanda derim, diğer tarafa bizimle gelmeyecekler ya :)

Webhead

Dekan
Reaksiyon puanı
4,549
Android tarafında arayüz bakımından birçok seçenek var (hepsi biribirine benziyor ama farklı temalar ile başka bir boyuttan gibi göstermek mümkün) ama IOS'ta tek bir tema üzerine kurulu her şey (ve gereksiz basit bir kullanımı var, kaydır ve tuşa bas o kadar, Android tarafında basılı tut duvar kağıdı, asağı kaydır google vs var en azından). Ve şunu belirtmeliyim ki 1,5 yılda Android'de aldığım hataları (program durduruldu, bu apk dosyası yüklenemedi vs) özledim, IOS'ta hiç eğelencesi yok beleş uygulama yüklemenin (1 ay içinde Revoke oluyor ve sil-geri yükle yapıyorsun o kadar ama Android'de her APK için ayrı uğraş). Sen bayağı bir düşlüyorsun Android'i ama bu sefer de IOS önyargısı oluşmasın kafanda derim, diğer tarafa bizimle gelmeyecekler ya :)
Android'i düşlüyorum çünkü ilk Android deneyimim pek iyi olmadı çünkü ilk Android telefonum galaxy mini 2 idi ve sürümü 2.3 gingerbread'di google chrome'u bile desteklemiyordu o derece berbat bir deneyimim oldu bir de galaxy mini 2 isteğimin dışında alınan bir telefondu ekranı 4s'ten bile küçüktü ön kamera desen yoktu arka kamerada flash yoktu ram 256 mb idi angry birds jetpack joyride gibi basit oyunları kaldırıyordu sadece Samsung 4.1 jelly bean verecez dedi listede mini 2 vardı ona rağmen güncelleme gelmedi o gün bugündür Samsung'a çok gıcık kapıyorum güncelleme konusunda çok şerefsiz bir firma zaten ben bu yaşadıklarım yüzünden ve ilkokul arkadaşımın tavsiyesi ile IOS'a geçtim o zamanlar IOS çok hoşuma gidiyordu kullanımı çok rahat geliyordu alışmam da çok uzun sürmedi o zamanlar İPhonedo'yu daha sıkı takip ediyordum
Yıl 2019 İPhone'un artık bir albenisinin kalmadığını IOS'in ise eskisi gibi ilgi çekmediğini Android'in son zamanlarda kendini çok geliştirdiğini hala da geliştiğini görünce içimde bir Android kullanma hevesi gittikçe ateşlendi özellikle Çinli markalar benim daha çok ilgimi çekmeye başladı bunlardan biri Xiaomi'dir bütçem olmadığı için OnePlus istesem de alamıyorum ama inan kullanmayı çok isterdim
IOS ve Android öbür dünyaya bizimle gelmeyecek İPhone 5s'in ekranı ve orta tuş cortladı arkadaşlarım nedenini sorunca dünya malı değil mi benimle birlikte gelecek değil ya diye cevap veriyorum

Smoke On the Water

Profesör
Reaksiyon puanı
3,909
İPhone 5s'in ekranı ve orta tuş cortladı arkadaşlarım nedenini sorunca dünya malı değil mi benimle birlikte gelecek değil ya diye cevap veriyorum
Sen öyle diyince benim telefonu arkadaşım isteyince telefonu çocuğa fırlatıp herkesin bana aptal gözüyle bakması geldi aklıma, bu konuda katılıyorum sana, bir telefon alıyorum ve içim rahat olmayacaksa verdiğim tonla paraya değmez bence (hem para vereceğim hem dikkat edeceğim ha ! O bana dikkat etsin), telefon en son düşmesinden sonra sağ tarafa bastırınca ekran içine gidiyor ve titreşim motoru darbeli matkap misali çalışıyor ama umurumda mı ? Artık iPhone almam için 2 sebep var
1- Paranın çok gelmesi (ki şuanki durumda öyle bir durum olmayacağına göre elimdekiyle yetinmeye bakmalıyım)
2-Bu arkadaş
Ekran Resmi 2019-11-27 23.28.58.png

Son düzenleme:

Webhead

Dekan
Reaksiyon puanı
4,549
Sen öyle diyince benim telefonu arkadaşım isteyince telefonu çocuğa fırlatıp herkesin bana aptal gözüyle bakması geldi aklıma, bu konuda katılıyorum sana, bir telefon alıyorum ve için rahat olmayacaksa verdiğim tonla paraya değmez bence (hem para vereceğim hem dikkat edeceğim ha ! O bana dikkat etsin), telefon en son düşmesinden sonra sağ tarafa bastırınca ekran içine gidiyor ve titreşim motoru darbeli matkap misali çalışıyor ama umurumda mı ? Artık iPhone almam için 2 sebep var
1- Paranın çok gelmesi (ki şuanki durumda öyle bir durum olmayacağına göre elimdekiyle yetinmeye bakmalıyım)
2-Bu arkadaş
Ekli dosyayı görüntüle 82383
Yalnız ben 5 sene kullandım ayrıca ilk 3 sene severek kullandım ancak son 2 sene hor kullandığımı inkar etmiyorum çünkü telefon bana birçok yönden yetersiz geliyordu cortlarsa cortlasın umurumda değil kafasındaydım

Smoke On the Water

Profesör
Reaksiyon puanı
3,909
Yalnız ben 5 sene kullandım ayrıca ilk 3 sene severek kullandım ancak son 2 sene hor kullandığımı inkar etmiyorum çünkü telefon bana birçok yönden yetersiz geliyordu cortlarsa cortlasın umurumda değil kafasındaydım
İlk s3 ile başladım, telefonun 5 defa mı 6 defa mı ekranı değişti 2015'e kadar, gm 4g aldım ve telefonu sattığımda sol üst köşesi yoktu, arka kapağın alt tarafı da yoktu, bildirim ledi patlamıştı (o'da sol üst tarafta olduğundan) ve artık telefonda oyun açıyordum üşüdüğüm zaman, şimdi 6s Plus kullanıyorum ve titreşim motorum darbeli matkap gibi çalışıyor, ekran içine göçüyor (arkadaşım ver yaparım diyor, 15 tatilde vereceğim yapsın diye), bir defa kameranın etrafındaki siyah şey düştü ama geri taktım.

Webhead

Dekan
Reaksiyon puanı
4,549
İlk s3 ile başladım, telefonun 5 defa mı 6 defa mı ekranı değişti 2015'e kadar, gm 4g aldım ve telefonu sattığımda sol üst köşesi yoktu, arka kapağın alt tarafı da yoktu, bildirim ledi patlamıştı (o'da sol üst tarafta olduğundan) ve artık telefonda oyun açıyordum üşüdüğüm zaman, şimdi 6s Plus kullanıyorum ve titreşim motorum darbeli matkap gibi çalışıyor, ekran içine göçüyor (arkadaşım ver yaparım diyor, 15 tatilde vereceğim yapsın diye), bir defa kameranın etrafındaki siyah şey düştü ama geri taktım.
bence hiç yaptırma bütçen ne kadarsa atıyorum 2000 ise RN8 Pro al yoluna bak

Smoke On the Water

Profesör
Reaksiyon puanı
3,909
bence hiç yaptırma bütçen ne kadarsa atıyorum 2000 ise RN8 Pro al yoluna bak
Malzemeler bende var zaten, çocuk seviyor böyle elektronik tadilatını ondan vereceğim yapsın diye, en son sıvı nitrojen mi sıvı azot mu ne bir şeyler bahsediyordu, minyatür roket ile atmosferden görüntü almayı planlıyor ve bayagi değişik parçalar kestirip yurt dışından adını bile söyleyemediğim değişik şeyler getirtiyor (hayali astronom olmak, piyasada ne kadar değişik tip varsa beni buluyor resmen, etrafımdaki herkeste bir anormallik var :) ), bu sene değil de seneye bunu satıp veya babama verip değiştirebilirim (oneplus’un cihazları hoşuma gidiyor, bulabilirsem Pixel’lere bakarım belki, param olsaydi düşünmeden mate 30 pro’ya veya iPhone 11 Pro’ya atlarım ama para yok para ;) )

Webhead

Dekan
Reaksiyon puanı
4,549
Malzemeler bende var zaten, çocuk seviyor böyle elektronik tadilatını ondan vereceğim yapsın diye, en son sıvı nitrojen mi sıvı azot mu ne bir şeyler bahsediyordu, minyatür roket ile atmosferden görüntü almayı planlıyor ve bayagi değişik parçalar kestirip yurt dışından adını bile söyleyemediğim değişik şeyler getirtiyor (hayali astronom olmak, piyasada ne kadar değişik tip varsa beni buluyor resmen, etrafımdaki herkeste bir anormallik var :) ), bu sene değil de seneye bunu satıp veya babama verip değiştirebilirim (oneplus’un cihazları hoşuma gidiyor, bulabilirsem Pixel’lere bakarım belki, param olsaydi düşünmeden mate 30 pro’ya veya iPhone 11 Pro’ya atlarım ama para yok para ;) )
Bende param olsaydı OnePlus 7T alırdım garanti gram umurumda değil zaten kılıf ve kırılmaz ekran koruyucu ile kullanan adamım kolay kolay telefon düşüren biri değilim
Benimde kafamdan 5s'in üzerine benzin döküp yakmak geçti anneme şakasına söyledim bana para diyor peygamber demiyor telefonun piyasası ölmüş kimse suratına bile bakmıyor 250 tl lafını yapıyor bana 250 tl ise ekran orta tuş ve batarya masrafı