Yıldırım E.
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 1,681
Telefonda oyun oynamayacağım ios'u deneyimlemek istiyorum alınırmı?
8'in pili nasıl efendim?İos almak istiyorsanız alınır ama o fiyatlara 8 de bulunur ekran büyüklüğü önemli değilse 8 alın.
Güncellik açısından 8 mantıklı olur, bana kalırsa 0 olarak 7 alınmaz.
Ben kendim 8 kullanıcısıyım, oyun oynarken ve yüksek parlaklıkta tükeniyor ama oyun oynamayacağınızı varsayarsak iyi bir kullanım süresi verir. İşletim sisteminden kaynaklı gereksiz şarj tüketimi yapmıyor. Ben gayet memnunum 8 den. SE ile de tek farkı çıkış yılı ve birkaç iyileştirme tip olarak birebir aynılar.8'in pili nasıl efendim?
Telefoncudan almayın letgodan falan bakın telefoncular yüksek kar miktarları koyabiliyor tanıdığınız varsa hariç tabi. İphone telefonlar genel olarak sistem arızası vermezler. Ayrıca 0 ı ile değiştirilen telefonlar bulursanız ona yönelmekte fayda varBir 8'e göz atayım birde telefoncudan garantisiz alsam sıkıntı çıkma olasılığı ne kadardır
Neden alınmaz açıklar mısınız?Net alınmaz. Bütçe belirtirseniz öneride bulunabiliriz.
Eski cihazNeden alınmaz açıklar mısınız?
3500 falan var 12ay kvk lo
3300 bandına çekebilirseniz daha iyi olur, bende o fiyatlara almıştım.3500 falan var 12ay kvk lo
Benim bildiğim kadarıyla 2022 veya 2023 yılına kadar güncelleme desteği devam edecek.Eski cihaz
1 güncelleme aldıktan sonra işi biter. (İOS 15 alması zor)
Ekran ve bataryayı söylememe gerek yok.
Aynı fiyata alınacak Android bir cihaz çok daha uzun süre daha memnun edecektir. Şuan XR altı alınmaz.
Benim bildiğim kadarıyla 2022 veya 2023 yılına kadar güncelleme desteği devam edecek.
Aynı yıl çıkan rakibi s8'in güncelleme desteği bitmiş durumda sadece güvenlik güncelleştirmeleri verilecek.
Android telefonun arkasında duran bir işletim sistemi değil en başta.
Ayrıca ekran kişiye göre değişmekte herkes büyük ekran sevecek diye bir kural çıktıda mı haberim yok benim, ben küçük ekran kullanmayı tercih ediyorum ?
İşletim sistemi çok stabil olduğundan gereksiz pil harcanımı yok günü rahatlıkla çıkarır bana kalırsa.
Eğer siz bu yıl çıkmış olan bir android telefonu alırsanız ( orta segment için konuşuyorum ) İphone 8 ile aynı ömre sahip olur.
Hocam konu iphone tavsiyesi isteyen bir kişi siz ona android baskısı yapıyorsunuz ?Bahsettiğiniz kadar stabil bir işletim sistemi var mı?? İphone 6'yı 4.5 yıl kullandım, cihaz resmen priz bağımlısı yapıyor. XR ve sonrası modellerin batarya performansı iyi sadece.
Burada benim kıyasladığım model S8 değil, Mi Note 10 Lite. Konuyu değiştirmeyelim. Xiaomi Android güncellemesini 2 yıl verdikten sonra MIUI güncellemesi ile devam ediyor.
İyi ekran demek büyük ekran değil, benim öyle bir cümlem yok? İyi ekran, ekran/kasa oranı yüksek- kalitesi iyi- çözünürlüğü belli bir standartta olan ekrandır. 2020 yılında %69 orana sahip, 326ppı 720p ekranlı bir cihaz almak akıl kârı değil.
Bu cihazlar bu saatten sonra alınmaz, alan kitle de "Aaaa Bak İphone'um varrrr" demek için alan bilinçsiz kitledir.
Hocam konu iphone tavsiyesi isteyen bir kişi siz ona android baskısı yapıyorsunuz ?
MIUI bana güvenilir bir sistem gelmiyor, insanların farklılıklara alışması zordur. Ozaman en başta çıkarsın Mi işletim sistemini niye bi öyle bi böyle yapıyor ??
İphone 8 deneyimlememişsiniz anlaşılan, batarya performansı bence gayet iyi idare ediyor beni.
Ayrıca 4.5 yıl sağlıklı kalan bir android telefon ben pek bilmiyorum, zira S7 Edge'm şuan evde çıkmayacak kadar derinlikle yatıyor kendisi.
Ayrıca Oledlerdir, Amoledlerdir kandırıyor insanı bi bakıyorsunuz Pembe çizgi oluştu, Amoled yanığına krem sürsem iyi gelir mi vs vs..
Android pişmanlıktır bence, kimsenin alması taraftarı değilim.
Sık video çekip instagram storiese atarım diyorsan iPhone 8; video ile işim olmaz,batarya performansı iyi olsun,uzun kullanımda üzmesin dersen Realme 6 pro,Nova5t gibi cihazlara bak derim.Telefonda oyun oynamayacağım ios'u deneyimlemek istiyorum alınırmı?