iphone 7 plus karşılaşılan sorunlar nelerdir

kağanbaba514

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
iphone 7 plus karşılaşılan sorunlar nedir ve neden önerirsiniz

Reaksiyon puanı
6,371
Iphone 7 plus mı alacaksınız? 1 saattir neredeyse 50 tane konu açtınız mi note 10 lite alınır mı diye. Şimdi de Iphone 7 plus alacağım sorunları ne diye mi soruyorsunuz? Siz foruma yeni başlayanlar yazısını okudunuz mu?

mhmtali

Öğrenci
Reaksiyon puanı
23
apple üstüne baya model çıkardı bence biraz daha güncel cihaz al ı phone 8 serisine bak derim bütçen varsa

panzr

Profesör
Reaksiyon puanı
1,483
7 Plus almanı önermem. Eskidi ve güncelleme desteği bitmek üzere.

Smoke On the Water

Profesör
Reaksiyon puanı
3,909
Söyleyeyim:
Isınma
Batarya (gitmesine iyi gidiyor ama uzun süreler şarj oluyor ve o acil olan işlerde biraz sıkıntı)
Ön kamera (6S Plus'a göre çok yol katedilmiş ama yine karanlıkta atlı karınca eğlencesi)
IOS 13'te arada kaynayan batarya sorunları (bazı sürümler yazılımsal hatalı olarak yayınlanıyor ve düzeltilmesi 1-2 günü aldığı için o birkaç gün boyunca sıkıntı çekebiliyorsunuz, bu dediğim sadece 7 Plus için değil bütün modelleri kapsıyor)
Loop Disease kronik sorunu (bir parti üretimde hata var ve alacağınız cihazın o üretimden çıkmamış olmasına dikkat edin ama bu 7 Plus'tan çok 7 için bir risk teşkil ediyor)
Kulaklık çıkışının olmayışı (çok çok çok büyük bir sorun, 6S Plus ve 7 Plus'ı ikili kullanırken en çok bu fark beni zorluyor)
Flash güçlü değil

Reaksiyon puanı
8,191
Söyleyeyim:
Isınma
Batarya (gitmesine iyi gidiyor ama uzun süreler şarj oluyor ve o acil olan işlerde biraz sıkıntı)
Ön kamera (6S Plus'a göre çok yol katedilmiş ama yine karanlıkta atlı karınca eğlencesi)
IOS 13'te arada kaynayan batarya sorunları (bazı sürümler yazılımsal hatalı olarak yayınlanıyor ve düzeltilmesi 1-2 günü aldığı için o birkaç gün boyunca sıkıntı çekebiliyorsunuz, bu dediğim sadece 7 Plus için değil bütün modelleri kapsıyor)
Loop Disease kronik sorunu (bir parti üretimde hata var ve alacağınız cihazın o üretimden çıkmamış olmasına dikkat edin ama bu 7 Plus'tan çok 7 için bir risk teşkil ediyor)
Kulaklık çıkışının olmayışı (çok çok çok büyük bir sorun, 6S Plus ve 7 Plus'ı ikili kullanırken en çok bu fark beni zorluyor)
Flash güçlü değil
Kulaklık girişinin olmaması o kadar büyük bir sorun değil ki? İçinden dönüştürücü ve Lightning girişli kulaklık çıkıyor.

Smoke On the Water

Profesör
Reaksiyon puanı
3,909
Kulaklık girişinin olmaması o kadar büyük bir sorun değil ki? İçinden dönüştürücü ve Lightning girişli kulaklık çıkıyor.
Sadece 2016'da üretilen partiden çıkıyor kalanlarında kaldırıldı ve şansa benim elimdeki model kaç yılına ait üretim tarihine sahiptir tahmin edin? Oyunlarda (dandik adaptörler veya çok pahalı adaptörler var bunun için aslında, birisinde ses çıkmasa daha iyi birisinde kulaklık alınır o paraya çift girişli olanlarında) sorun yaşatıyor bana (aslında kendileri yerine 6S Plus'ta oyun oynadığım için yaşatmıyor fakat gerek olduğunda ya kablosuz kulaklıkla pili katlederek oynuyorum ya sessiz eğer yalnız değilsem).