Cesur Doğan
Öğrenci
bu iki telefon arasında kaldım. Benim için kamera (ön ve arka), batarya ve donanım önemli. Hangisini almalıyım? şu anda discovery kullanıyorum halimi anlarsınız. 
2-3 sene sonra stabilite sorunu çekermiyim diye android'e uzağım elimdeki telefon donmadığı saniye yok. S8'dede aynı durum olur mu bilmiyorum. İos hiç kullanmadım ilk olacak.Samsung s8 android kullanan birisi olduğun için ıos kullanırım dersen 7plus hangisini seçsen pişman olmaz sın s8 daha çok güncel ve şuan üzerine başka telefon yok.
Yakında ıos android deneyimimi bir makale halinde paylaşacak şuan android testini yapıyorum bende android ilk kez kullanıyorum hep ıos kullandım bu zamana kadar. Seçim sizin benim 4. Günüm android sanırım iler de akacak olduğum telefon yine ıos yani apple olacak gibi2-3 sene sonra stabilite sorunu çekermiyim diye android'e uzağım elimdeki telefon donmadığı saniye yok. S8'dede aynı durum olur mu bilmiyorum. İos hiç kullanmadım ilk olacak.
hangi telefon ve android sürümünü kullanıyorsunuz? anladığım kadarıyla memnun kalmadınız android'den zaten ios kullanan birisi için çok farklı gelebilir android.Yakında ıos android deneyimimi bir makale halinde paylaşacak şuan android testini yapıyorum bende android ilk kez kullanıyorum hep ıos kullandım bu zamana kadar. Seçim sizin benim 4. Günüm android sanırım iler de akacak olduğum telefon yine ıos yani apple olacak gibi
6s kullanıyordum sadece bir arkadaşla g3 değiştirdik yani ben rica ettim arkadaşıma onun g3 ben aldım o da 6s aldı. Sürümü konusun da bir bilgim Yok bütün güncellemelerini yaptım dedi ama. Benim ki işin Aslı sadece tecrübe etmek yoksa g3 le 6s kıyaslamak değil. Evet çok zor ilk gün telefonu verecektim az kalsın çok karmaşık geldi menüsü falan Yok uygulamalar çok ana ekran. Yavaş yavaş alışıyorum amahangi telefon ve android sürümünü kullanıyorsunuz? anladığım kadarıyla memnun kalmadınız android'den zaten ios kullanan birisi için çok farklı gelebilir android.
aslında nougat güncellemesi alan bir telefonu deneyimleseydiniz bence çok daha iyi olurdu. Arkadaşım android one telefonlarından kullanıyor o kadar stabil ki yağ gibi akıyor telefon. Bence 2 gün içerisinde geri vereceğinizi düşünüyorum.6s kullanıyordum sadece bir arkadaşla g3 değiştirdik yani ben rica ettim arkadaşıma onun g3 ben aldım o da 6s aldı. Sürümü konusun da bir bilgim Yok bütün güncellemelerini yaptım dedi ama. Benim ki işin Aslı sadece tecrübe etmek yoksa g3 le 6s kıyaslamak değil. Evet çok zor ilk gün telefonu verecektim az kalsın çok karmaşık geldi menüsü falan Yok uygulamalar çok ana ekran. Yavaş yavaş alışıyorum ama
yorumun için çok teşekkür ederim evet orada izledim batarya boşaltım & sarj videolarıda var. Hızlı sarj gibi bir nimet varken 7 plus'ın 3 saatde sarj olması beni korkutmadı değil. Dediğiniz gibi şu anda kullandığım telefondan dolayı bir çekincem var ama nougat'ın çok stabil olduğunuda duydum. İnceleme videoları gelsin ondan sonra karar vereceğim ama gönlüm s8'den yana gibi.İşlemci olarak aynı güçte iki telefon hatta s8in grafik birimi sanırım biraz daha güçlü
Ram tarafına bakmaya gerek yok ikisinide dolduramazsın uygulama yeniletemezsin zaten 20 uygulamadan sonra belki yani orda da sorun yok
Kasma konusunda da anormal donanıma sahip oldukları için 3. Sene yarı yolda bırakma gibi bir durum söz konusu değil 4-5 sene kullanılacak cihazlar (iphoneda bir sure sonra güncelleme yüklenmemeli ) discovery s3 s3 mini gibi cihazlar android korkusu yaşatabiliyor ama şimdiki android amiral
gemilerinde böyle bir durum söz konusu değil
Kamera konusunda S8 önde kim ne derse desin bu tartışmaya açık bir konu değil
Batarya konusunda bilgi edinmek için Xtechcare kanalını girip S8+ vs 7 plus ardından s8+ vs S8 videolarını ardı ardına izlersen batarya konusunda fikir edinenilirsin. S8 bu konuda önde (yalnız bu videolarda S8in 4kda 10dk video çekme sınırı olduğunu göreceksin bu geçici bir durum veya beta yazılımı dolayısı ile görülen bir durum çünkü Daha güçsüz donanıma sahip S7 ve S7 edge sınırsız 4k çekebiliyor bu piyasaya çıkan s8 ve s8 pluslarda böyle bir kısıtlama olmaz merak etme)
Uzun lafın kısası S8 kesinlikle daha iyi bir telefon
Mallesef öyle bir şansım yoktu ama benim niyetim hızını karşılaştırmak değil sadece genel kullanım olarak merak ettimaslında nougat güncellemesi alan bir telefonu deneyimleseydiniz bence çok daha iyi olurdu. Arkadaşım android one telefonlarından kullanıyor o kadar stabil ki yağ gibi akıyor telefon. Bence 2 gün içerisinde geri vereceğinizi düşünüyorum.
--- Gönderi Güncellendi ---
yorumun için çok teşekkür ederim evet orada izledim batarya boşaltım & sarj videolarıda var. Hızlı sarj gibi bir nimet varken 7 plus'ın 3 saatde sarj olması beni korkutmadı değil. Dediğiniz gibi şu anda kullandığım telefondan dolayı bir çekincem var ama nougat'ın çok stabil olduğunuda duydum. İnceleme videoları gelsin ondan sonra karar vereceğim ama gönlüm s8'den yana gibi.