ıphone 7 plus fıyatı hakkında

nx252shet35

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
merhaba arkadaslar ;bı konuda yardım almak ıstıyordum.hepsıburada.com ıphone plus 32 gb fıyatı apple turkıye garantı adında guncel fıyatı 3,859 tl dir.ama teknosa olsun medıa mark olsun vatan olsun suankı fıyatı 4,450 tl arasındakı fark 591 tl.teknosaya gıttımde bunu sordugumda hepsıburada.comdan almayın cunku oraya da bı telefoncu satıyor sonucta ıtalat fırma adında satar ama hepsıburada.com bılmez dıkkat edın telefon elınızde patlar dedıler bende cok tereddutte kaldım sızın de bı fıkrınız varsa sevınırım.hepsıbuara.com lınkı de burdan atıyorum Apple iPhone 7 Plus 32 GB (Apple Türkiye Garantili) Fiyatı napcamı sasırdım.sıte de bas bas bagırıyor apple turkıye garantısı altındadır dıye sızce napmalıyım.

Son düzenleme:

asdf61

Öğrenci
Reaksiyon puanı
21
Hepsiburada sitesinde herhangi bir ürün alıcaksanız satıcısı Hepsiburada olan herhangi bir ürünü gönül rahatlığıyla alabilirsiniz.
Fiyat farkının olma sebebi ise, zam gelmeden önce telefon stoğu yapmışlar zaman zaman zamdan önceki fiyattan satarak stoğu eritiyorlar.

nx252shet35

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hepsiburada sitesinde herhangi bir ürün alıcaksanız satıcısı Hepsiburada olan herhangi bir ürünü gönül rahatlığıyla alabilirsiniz.
Fiyat farkının olma sebebi ise, zam gelmeden önce telefon stoğu yapmışlar zaman zaman zamdan önceki fiyattan satarak stoğu eritiyorlar.
TŞKLER BILGILENDIRDINIZ İÇİN