iPhone 7 Plus Powerbank Önerisi Hk.

konukulas

Asistan
Reaksiyon puanı
67
Arkadaşlar merhaba,

Bildiğimiz gibi iPhone 7 plusların şarj olması ortalama 3 saati bulabiliyor. Şarjımız bitince bir powerbank kullanmak şart.

Fakat; kullandığımız powerbank ile 10 saatte şarj olmaması lazım. Bi kaç tane marka kullandım %1 deyken inanılmaz uzun süre bekliyor. AC priz gibi şarj olamaz ama; sağlam bi ürün lazım.

Önerisi olan ?

hi-guys

Asistan
Reaksiyon puanı
74
Xiaımi 10.000 mAh işinizi görür. Bütçe yükselirse Samsung da olur.

konukulas

Asistan
Reaksiyon puanı
67
Xiaımi 10.000 mAh işinizi görür. Bütçe yükselirse Samsung da olur.

Siz 7 plusta test edebildiniz mi? ne kadar sürede tam şarj ediyor powerbank?

Xiami 5200 ürününü kullandım. 7 plusla ideal değil. Saatler sürüyor şarjın dolması.

barney

Asistan
Reaksiyon puanı
93
En iyisini bilmem ama tplink ten uzak durun 130tlm çöp oldu

barney

Asistan
Reaksiyon puanı
93
Nasıl bi problem yaşadınız?

Benim aldigim 10400 maH olandandı, en fazla 4 5 defa kullanabildim. 7 saatte tam sarj diyordu galiba ama 12 saatte dolmuyordu, telefonu cok cok yavaş dolduruyor. Cok bi sure beklememesine rağmen kendine deşarj ediyordu. Bende attim kenara kullanmiyorum

Lonesomecowboy

Doçent
Reaksiyon puanı
198
Spigen 10.000mah kullaniyorum. En son 60 liraydi kargo ucretsiz. En buyuk ozelligi ekrana sahip olmasi. Bu ekranda kalan sarj durumunu, hangi usb portunun kullanildigini, sarj ediliyor mu, yoksa cihazi mi sarj ediyor, onu ogrenmeyi saglayan cok islevsel bir ekran. Yassi tasarimi sayesinde tasimasi cok zor degil.

Bir de sony kullandim. O 10.400 mah 500+ (yanlisim yoksa) kapasite kayipsiz sarj-desarj garantisi veriyor.

Tplink konusunda arkadasa katiliyorum, cok uzun surede sarj olmasina ragmen splusi 2 kere bile sarj edemez durumuna geldi. Sonyde boyle bir sey yasamadim. 2 yili askin suredir kullaniyorum. Spigeni yeni aldim, fabrika sarjiyla (%78 ile cikti kutudan) s plusi 1.5 kez sarj edebildi. Henuz sifirdan sarj edemedim spigeni sarji bitmedigi icin

hi-guys

Asistan
Reaksiyon puanı
74
Spigen 10.000mah kullaniyorum. En son 60 liraydi kargo ucretsiz. En buyuk ozelligi ekrana sahip olmasi. Bu ekranda kalan sarj durumunu, hangi usb portunun kullanildigini, sarj ediliyor mu, yoksa cihazi mi sarj ediyor, onu ogrenmeyi saglayan cok islevsel bir ekran. Yassi tasarimi sayesinde tasimasi cok zor degil.

Bir de sony kullandim. O 10.400 mah 500+ (yanlisim yoksa) kapasite kayipsiz sarj-desarj garantisi veriyor.

Tplink konusunda arkadasa katiliyorum, cok uzun surede sarj olmasina ragmen splusi 2 kere bile sarj edemez durumuna geldi. Sonyde boyle bir sey yasamadim. 2 yili askin suredir kullaniyorum. Spigeni yeni aldim, fabrika sarjiyla (%78 ile cikti kutudan) s plusi 1.5 kez sarj edebildi. Henuz sifirdan sarj edemedim spigeni sarji bitmedigi icin

Spigen 10.000 mAh 50₺ ye düşmüş ve kargo bedava. Link

stinghardyzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
747
Fiyat performans olarak en iyi spigen ttec 10.000 mah ürünü var. Yüksek hızla şarj ediyor tasarımızda iyi

konukulas

Asistan
Reaksiyon puanı
67

Hocam Spigen ile cihaz kaç saatte şarj oluyor peki ?

Fiyat performans olarak en iyi spigen ttec 10.000 mah ürünü var. Yüksek hızla şarj ediyor tasarımızda iyi

Spigen mi ttec mi farklı ürün mü? Ve 7 plus 'ı kaç saatte şarj ediyor

Spigen 10.000 mAh 50₺ ye düşmüş ve kargo bedava. Link

bu cihazı 7 plusta kullandınız mı hocam? Kaç saatte şarj ediyor?

Son düzenleyen moderatör:

52SakocaN52

Profesör
Reaksiyon puanı
738
Hocam bütün markaları aşağı yukarı kullandım ve bana göre en kalitelisi Urbanrevolt. Malzeme olsun pil kalitesi olsun. Herşeyi ile

Yani iphone 7 varsa 100 tl daha verin derim bu arada. Cihaz 13000 mah olanı 120 . 10000 olanı 70-80 lerde.

52SakocaN52

Profesör
Reaksiyon puanı
738
Hocam iPhone 6 Plus da kullandım çok çok memnunum 2.5 kez şarj ediyordu. Ve iyi tarafı hızlı olması ve elinize alınca zaten malzeme kalitesini anlayacaksınız kesinlikle her konuda kefilim. Sony de Xiaomi mi de kullandım. Ama cidden bu başka

konukulas

Asistan
Reaksiyon puanı
67
Hocam iPhone 6 Plus da kullandım çok çok memnunum 2.5 kez şarj ediyordu. Ve iyi tarafı hızlı olması ve elinize alınca zaten malzeme kalitesini anlayacaksınız kesinlikle her konuda kefilim. Sony de Xiaomi mi de kullandım. Ama cidden bu başka

Aliexpressten daha uyguna getirebilir miyiz ona baktım. Yurtdışında da çok fazla ürün var.

Bu ürünü taktığınızda 6 plus ne kadar sürede şarj oluyordu ve prize taktığınızda cihazınız ne kadar sürede şarj oluyor?

barney

Asistan
Reaksiyon puanı
93
Arkdaşlar şeyi sorucam, powerbanklerin voltaji dusuk ve yavaş sarj ediyor olmasi, bataryaya zarar verir mi. Gerek olsa bile kullanmiyorum da

52SakocaN52

Profesör
Reaksiyon puanı
738
Yok hocam orjinal olmuyor o ürünler. Şarj süresine gelince 6 ya da 8 saat arasında . 6 plus ı doldurma süresi ise 1 saat 25 dakika

Son düzenleme:

konukulas

Asistan
Reaksiyon puanı
67
Arkdaşlar şeyi sorucam, powerbanklerin voltaji dusuk ve yavaş sarj ediyor olmasi, bataryaya zarar verir mi. Gerek olsa bile kullanmiyorum da

Apple kendisi bile powerbank case satıyor. Ben de uzun süre kullandım. Ara kablonun orjinal olmasını her zaman Apple öneriyor, fakat bi sorunla karşılaşmadım. 7 plusta 5200 mAhlik ürün denedim saatler boyu bekliyor hiç hoşuma gitmedi, o yüzden böyle bir konu açma gereği duydum. Kullanan olmuştur vs diye :) yorumları bekleyelim.

52SakocaN52

Profesör
Reaksiyon puanı
738

Hocam zaten 1 amper ise iPhoneların standardı budur. Ama benim önerdiğim power bank ta İki adet çıkış var bir amper ve iki amper. zarar olayına gelince belki çok uzun vadede:)

52SakocaN52

Profesör
Reaksiyon puanı
738
Sen O ürünü o fiyata al bana dua edersin kardeşim. Bir buçuk saat te biter emin ol

52SakocaN52

Profesör
Reaksiyon puanı
738
2 amper demiştim ya :) 2 amperlik ile iki kat hız demek

Lonesomecowboy

Doçent
Reaksiyon puanı
198
Apple kendisi bile powerbank case satıyor. Ben de uzun süre kullandım. Ara kablonun orjinal olmasını her zaman Apple öneriyor, fakat bi sorunla karşılaşmadım. 7 plusta 5200 mAhlik ürün denedim saatler boyu bekliyor hiç hoşuma gitmedi, o yüzden böyle bir konu açma gereği duydum. Kullanan olmuştur vs diye :) yorumları bekleyelim.
Ben ise spigende israr ediyorum. Fiyati 50 liraya dusecegini bilsem, simdi siparis verirdim. Bu fiyata kesinlikle kacmaz. Sarjin kac kaldigini led sayip varsayimsal tahmin etmektense ekrandan nokta atisi takip etmek ve powerbankin hangi portun kullaniliyor olmasini bilebilmek onemli.
Ha, bir de powerbankin kendisi sarj olurken, baska bir cihazi da sarj edebiliyorsunuz. Boylece ekstradan elektrik prizi aramaniza gerek kalmiyor. Bu cok cok az powerbankta olan bir ozellik ve bu ozellige sahip olanlarin fiyatlari 100₺+dir.
50 liraya alüminyum kasali,ekrani olan ve sarj olurken sarj edebilme ozelligi olan ve tasarimiyla one cikan bir powerbank almis oluyorsunuz. Ben olsam spigeni kacirmazdim hatta 2.sini siparis vermeyi düşünüyorum

Zaten cogu powerbankta 1 ve 2.1 amper guc cikisi bulunur. Ama cogusu bu cikista yazan akimla telefonu sarj edemezler. Ama spigeni olcmusler, tam da 2.1 amper guc veriyor ilgili portunu kullanirsaniz. 5v ipad cihazi ile yaklasik 5.30-6 saat arasi sarj oluyor. Ama sifirdan sarj etmedim hic.
Pilin 10.000mah olduguna bakmayin reel olarak alacaginiz 8.000mah civarindadir. Aradaki kayip, kabloya,sebekeye falan gider. Bu sadece spigen veya sonyde degil, hepsinde boyledir. Fizikci bir arkadas varsa bu olayi bize aciklayacaktir.

Son düzenleme:

52SakocaN52

Profesör
Reaksiyon puanı
738
Ben ise spigende israr ediyorum. Fiyati 50 liraya dusecegini bilsem, simdi siparis verirdim. Bu fiyata kesinlikle kacmaz. Sarjin kac kaldigini led sayip varsayimsal tahmin etmektense ekrandan nokta atisi takip etmek ve powerbankin hangi portun kullaniliyor olmasini bilebilmek onemli.
Ha, bir de powerbankin kendisi sarj olurken, baska bir cihazi da sarj edebiliyorsunuz. Boylece ekstradan elektrik prizi aramaniza gerek kalmiyor. Bu cok cok az powerbankta olan bir ozellik ve bu ozellige sahip olanlarin fiyatlari 100₺+dir.
50 liraya alüminyum kasali,ekrani olan ve sarj olurken sarj edebilme ozelligi olan ve tasarimiyla one cikan bir powerbank almis oluyorsunuz. Ben olsam spigeni kacirmazdim hatta 2.sini siparis vermeyi düşünüyorum

Hocam dış görünüşten ziyade içerisindeki pilin özellikleri Önemli. Aynı anda şarj edip ve şarj olması çoğunda var zaten. Ben 3-4 marka kullandım ve bunda ısrar ediyorum

Lonesomecowboy

Doçent
Reaksiyon puanı
198
Hocam dış görünüşten ziyade içerisindeki pilin özellikleri Önemli. Aynı anda şarj edip ve şarj olması çoğunda var zaten. Ben 3-4 marka kullandım ve bunda ısrar ediyorum
http://www.trust.com/tr/product/20496-cinco-powerbank-13000-portable-charger-black

İcinde ne tip bir pil kullandigini bile soylemiyor. Telefonu su kadar kez daha sarj eder diyor ama baz aldigi telefon iphone 5Arkadasin dedigi telefon 7 plus. Powerbankin omrunu 500 sarj dongusu olarak belirtmis ama kullanici yorumlarinda bundan cok daha az surede icindeki pilin oldugu soyleniyor.
Ayrica bu eski seri bir powerbank ve artik uretilmiyor. O yuzden ucuz. Ayrica trustin alt markasi ve trust vasat kalitedeki aksesuarlari ile bilinir. Ayrica cok agir.

Spigen ise bircok sitede en iyi powerbanklar arasinda gösterilir.
Top 15 Power Banks for iPhone 6s and iPhone 6s Plus Reviews 2016

Bu blogta apple cihazlar arasinda iyi bir yere sahiptir ve spigenin bu powerbankini 3. En iyi arasinda gostermistir
Best iPhone SE Power Banks: Supercharge Your Super Device
Takdir arkadasin tabi ki....

52SakocaN52

Profesör
Reaksiyon puanı
738
Trust.com - Taşınabilen şarj cihazı

İcinde ne tip bir pil kullandigini bile soylemiyor. Telefonu su kadar kez daha sarj eder diyor ama baz aldigi telefonlar iphone 5. Arkadasin dedigi telefon s plus. Powerbankin omrunu 500 sarj dongusu olarak belirtmis ama kullanici yorumlarinda bundan cok daha az surede icindeki pilin oldugu soyleniyor.
Ayrica bu eski seri bir powerbank ve artik uretilmiyor. O yuzden ucuz. Ayrica trustin alt markasi ve trust vasat kalitedeki aksesuarlari ile bilinir. Ayrica cok agir.

Spigen ise bircok sitede en iyi powerbanklar arasinda gösterilir.
Top 15 Power Banks for iPhone 6s and iPhone 6s Plus Reviews 2016

Bu blogta apple cihazlar arasinda iyi bir yere sahiptir ve spigenin bu powerbankini 3. En iyi arasinda gostermistir
Best iPhone SE Power Banks: Supercharge Your Super Device
Takdir arkadasin tabi ki....

Dostum ben kullandım Ve biliyorum 13.000 mah değerinde olan benim iPhone 6 Plus ı 2.5 kez rahat şarj etti. İçinde polimer lityum pil var. Zaten ürünü elinize aldığınızda ağırlığından ve dış kalitesinden güvenilir olduğunu anlıyorsunuz

Ayrıca spigenin ne gibi kaliteli ürünleri var? Bir tane gıldırgıcık telefon kılıfı üretiyor oda 15 TL:)

Listede gösterdiğiniz Jackery 270 gram. Benim önerdiğim ile aynı ağırlıkta o da. Ağırlık her zaman kalitedir

Lonesomecowboy

Doçent
Reaksiyon puanı
198
Her neyse iste. isi fanlik boyutuna getirmeye gerek yok. İkimizde onerimizi yaptik,gerisi arkadasa kalmis.
Bu basliga tekrar cevap yazmayacagimi belirtir,iyi forumlar dilerim.

adriyin97

Öğrenci
Reaksiyon puanı
13
Arkadaşlar merhaba,

Bildiğimiz gibi iPhone 7 plusların şarj olması ortalama 3 saati bulabiliyor. Şarjımız bitince bir powerbank kullanmak şart.

Fakat; kullandığımız powerbank ile 10 saatte şarj olmaması lazım. Bi kaç tane marka kullandım %1 deyken inanılmaz uzun süre bekliyor. AC priz gibi şarj olamaz ama; sağlam bi ürün lazım.

Önerisi olan ?

Kendi sarj aleti yerine ipad sarjı al onu kullan bence iphone 7 plus sarjı uzun giden bir telefon ipad chargerla max 1,5 saate doldurursun diye düşünüyorum.