iPhone 7 Plus Şarj Sorunu

ibrahim327

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar merhaba. 1 yıla yakındır 7 plusumu memnuniyetle kullanıyordum. Ta ki IOS 11 e güncelleyinceye kadar. %90 civarında şarjdan çektiğimde 7 8 saate yakın giderken şuan %100 den %25 e 5.5 6 saat anca dayanıyor. Aşırı şarj yiyor. Sadece ben de mi var bu sorun yoksa sizde bu durumun IOS 11 den dolayı yaşandığını düşünenlerden misiniz ? Düzelirse ne zaman düzelir bu durum yardım ederseniz sevinirim. Bir de en çok merak ettiğim ben %30 35 de şarja takıp maksimum %92 de şarjdan çeken birisiyim. %100 e 1 yıl boyunca 5 6 kez anca takmışımdır. Ve bunun yanında telefonumu 1 yılda 2 3 kez kapatıp açtım. Siz nasıl şarj ediyorsunuz ? Nelerim yanlış lütfen cevaplarınızı çekinmeden belirtebilirsiniz. Teşekkürler anlayışınız için

eronis

Dekan
Reaksiyon puanı
4,382
Şahsen ben haftada 1 kere telefonumu yeniden başlatırım. Güncellemeleri normalde yapmak önerilir ama iş akıllı telefon olunca işletim sistemi güncellemelerini yapmamanızı öneririm. Üreticilerin yaptığı planlanmış eskitme yöntemi güncellemeler ile sağlanıyor çünkü.

ibrahim327

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
https://forum.shiftdelete.net/threads/forum-kurallari.43630/
Yeni bir konu açarken başlıkların konuya uygun ve açıklayıcı olması şarttır. "Yardım", "İmdat", "Acil" gibi başlıklar yerine daha anlamlı başlıklar seçilmelidir.
Acilen başlığını düzenle :)
nasıl yapıldığını bilmiyorum :) sayın moderatör
--- Gönderi Güncellendi ---
Şahsen ben haftada 1 kere telefonumu yeniden başlatırım. Güncellemeleri normalde yapmak önerilir ama iş akıllı telefon olunca işletim sistemi güncellemelerini yapmamanızı öneririm. Üreticilerin yaptığı planlanmış eskitme yöntemi güncellemeler ile sağlanıyor çünkü.
peki benim şarj etme sistemim yanlış mı ? şunları şunları yaparsan daha fazla verim elde edersin dediğiniz bir şey var mı ?

Frosa

Profesör
Reaksiyon puanı
1,416
nasıl yapıldığını bilmiyorum :) sayın moderatör
--- Gönderi Güncellendi ---

peki benim şarj etme sistemim yanlış mı ? şunları şunları yaparsan daha fazla verim elde edersin dediğiniz bir şey var mı ?
Konu başlığını sağda bulunan ''Konu Araçları'' butonundan düzeneyebilirsin... :)

MrJokes

Doçent
Reaksiyon puanı
283
Mod ve yöneticiler düzenleme yapamıyor mu acba? yanlış anlaşılmasın bilmediğimden soruyorum

MrtAltg

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
12,109
Mod ve yöneticiler düzenleme yapamıyor mu acba? yanlış anlaşılmasın bilmediğimden soruyorum
Her Mod un yetkisi olduğu farklı bölümler var orada düzenleme yapabiliyor haricinde mecburen uyarı yapiyoruz