kağanbaba514
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 6
iphone 7 plus karşılaşılan sorunlar nedir ve neden önerirsiniz
bataryası bitmiyor çok uzubn süre duruyor bpşuna şarj cihazı almauıniphone 7 plus karşılaşılan sorunlar nedir ve neden önerirsiniz
evet ama araştırma kısmındayımalacak mısın?
Kulaklık girişinin olmaması o kadar büyük bir sorun değil ki? İçinden dönüştürücü ve Lightning girişli kulaklık çıkıyor.Söyleyeyim:
Isınma
Batarya (gitmesine iyi gidiyor ama uzun süreler şarj oluyor ve o acil olan işlerde biraz sıkıntı)
Ön kamera (6S Plus'a göre çok yol katedilmiş ama yine karanlıkta atlı karınca eğlencesi)
IOS 13'te arada kaynayan batarya sorunları (bazı sürümler yazılımsal hatalı olarak yayınlanıyor ve düzeltilmesi 1-2 günü aldığı için o birkaç gün boyunca sıkıntı çekebiliyorsunuz, bu dediğim sadece 7 Plus için değil bütün modelleri kapsıyor)
Loop Disease kronik sorunu (bir parti üretimde hata var ve alacağınız cihazın o üretimden çıkmamış olmasına dikkat edin ama bu 7 Plus'tan çok 7 için bir risk teşkil ediyor)
Kulaklık çıkışının olmayışı (çok çok çok büyük bir sorun, 6S Plus ve 7 Plus'ı ikili kullanırken en çok bu fark beni zorluyor)
Flash güçlü değil
Sadece 2016'da üretilen partiden çıkıyor kalanlarında kaldırıldı ve şansa benim elimdeki model kaç yılına ait üretim tarihine sahiptir tahmin edin? Oyunlarda (dandik adaptörler veya çok pahalı adaptörler var bunun için aslında, birisinde ses çıkmasa daha iyi birisinde kulaklık alınır o paraya çift girişli olanlarında) sorun yaşatıyor bana (aslında kendileri yerine 6S Plus'ta oyun oynadığım için yaşatmıyor fakat gerek olduğunda ya kablosuz kulaklıkla pili katlederek oynuyorum ya sessiz eğer yalnız değilsem).Kulaklık girişinin olmaması o kadar büyük bir sorun değil ki? İçinden dönüştürücü ve Lightning girişli kulaklık çıkıyor.
7 plus almanı tavsiye etmem.Eski cihaz,güncelleme desteği bitmek üzere.Bütçenizi arttırıp iyi bir android cihaz almanızı tavsiye ederim.iphone 7 plus karşılaşılan sorunlar nedir ve neden önerirsiniz