Kahraman Yıldız
Öğrenci
arkadaşlar iPhone 7 Plus gibi portre çeken derinliği veren hangi telefonlar var ?
Şöyle söyliyeyim iPhone 6s cihazımı satıp ikinci el 7 Plus veya onun gibi portre çeken telefon almak istiyorum. 7 Plus çok net ve güzel çekiyor. 2750 bütçem var ikinci el alıcamÇok.
Note 8, Mate 10 Pro diye uzar gider liste. Bütçeniz ne kadar?
--- Gönderi Güncellendi ---
Çok.
Note 8, Mate 10 Pro diye uzar gider liste. Bütçeniz ne kadar?
7 Plus ve ondan daha ucuz telefon olarak ?Note 8 Mate 10 Pro İphone 8 Plus İphone X...
Huawei P10 Plus var fakat ven size ithalatçı garantili Oneplus 5tnin Turkiyeye gelmesini bekleyim derim. P10 plusdan net daha iyi bir cihaz genel paket olarak.Şöyle söyliyeyim iPhone 6s cihazımı satıp ikinci el 7 Plus veya onun gibi portre çeken telefon almak istiyorum. 7 Plus çok net ve güzel çekiyor. 2750 bütçem var ikinci el alıcam
7 Plus ve ondan daha ucuz telefon olarak ?
2700 tl i7 plus alabiliyorsan al kacirmaŞöyle söyliyeyim iPhone 6s cihazımı satıp ikinci el 7 Plus veya onun gibi portre çeken telefon almak istiyorum. 7 Plus çok net ve güzel çekiyor. 2750 bütçem var ikinci el alıcam
7 Plus ve ondan daha ucuz telefon olarak ?
Uygulama bile yapıyor portre modunu ben uygulama ile yapıyorumPortre işi gereksiz bence.Geçen buraya bir fotoğrafçı geldi ben kısa bir photoshop ile çok daha iyisini yapabiliyorum diyor.Bende ona hak veriyorum telefon portleri çok iyi değil.
Konuna gelecek olursak 7plus güzel bir cihaz alınabilir.Note 8 veya mate 10 pro da olabilir.