AyberkHekim
Asistan
arkadaşlar yeni telefon alıcam 5 sene civarı kullanmayı düşünüyorum 8 plus , 7 plus la aynı gibi sizce hangisini alıyım
8 plus 2si arasından fakat Iphone SE 2020 ye bakın derim,o daha uzun ömürlü olurarkadaşlar yeni telefon alıcam 5 sene civarı kullanmayı düşünüyorum 8 plus , 7 plus la aynı gibi sizce hangisini alıyım
İkisi arasında 8 plus, ama bunları pas geçip Se 2020 almanı tavsiye ederim.arkadaşlar yeni telefon alıcam 5 sene civarı kullanmayı düşünüyorum 8 plus , 7 plus la aynı gibi sizce hangisini alıyım
Keşke gerçekten öyle bir şey olsa umarım doğrudur bu.Eğer büyük ekran istiyorsan SE2020 nin bu modeller gibi (5.5 inch) olanı çıkacakmış diye duydum. Ona da bakabilirsin. İkisi arasından bir karar vermek gerekirse tabiki 8 Plus.
8 plusın güncelleme , pil ve işlemci gibi avantajları var. bu yüzden 8 plus çok daha iyi bir tercih olur.ama ben sen daha iyisini öneriyim. 8 plus 5.900 vericeğine üzerine 300-400 koy xr al. güncelleme , pil , işlemci ve daha büyük ekran gibi avantajları elde et. Tabiki tercih senin?arkadaşlar yeni telefon alıcam 5 sene civarı kullanmayı düşünüyorum 8 plus , 7 plus la aynı gibi sizce hangisini alıyım
İlla ikisinden birini alacaksanız 8 plus. Ancak daha uzun ömürlü olmasını istiyorsanız iPhone SE 2 tavsiye ederimarkadaşlar yeni telefon alıcam 5 sene civarı kullanmayı düşünüyorum 8 plus , 7 plus la aynı gibi sizce hangisini alıyım
gercekten cikarmi cunku bekliyorum bayadirEğer büyük ekran istiyorsan SE2020 nin bu modeller gibi (5.5 inch) olanı çıkacakmış diye duydum. Ona da bakabilirsin. İkisi arasından bir karar vermek gerekirse tabiki 8 Plus.
Çıksa da seneye çıkacak hocam. Bu sene 11 ailesi ve SE tanıtıldı , Ekim ayında da 12 ailesi tanıtılır. SE Plus gibi bir model çıkarsa Nisan Mayıs gibi çıkar tahminimce.gercekten cikarmi cunku bekliyorum bayadir