Iphone 7 Plus alınırmı?

Yıldırım E.

Profesör
Reaksiyon puanı
1,681
Telefonda oyun oynamayacağım ios'u deneyimlemek istiyorum alınırmı?

TheChild

Profesör
Reaksiyon puanı
1,567
İos almak istiyorsanız alınır ama o fiyatlara 8 de bulunur ekran büyüklüğü önemli değilse 8 alın.
Güncellik açısından 8 mantıklı olur, bana kalırsa 0 olarak 7 alınmaz.

Debug

Asistan
Reaksiyon puanı
65
Bütçenize bağlı olarak 8 veya yepyeni SE alabilirsiniz bende almak istiyorum İOS deneyimleyebilmek için fakat bütçem yetmiyor.

Berkecix

Asistan
Reaksiyon puanı
90
o fiyata çok daha iyi android telefonlar alabilirsin pişman olma bence git android al mesela örnek a71 veya note 8 pro bu telefonlar iphone 7 plustan kat ve kat iyidir sonradan pişman olma

Yıldırım E.

Profesör
Reaksiyon puanı
1,681
Bir 8'e göz atayım birde telefoncudan garantisiz alsam sıkıntı çıkma olasılığı ne kadardır

TheChild

Profesör
Reaksiyon puanı
1,567
8'in pili nasıl efendim?
Ben kendim 8 kullanıcısıyım, oyun oynarken ve yüksek parlaklıkta tükeniyor ama oyun oynamayacağınızı varsayarsak iyi bir kullanım süresi verir. İşletim sisteminden kaynaklı gereksiz şarj tüketimi yapmıyor. Ben gayet memnunum 8 den. SE ile de tek farkı çıkış yılı ve birkaç iyileştirme tip olarak birebir aynılar.

Yıldırım E.

Profesör
Reaksiyon puanı
1,681
oyun oynamayacağım zaten minnacık ekran

TheChild

Profesör
Reaksiyon puanı
1,567
Bir 8'e göz atayım birde telefoncudan garantisiz alsam sıkıntı çıkma olasılığı ne kadardır
Telefoncudan almayın letgodan falan bakın telefoncular yüksek kar miktarları koyabiliyor tanıdığınız varsa hariç tabi. İphone telefonlar genel olarak sistem arızası vermezler. Ayrıca 0 ı ile değiştirilen telefonlar bulursanız ona yönelmekte fayda var
Mesaj otomatik birleştirildi:

Net alınmaz. Bütçe belirtirseniz öneride bulunabiliriz.
Neden alınmaz açıklar mısınız?

The Cyclist

Dekan
Reaksiyon puanı
6,906
Neden alınmaz açıklar mısınız?
Eski cihaz
1 güncelleme aldıktan sonra işi biter. (İOS 15 alması zor)
Ekran ve bataryayı söylememe gerek yok. 2020 yılında insanlara %69 ekran/kasa oranına sahip ve priz başında bekletecek bir cihaz önermek saçmalığın dibi.

Aynı fiyata alınacak Android bir cihaz çok daha uzun süre daha memnun edecektir. Şuan XR altı alınmaz.

Umut Keleş

Profesör
Reaksiyon puanı
867
İOS 'u sadeceoyun OYNAMAMAK için alıyorsan 6 ya da bakabilirsin sadece deneyimleyeceksin daha pahalı iPhone ların da yazılımı düşük fiyatlı iPhone 6 nın yazılımıyla hmn hmn aynı

TheChild

Profesör
Reaksiyon puanı
1,567
Eski cihaz
1 güncelleme aldıktan sonra işi biter. (İOS 15 alması zor)
Ekran ve bataryayı söylememe gerek yok.

Aynı fiyata alınacak Android bir cihaz çok daha uzun süre daha memnun edecektir. Şuan XR altı alınmaz.
Benim bildiğim kadarıyla 2022 veya 2023 yılına kadar güncelleme desteği devam edecek.
Aynı yıl çıkan rakibi s8'in güncelleme desteği bitmiş durumda sadece güvenlik güncelleştirmeleri verilecek.
Android telefonun arkasında duran bir işletim sistemi değil en başta.
Ayrıca ekran kişiye göre değişmekte herkes büyük ekran sevecek diye bir kural çıktıda mı haberim yok benim, ben küçük ekran kullanmayı tercih ediyorum ?
İşletim sistemi çok stabil olduğundan gereksiz pil harcanımı yok günü rahatlıkla çıkarır bana kalırsa.
Eğer siz bu yıl çıkmış olan bir android telefonu alırsanız ( orta segment için konuşuyorum ) İphone 8 ile aynı ömre sahip olur.

...Görkem...

Profesör
Reaksiyon puanı
779

Alınmaz. İlla bir iphone sahibi olmak istiyorsanız ve bütçeniz var ise en az iphone xr 64gb, bütçeniz biraz daha kısıtlı ise en az iphone se 2020 tercih edebilirsiniz. İphone 7,7+,8,8+ modellerini önermem. Ki 8+ alacak bütçesi olan kullanıcılar da 8+ yerine xr tercih etmeli. Fiyat bakımından neredeysa aynı fiyattan satılıyorlar çünkü :)

The Cyclist

Dekan
Reaksiyon puanı
6,906
Benim bildiğim kadarıyla 2022 veya 2023 yılına kadar güncelleme desteği devam edecek.
Aynı yıl çıkan rakibi s8'in güncelleme desteği bitmiş durumda sadece güvenlik güncelleştirmeleri verilecek.
Android telefonun arkasında duran bir işletim sistemi değil en başta.
Ayrıca ekran kişiye göre değişmekte herkes büyük ekran sevecek diye bir kural çıktıda mı haberim yok benim, ben küçük ekran kullanmayı tercih ediyorum ?
İşletim sistemi çok stabil olduğundan gereksiz pil harcanımı yok günü rahatlıkla çıkarır bana kalırsa.
Eğer siz bu yıl çıkmış olan bir android telefonu alırsanız ( orta segment için konuşuyorum ) İphone 8 ile aynı ömre sahip olur.

Bahsettiğiniz kadar stabil bir işletim sistemi var mı?? İphone 6'yı 4.5 yıl kullandım, cihaz resmen priz bağımlısı yapıyor. XR ve sonrası modellerin batarya performansı iyi sadece.

Burada benim kıyasladığım model S8 değil, Mi Note 10 Lite. Konuyu değiştirmeyelim. Xiaomi Android güncellemesini 2 yıl verdikten sonra MIUI güncellemesi ile devam ediyor.

İyi ekran demek büyük ekran değil, benim öyle bir cümlem yok? İyi ekran, ekran/kasa oranı yüksek- kalitesi iyi- çözünürlüğü belli bir standartta olan ekrandır. 2020 yılında %69 orana sahip, 326ppı 720p ekranlı bir cihaz almak akıl kârı değil.

Bu cihazlar bu saatten sonra alınmaz, alan kitle de "Aaaa Bak İphone'um varrrr" demek için alan bilinçsiz kitledir.

TheChild

Profesör
Reaksiyon puanı
1,567
Bahsettiğiniz kadar stabil bir işletim sistemi var mı?? İphone 6'yı 4.5 yıl kullandım, cihaz resmen priz bağımlısı yapıyor. XR ve sonrası modellerin batarya performansı iyi sadece.

Burada benim kıyasladığım model S8 değil, Mi Note 10 Lite. Konuyu değiştirmeyelim. Xiaomi Android güncellemesini 2 yıl verdikten sonra MIUI güncellemesi ile devam ediyor.

İyi ekran demek büyük ekran değil, benim öyle bir cümlem yok? İyi ekran, ekran/kasa oranı yüksek- kalitesi iyi- çözünürlüğü belli bir standartta olan ekrandır. 2020 yılında %69 orana sahip, 326ppı 720p ekranlı bir cihaz almak akıl kârı değil.

Bu cihazlar bu saatten sonra alınmaz, alan kitle de "Aaaa Bak İphone'um varrrr" demek için alan bilinçsiz kitledir.
Hocam konu iphone tavsiyesi isteyen bir kişi siz ona android baskısı yapıyorsunuz ?
MIUI bana güvenilir bir sistem gelmiyor, insanların farklılıklara alışması zordur. Ozaman en başta çıkarsın Mi işletim sistemini niye bi öyle bi böyle yapıyor ??
İphone 8 deneyimlememişsiniz anlaşılan, batarya performansı bence gayet iyi idare ediyor beni.
Ayrıca 4.5 yıl sağlıklı kalan bir android telefon ben pek bilmiyorum, zira S7 Edge'm şuan evde çıkmayacak kadar derinliklerde yatıyor kendisi.
Ayrıca Oledlerdir, Amoledlerdir kandırıyor insanı bi bakıyorsunuz Pembe çizgi oluştu, Amoled yanığına krem sürsem iyi gelir mi vs vs..
Android pişmanlıktır bence, kimsenin alması taraftarı değilim.

The Cyclist

Dekan
Reaksiyon puanı
6,906
Hocam konu iphone tavsiyesi isteyen bir kişi siz ona android baskısı yapıyorsunuz ?
MIUI bana güvenilir bir sistem gelmiyor, insanların farklılıklara alışması zordur. Ozaman en başta çıkarsın Mi işletim sistemini niye bi öyle bi böyle yapıyor ??
İphone 8 deneyimlememişsiniz anlaşılan, batarya performansı bence gayet iyi idare ediyor beni.
Ayrıca 4.5 yıl sağlıklı kalan bir android telefon ben pek bilmiyorum, zira S7 Edge'm şuan evde çıkmayacak kadar derinlikle yatıyor kendisi.
Ayrıca Oledlerdir, Amoledlerdir kandırıyor insanı bi bakıyorsunuz Pembe çizgi oluştu, Amoled yanığına krem sürsem iyi gelir mi vs vs..
Android pişmanlıktır bence, kimsenin alması taraftarı değilim.

Baskı yapan yok, konu sahibi alınır mı demiş, ben de alınmaz diyorum.

XS Max dışında 11'e kadar bütün modelleri deneyimledim.Neyin ne olduğunu biliyorum, çevremde 7-8 Plus kullanıp bataryadan yakınan tanıdıklarım var.

Siz sadece google-instagram-wp kullanırsanız illa yeter. Full parlaklıkla 1 saat oyun oynayın sonuç ortaya çıkar.

Amoled yanığı sorunu neredeyse yok durumunda.

Şuan orta segment bir cihaz dahi temiz kullanımla 3.5-4 yıl götürür.

Fanboy olsanız bile eski cihaz önermeyin artık!

TheChild

Profesör
Reaksiyon puanı
1,567
Kişi oyun oynamak için almayacağını belirtmiş. Artık konu sahibi karar versin, düşünceleri ve yorumları okuyarak.

Erenist2020

Dekan
Reaksiyon puanı
7,299
Sık video çekip instagram storiese atarım diyorsan iPhone 8; video ile işim olmaz,batarya performansı iyi olsun,uzun kullanımda üzmesin dersen Realme 6 pro,Nova5t gibi cihazlara bak derim.

panzr

Profesör
Reaksiyon puanı
1,483
iPhone 7 Plus artık eskidiği için almanızı önermem. Eğer bütçenizi arttırabilirseniz daha üst modellerin sıfır. ya da ikinci el cihazlarını alabilirsiniz.